Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Кирилівці на Азовському морі 2019

  1. Кирилівка Федотова коса
  2. Коса Пересип в Кирилівці
  3. Кирилівка бази відпочинку
  4. пляжі Кирилівки
  5. пляж Центральний
  6. санаторний пляж
  7. пляж Терешкової

Літо, відпустка, море, пляж - найкращий час для відпочинку, а відпочинок в Кирилівці ідеальний курорт для всієї родини

Літо, відпустка, море, пляж - найкращий час для відпочинку, а відпочинок в Кирилівці ідеальний курорт для всієї родини. Кирилівка по праву вважається одним з кращих місць для відпочинку на Азовському морі.

Запорізька область у багатьох людей асоціюється з промисловими підприємствами та мелітопольськими черешнями. Проте, це лише мала частина тих принад, які може подарувати даний регіон. На півдні області розкинулося тепле Азовське море з нескінченними пляжами, на березі якого активно розвиваються курортні селища. Найчастіше їх відвідують ті, хто вважає за краще приморський якісний, а, головне, недорогий відпочинок.

Кирилівка чудово підійде для відпочинку на морі, сім'ям з маленькими дітками, і ось чому:

  1. Оптимальні кліматичні умови. Вдень не дуже жарко, вечорами не холодно. На цей чудовий курорт, можна приїжджати навіть з малюками, ніяких проблем з акліматизацією не виникне.
  2. Дуже красиві морські пейзажі. Якщо поглянути на фото - відпочинок на Азовському морі то прекрасно розумієш, що Кирилівка це один з кращих курортів на Азовському узбережжі.
  3. Дуже приємне і тепле море. Глибина Азовського моря до 14 метрів, і прогрівається досить швидко. Купальний сезон місцевими жителями, відкривається вже до середини травня, а вже на початку червня курорт в повному розпалі.
  4. Величезна різноманітність баз відпочинку, пансіонатів, дитячих оздоровчих таборів і готельних комплексів. Будь навіть самий примхливий гість знайде для себе відповідне житло.
  5. Це унікальний курорт в Україні, для бажаючих відключитися від повсякденної суєти міського життя.

Кирилівка сьогодні - розвивається СМТ, Якимівського району в Запорізькій обл., З населенням 3500 осіб. До курортного селища прилягають коса Федотова і Пересип. По всій території розмістилися до 400 курортних і оздоровчих установ. Відомо з офіційних джерел, що за літо в Кирилівку приїжджає понад 30000 відпочиваючих.

У Кирилівці дуже багато розважальних комплексів і атракціонів ось деякі з них:

У Кирилівці дуже багато розважальних комплексів і атракціонів ось деякі з них:

  • водні мотоцикли;
  • катамарани;
  • катання на "Банані", "Шайбі" та інших водних атракціонах;
  • колесо огляду розташоване на Федотової косі;
  • аквапарк "Острів Скарбів";
  • дельфінарій "Оскар";
  • кінний театр "Кирилівська Січ";
  • місяць парк;
  • політ на парашуті;
  • дискоклуб.

У Кирилівку приїжджала команда "Ревізора", на чолі з Вадимом Абрамовим, і ось що говорить Новий канал про Аквапарк "Острів Скарбів":

Кирилівка Федотова коса

Федотова коса розділяє Утлюкський лиман від Азовського моря, протяжністю близько 45 км., Тут розташовано дуже багато торгових точок, водних атракціонів, кафе, диско барів, пансіонатів і т. Д. Федотова коса з'єднана з косою Бирючий острів.

Коса Пересип в Кирилівці

Коса Пересип розділяє Азовське море і Молочний лиман. Дуже багата інфраструктура, є все для повноцінного відпочинку: на 9 км. косі розміщені закладів для відпочинку з кафе-барами, диско клубами, а так само дитячими оздоровчими таборами, кемпінги, луна-парк, ринок, аптека, магазини і т. д.

Кирилівка бази відпочинку

У Кирилівці дуже велика кількість баз відпочинку. Багато з них побудовані ще при радянському союзі і мають зеленню тінисті території. На територіях зазвичай розташовані:

  • тенісні корти;
  • дитячі майданчики;
  • фонтани;
  • столові;
  • душові.

За своїм ці бази відпочинку дуже навіть хороші, спокійна і невимушена обстановка, тінисті алей, пофарбовані в різні кольори лавочки, запахи доносяться з великою їдальнею, крики чайок, все це призводить до душевного відпочинку на морі від повсякденної суєти.

