Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Криму недорого - чи можливий? Детальний огляд бюджетного відпочинку Криму: ціна оренди, вартість з детми

  1. Серйозний підхід до вибору місця для відпочинку з дітьми

Коментар до зображення

Відпочинок з дітьми в Криму - це відмінний вибір для приємного проведення часу в колі сім'ї серед мальовничих пейзажів, м'якого клімату і теплого моря. Ми чекаємо цієї відпустки цілий рік з надією відпочити від робочих буднів і приділити час своїм рідним і близьким, полежати на пляжі під теплим сонечком і поплавати в морі, розслабляючи кожну частинку свого втомленого за рік тіла, помилуватися заходами і насолодитися морським бризом. А якщо відпустка виходить спланувати разом з дітьми, то це подвійно корисно проведений час. Часом нашим дітям не вистачає батьківської уваги і любові, спільних ігор і живого спілкування. І коли з'являється можливість присвятити себе дітям і відпочинку, місце для відпочинку потрібно підібрати не тільки красиве і комфортне для дорослих, а й безпечне і екологічне для дітей. Все це як не можна краще поєднується в Криму. Саме в Криму Ви знайдете:

  • мальовничі місця, створені самою природою, таких як гірський масив Південного берега Криму - від мису Айя до гірського масиву Кара-Дагу, Червона і Мармурова печери і цілі печерні міста, партизанські підземні ходи;
  • буйство фарб зелені та квітів, поєднання гір і моря;
  • цілюще гірське, лісової, степової та морське повітря, а часом унікальне поєднання їх в одному місці;
  • можливість покупатися в один день і в Чорному і Азовському морях;
  • зміцнити своє здоров'я мінеральними водами, лікувальними грязями, ароматерапією ялівцевих гаїв, мануальною терапією галькових пляжів і багато іншого;
  • розваги для будь-яких категорій населення: дайвінг, рибалка, піші, кінні, морські прогулянки, сади і парки, архітектурні пам'ятники і святі місця, водоспади і озера надзвичайної краси, зоопарки, дельфінарії, акваріуми, атракціони, культурні заходи, музеї і Виставки та багато іншого ;
  • різноманітність морського берега: є і скелястий берег, і піщаний, і гальковий, і навіть берег з вулканічної породи;
  • унікальний гірський масив, серед якого є і згаслий вулкан Кара-Даг

Серйозний підхід до вибору місця для відпочинку з дітьми

Недорогий відпочинок з дітьми у моря

Подорожуючи і відпочиваючи з дітьми в Криму, необхідно враховувати всі нюанси, щоб відпустку пройшов для Вас з користю для здоров'я і багатим на яскраві враження. А головне, щоб відпочили не тільки Ваші діти, а й Ви. На що саме необхідно звертати увагу при виборі місця для відпочинку з дітьми:

1) Найкращий час для відпочинку з дітьми в Криму і недорого

Найкращим часом для літнього відпочинку в Криму вважається:

  • початок літа в травні-червні, коли море ще чисте, сонечко м'яке, людей ще не так багато на пляжах і в містах, фрукти та зелень вже є. І що не менш важливо, саме в ці місяці багато пропозицій недорого житла від 1000 рублів до 2000 рублів на добу сім'я може зняти квартиру або будиночок. Єдиний мінус початку літа - це холодне Чорне море, воно ще не встигло прогрітися до тієї температури, в якій могли б годинами плескатися дітки. Але як згадувалося раніше, Крим унікальне місце для відпочинку з дітьми, і на початку літа вже тепле Азовське море. Тому найкращими містами для відпочинку біля Азовського моря стануть Щолкіне, Керч, Феодосія.
  • кінець літа після 20 чисел серпня і весь вересень: відпочиваючих вже менше, всі готуються до навчального року і якщо Ваші дітки ще зовсім маленькі, то цей період літа буде кращим для відпочинку. Чорне море вже прогрілося, багато дешевих фруктів і овочів багатих на вітаміни, доступне житло від 2000 рублів на добу на сім'ю. Найкращими містами для відпочинку будуть невеликі селища ПБК як Гурзуф, Алупка, Кореїз, Сімеїз, Форос або можна віддати перевагу Східному Криму: Судак, Коктебель, Берегове, Приморський.

2) Чисте море і обладнаний пляж

обладнаний пляж

Коли влітку беруться проби морської води на міських пляжах в пік сезону липень-серпень, то результати дивують і шокують. У пік сезону морська вода на мілководді прогрівається і мікроби, яких гості Криму змивають себе, знаходять для себе в воді сприятливе середовище. І майже кожен сезон в липні-серпні спостерігаються часті випадки отруєння морською водою. І найчастіше від отруєнь страждають діти. Ми дорослі розуміємо, що пити морську воду не можна і можемо заплисти подалі від берега, а дітки беззахисні і, радіючи в море, можуть наковтатися води.

