Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відстань від Воронежа до Єйська в км на машині по трасі М4 Е115, на поїзді, на автобусі

  1. Як доїхати до Єйська з Воронежа на машині
  2. Відстань від Воронежа до Єйська на машині / автобусі - км, час у дорозі
  3. Як доїхати до Єйська з Воронежа на автобусі
  4. Як доїхати до Єйська з Воронежа на поїзді
  5. Відстань від Воронежа до Єйська на поїзді по залізниці
  6. Карта напрямки між містами Воронеж і Єйськ по трасі - відстань в кілометрах і час у дорозі

Узбережжя Азовського моря - відмінна альтернатива для жителів «сухопутної» середньої смуги Росії, які хоті ли б відпочити на пляжі, хоча б кілька днів, але не готові долати відстані по 1500 кілометрів

Узбережжя Азовського моря - відмінна альтернатива для жителів «сухопутної» середньої смуги Росії, які хоті ли б відпочити на пляжі, хоча б кілька днів, але не готові долати відстані по 1500 кілометрів. Тому такі міста як Азов, Таганрог і, зокрема, Єйськ в меншій мірі, ніж їх Чорноморські братися, але відчувають збільшується в розпал відпускного сезону потік туристів.

Як доїхати до Єйська з Воронежа на машині

Між містами трохи більше семи ста кілометрів, переважна частина яких укладена в трасу М4. Треба сказати, що цього літа - не та дорога, де хотілося б опинитися в годину пік. Тим більше в розпал відпускного сезону. Так наприклад, за станом на 28 липня 2017 року повністю закрито для руху кілька кілометрів в Красносуслінском районі Ростовської області від перехрестя М4 з шосе А-260.

Крім того ведуться роботи з будівництва об'їзду Лосєве. І все це при традиційному щільному потоці вантажних, легкових автомобілів і пасажирських автобусів.

Доїхавши по шосе до Ростова-на-Дону, також доведеться поштовхатися на світлофорах в центрі. Альтернативою може бути об'їзд міста і маневр через селище Красний Сад і Батайськ, але таким чином виходить дуже вже кучерява петля.

Відстань від Воронежа до Єйська на машині / автобусі - км, час у дорозі

Загалом, відстежувати стан доріг потрібно буквально щогодини, як перед поїздкою так і під час неї. Тут без повноцінного штурмана не обійтися. В іншому випадку, подорож може затягнутися. Взагалі ж, за сприятливих обставин, воно розраховане на 10 годин. З урахуванням зупинок на дозаправку автомобіля та екіпажу - на 11-11,5. Тобто маршрут легко долається за світловий день. Однак з огляду на описаних вище складнощів, можливо, варто розглянути варіант поїздки з перекриттям на ніч, щоб хоч якось їх нівелювати. Інше питання, що нічна траса теж вимагає до себе особливого ставлення. Не всі люблять, та й вміють, за великим рахунком, переміщатися в просторі на автомобілі в темний час доби по заміських шосе.

Повертаючись до маршруту. Тим чи іншим чином минувши Ростов-на-Дону необхідно потрапляти на шосе Р-268. Якщо шлях пролягав крізь центр міста, то на цю дорогу виводить будь-який з трьох мостів через Дон: і Західний, і Темерніцкая і той що є продовженням Ворошиловського проспекту.

Таким чином, до речі, мандрівники опиняються в легендарному місці, широко відомому як Левбердон. Лівий берег Дону - має славу яскравою нічного життя Ростовської області та її столиці зокрема. Всі «вершки», ті хто вважає себе такими або хоче бути до них ближче з настанням темряви стягуються сюди, щоб дати відпочинок замаялся протягом робочого дня душі і тіла. При наявному бажанні і наявності можливостей, в даному випадку маються на увазі, на жаль, матеріальні, можна призупинитися на пару годин, а потім і зовсім пріостаться на ніч, відклавши завершення подорожі до ранку. Знаючі люди підтвердять, що спокуса до цього з'явиться.

Тим часом, до Єйська залишиться всього 170 кілометрів згаданого шосе Р-268. У станиці Староминская воно дасть розвилку. Одна з його закрутів буде гострим кутом йти направо. Це «посадкова смуга» перед кінцевою точкою маршруту. Така метафора приходить на розум лише тому, що дорога ця на здивування пряма. Єдиний невеликий вимушений вигин дає перед станицею Старощербинівська. Потім уздовж пейзажу Єйського лиману входить в місто.

Як доїхати до Єйська з Воронежа на автобусі

Кожен день в Єйськ з Воронежа автобусом, звичайно, не підеш, але це і не той напрямок і відстань, потреба в якому може виникнути тут і зараз. При плануванні ж і підготовці подорожі купувати біліє необхідно на рейс «Москва - Єйськ», який по вівторках і суботах о 4 годині ранку підбирає попутних пасажирів на зупинці Нафтобаза. Вартість такого квитка становить від 600 рублів. Так як автобус проходить то і про бронювання місця потрібно подбати якомога раніше, в іншому випадку можна 11 годин поїздки провести в незручній позі чи не в проході.

Як доїхати до Єйська з Воронежа на поїзді

Денний альтернативою нічному автобусу з Воронежа в Єйськ служать два пасажирських потяги, також здійснюють рух в заданому напрямку.

Поїзд №245А «Санкт-Петербург - Воронеж - Єйськ»

  • Станція посадки в Воронежі - «Додача»;
  • Час відправлення - 10:18;
  • Час в дорозі - 17 год 42 хв .;
  • Вартість квитків - плацкарта від 2200 рублів; купе від 3200 рублів.


Поїзд №561С « Москва - Воронеж - Єйськ »

  • Станція посадки в Воронежі - «Додача»;
  • Час відправлення - 13:24;
  • Час в дорозі - 16 год 51 хв .;
  • Вартість квитків - плацкарта від 2100 рублів; купе від 3500 рублів; «Люкс» від 6700 рублів.

Відстань від Воронежа до Єйська на поїзді по залізниці



У загальному і цілому, наведеними прикладами практично вичерпуються можливості прямого сполучення між містами Воронеж і Єйськ. Звичайно, мандрівники-авантюріти завжди можуть знайти собі альтернативні маршрути, з метою зробити свою поїздку цікавіше, більш пізнавальним, веселіше і так далі. Зрештою можна ж і на велосипеді відправитися. Тут і пробки не перешкода. А маршрутні варіації стають різноманітними в сотні разів. Словом, поєднання літа, голови на плечах і неприборканої спраги пригод, емоцій і вражень завжди дає на виході необмежену кількість можливостей. Однак це вже розмова не тільки і не стільки про маршруті між двома географічними точками.

Карта напрямки між містами Воронеж і Єйськ по трасі - відстань в кілометрах і час у дорозі

Андрій

Новости