Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Зняти на Азовському морі для відпочинку влітку гостьовий будинок або номер на море

  1. Як зняти кращі готелі на Азовському морі
  2. Готелі на Азовському морі в Росії: плюси і мінуси
  3. Де можна знайти кращий готель?

Як зняти кращі готелі на Азовському морі

Напередодні відпускного сезону багато росіян починають активно шукати ідеальне місце для відпочинку. Відпочинок на Азовському морі і готелі в минулому році вибрав кожен десятий наш співвітчизник. Варто зазначити, що кількість відпочиваючих на російських курортах за минулий рік зросла в сотні разів. Хоча дане явище можна пояснити банальним подорожчанням закордонного відпустки, все ж рекорди по завантаженості засобів розміщення були побиті.

За статистичними даними велика частина росіян зробила свій вибір на користь чорноморського узбережжя. тут готелі були забиті на всі 100%. При цьому на сусідньому азовському курорті не всі номери були заброньовані. Цього року очікується, що ситуація буде зрівняна. Кращі готелі на Азовському морі вже зараз пропонують постояльцям бронювати вільні номери і економити кошти.

Взагалі курорти Приазов'я стали набагато комфортабельней. Хоча в регіоні як і раніше переважають бази відпочинку і кемпінги, готельний сервіс тут також активно розвивається. Найбільш просунутими в цьому плані є Ейский і Темрюкский райони. Тут зосереджена велика частина готелів. При цьому в останньому переважають міні-готелі сімейного типу. Це пояснюється тим, що всі засоби розміщення розташовані в невеликих населених пунктах: станицях, селищах і селах. Що само собою має на увазі відсутність великого числа розважальних закладів.

Таким чином, можна сказати, що саме місцеве населення просуває тут туристичний бізнес. Також це пояснює факт, чому в регіоні в основному відпочивають сімейні пари, а не молодь. Хоча в цілому особи відпочиваючих в Приазов'ї стають все молодше. Так, наприклад, середній вік відпочиваючих в станиці Голубіцкой не перевищує 35 років. Однак даний населений пункт вже багато років розвивається, як туристичний центр.

Готелі на Азовському морі в Росії: плюси і мінуси

Так як даний регіон має свої особливі риси, засоби розміщення, які працюють тут, також мають свої особливості. Наприклад, як уже говорилося, майже всі вони знаходяться в невеликих селищах. З одного боку в них немає великих мас відпочиваючих, з іншого - практично відсутня нічне життя. Особливо якщо мова йде про селищах. Це може оцінюватися і як плюс, і як мінус - залежить від того, який відпочинок ви віддаєте перевагу.

Самі готелі найчастіше міститися не великими підприємцями, а сімейними парами. Тому тут практично немає коштів розміщення які працюють за системою все включено. Однак тишу і приватність в таких міні-готелях, буквально заповнює весь простір. Хоча, швидше за все, готувати їжу вам доведеться самостійно. Потрібно зауважити, що не всі постояльці вибирають засоби розміщення, у вартість проживання в яких включені навіть сніданки. Це пов'язано з тим, що всі без винятку готелі накручують великі суми за харчування.

Інший, дуже приємною особливістю відпочинку в регіоні є те, що готелі Азовського моря на березі розташовані на першій лінії. Майже всі засоби розміщення в азовських селищах і станицях не тільки знаходяться в безпосередній близькості від акваторії, але у своєму розпорядженні власні пляжами. Це дозволяє постояльцям не витрачати свій час на шлях до узбережжя, що є вагомим плюсом. Особливо якщо ви приїхали на узбережжі з дітьми.

Основною перевагою проживання в азовських готелях є невисока вартість номерів. При цьому за 1000 рублів можна зняти кімнату з окремим душем. Крім того, в деяких міні-готелях є можливість за окрему плату зняти з себе обов'язки кухаря. Хоча такий сервіс виявляється не в багатьох міні-готелях регіону.

Мабуть, основним мінусом відпочинку в цьому регіоні є те, що поки в цілому слабо розвинена готельна інфраструктура. Тому багато відпочиваючих, особливо звиклим до широкого вибору досить складно зорієнтуватися, де можна зупинитися. Однак більше половини відпочивальників з року в рік приїжджають в одні і ті ж місця для відпочинку. Що також говорить про рівень обслуговування, принаймні в окремо взятих епізодах.

Де можна знайти кращий готель?

В цілому можна відзначити, що рівень засобів розміщення в регіоні однаковий. Однак є тут і цілком комфортабельні міні-готелі з басейнами, спортивними залами, СПА кабінетами і багатьма іншими задоволеннями. Наприклад, подібні засоби розміщення можна знайти в станиці Голубіцкой, Пересипу, місті-курорті Єйську.

У більш дрібних населених пунктах переважають більш скромні отельчики і бази відпочинку. Незважаючи на низьку вартість проживання на азовське узбережжя поки їдуть не дуже охоче. Однак відпочинок в цьому регіоні здатний здивувати своєю медичною базою, розвиненою екскурсійної системою, агротуризмом.

Готелі на Азовському морі відрізняються непоганим рівнем сервісу. Є тут навіть засоби розміщення, які працюють за системою «все включено». Однак таке явище поки не є масовим. Кращі готелі на Азовському морі знаходяться в найбільш великих станицях і містах регіону. Саме в них можна знайти готелі з необхідним і звичним для багатьох відпочиваючих високим рівнем сервісу.


Де можна знайти кращий готель?

Новости