Що стосується пляжу, то пляж повинен бути обладнаний навісами від сонця, щоб в самий пригрів Ви могли заховати дитину від палючого сонця. На пляжі за всіма нормами повинен перебувати рятувальник і рятувальна Вишка, медпункт і душова. Дотримуватися гігієни і відпочинку для дітей вкрай важливо, щоб морська вода і прогрітий пісок або галька приносили тільки користь здоров'ю.

Відпочинок в Криму недорогий з дітьми, якщо заздалегідь подбати про відпочинок. Тому пропонуємо рішення Вищезгаданих небезпек:

  • відпочивати з дітьми на пляжах, віднесених до санаторію або пансіонату, де пляжі завжди відповідають нормам безпеки і чистоті;
  • закриті пляжі, мається на увазі, що знаходяться за межею міста, тому що в Криму немає платних або приватних пляжів;
  • якщо Ви відпочиваєте не в санаторії і не на території комплексу елінгів, а на міському пляжі, то приходити на пляж потрібно дуже рано, поки море чисте і не сильно прогрілося за день і мало відпочиваючих.

3) Близькість до ринку і магазинам

Дуже зручно, коли ринок, багатий на Вибір свіжих продуктів, завжди по дорозі до моря або до місця проживання. Ви щодня зможете купувати стиглі фрукти і овочі, так необхідні для зростаючого організму Вашої дитини. Ціни на продукти в Криму Вас приємно здивують своєю доступністю. Є сайти, де кожен день ведеться статистика цін на продукти і бензин в Криму . Ознайомившись з цінами, можна легко планувати свій бюджет. Якщо Ви не любитель готувати на відпочинку, то необхідно шукати санаторій з харчуванням або їдальні, яка знаходиться поруч з Вашим житлом і може порадувати дитячим меню.

4) Наявність розваг

Відпочинок біля моря з дітьми недорого

Відпочинок в Криму з дітьми недорогий і в Виборі розваг, екскурсій, походів. Екскурсійні бюро завжди запропонують Вам широкий асортимент пам'яток Криму від дельфінарію до неймовірної і захоплюючої екскурсії на згаслий вулкан Кара-Даг по екологічній стежці. Або можна зануритися під час воєнних років, відвідавши Панораму в Севастополі, музей підводних човнів у Балаклаві, штольні в Керчі і багато інших місць військової слави. Крим буде цікавий в будь-якому віці!

5) Безпосередня близькість житла до моря

У дітей свій режим прийому їжі і сну, тому щоб дитину не мучити тривалими переходами на обід і купання, зручно зняти житло біля моря . І бажано для акліматизації дитини знімати житло від 5 до 14 днів, а краще на 3 тижні. А це означає, що житло біля моря має бути дешевим. Відпочинок в Криму з дітьми у 2017 році порадує цінами і Вибором на житло біля моря: елінги, будинки і приватний сектор від 2000 рублів на добу.

Якщо вибирати місто для відпочинку, то найбільш ідеально підійдуть Щолкіне, Феодосія, Алушта, Євпаторія, Саки, Чорноморське. Чому не Севастополь і Ялта, запитаєте Ви? Севастополь і Ялта влітку максимально з усіх міст Криму завантажені туристами і знайти безлюдне чисте місце для відпочинку з дітьми вкрай важко. Самі пляжі в Севастополі знаходяться далеко один від одного і щоб дістатися до Балаклави або того ж Фиолента, потрібно витратити пів дня. У Ялті з пляжами справи йдуть ще гірше: важко спускатися і підніматися по гірських масивах міста так ще й з дітьми по жарі, а до пляжів дістатися разом складніше - всі пляжі знаходяться на території санаторіїв. Тому ідеальним варіантом для відпочинку з дітьми на ПБК може бути тільки відпочинок в санаторії або дитячому таборі як Артек.

Найдоступніші і різноманітні пляжі, до яких можна під'їхати машиною, знаходяться в Феодосійському регіоні: тут тобі і гальковий пляж, і піщаний золотий пляж, і пляж з вулканічної породи в Коктебелі. А житло для відпочинку з дітьми недороге знайти взагалі не складе труднощів. Найпопулярніший вид житла для відпочинку з дітьми - це елінги. Новомодне назву "елінг" ніхто не знає в Росії, звучить красиво, а перекладається як "човновий гараж". Але нехай це вас не бентежить, елінги обладнали так, що вони являють собою 3-х або 4-х поверхові будиночки прям біля моря на самому пляжі, номери з євроремонтом, Wi-Fi, супутниковим телебаченням, терасою і всім необхідним для комфортного відпочинку. Додатково до цього територія елінгів зазвичай закрита від сторонніх, має свою парковку і кожному належить його персональний шезлонг. У Феодосії елінги є як в межах міста, так і за його межами - як в Орджонікідзе Елінг "Катран" і в Приморському - "Приморець" .

Крим чекає гостей і приємно порадує недорогим відпочинком з дітьми біля моря!

Чому не Севастополь і Ялта, запитаєте Ви?

Новости