Нові ж курортні установи полонять своєю новизною і сучасністю, дуже багато баз відпочинку з шикарними і багатими номерами, для незабутнього проведення часу. Красиві території з брущатими стежками і різноманітними декоративними квітниками. Тут ви оселитеся з максимальною зручністю. Вас чекають комплексне харчування і комфортні номери, є кондиціонери, пральні машини, і обладнані всілякими побутовими приладами, можна випрати і попрасувати речі.

пляжі Кирилівки

У самій Кирилівки два пляжі - центральний і публічний пляж санаторію «Прибій».

Морський пісок по праву вважається лікувальним, медики радять приймати сонячні ванни безпосередньо на піску, без різноманітних підстилок і килимків.

На пляжах Кирилівки, ходять продавці і продають відпочивальникам відварну, молоду кукурудзу, Чурчхела, пиво, креветки, пахлаву і т.д.

У Кирилівці пляжі - основна складова цього курорту. Тут немає пляжів, за які треба платити і це дуже важливий момент. Якщо глянути з висоти пташиного польоту, то можна побачити пляжі протяжністю в десятки кілометрів. У Кирилівці немає тісноти на пляжах, місце знайдеться для всіх.

Невеликий відео огляд Кирилівки

пляж Центральний

Найбільше скупчення туристів сконцентровано на центральному пляжі біля ринку. Центральний пляж особливо переповнений відпочиваючими і всілякими магазинчиками. Тут в літній сезон реально яблуку ніде впасти.

санаторний пляж

Пляж розташований поблизу Федотової коси і відноситься до пансіонату "Кирилівка". Санаторний пляж відрізняється чистотою. Там же знаходяться два ринки.

пляж Терешкової

Невеликий пляж. При вході сконцентровані торговельні намети, невеликий ринок і база Парус.

Поруч з будь-якою базою відпочинку, є власний піщаний пляж. Тут місця для прийняття сонячних ванн вистачить кожному, пляжі можуть розмістити всіх відпочиваючих.

В кінці коси Федотова є пляж Степок. Тут дуже чисто і малолюдно, вода просто кристально чиста. Далі територія заказника з неосяжними і дикими пляжами.

Нижче ви можете залишить відгуки про відпочинок в Кирилівці:

Я живу в місті Мелітополі, найближчому до Кирилівці. І щороку обов'язково вибираюся на море. Хочу розповісти про базу відпочинку «Каравела». Належить вона Мелітопольському м'ясокомбінату (ВАТММК), де я працювала кілька років тому. Дирекція комбінату зазвичай пропонує співробітникам відпочинок саме на території власної бази відпочинку.

Повинна сказати, що перебування на території «Каравели" не найдешевше, особливо для місцевих жителів. Але, до честі бази, варто сказати, що її зазвичай вибирають жителі міста, які бажають не обтяжувати себе приготуванням їжі, оскільки харчування входить у вартість перебування на базі. А це зручно, особливо для мам з малюками. Та й меню пропонується на рівні, м'ясокомбінат все-таки.

Розташована «Каравела» в самому центрі Кирилівки, біля ринку. Територія бази красива і чиста. Номери надаються різних рівнів комфортабельності. Але, повторюся, база відпочинку вважається однією з найбільш дорогих, отже, поламаних вагончиків без зручностей по 50 гривень за ніч на її території ви не знайдете. Зате цілодобово є прісна і гаряча вода. З розваг, що надаються курортникам в Кирилівці, можна назвати: дискотеки, ігрові автомати, різноманітні кафе, а також вечірні прогулянки по місцевої стометрівці і вздовж морського узбережжя, скутери, водні гірки та катамарани.

11.12.2016

Олена М. Відгук про базу відпочинку «Каравела» в Кирилівці

В цьому році з сім'єю вирішили відпочити і неодмінно на море. Переглянувши пропозиції від різних туристичних баз і приватних будинків відпочинку, вирішили поїхати в Кирилівку. Якщо чесно, то на Азовському морі ніколи не були, на карті воно маленьке і непоказне, ось і не їздили туди.

Приїхавши в Кирилівку, зіткнулися з глобальною проблемою - можна зняти кімнату або квартиру тільки далеко від моря, все, що в п'яти хвилинах ходьби до пляжу, вже зайнято і заброньоване. Пройшовши пішки приблизно кілометр, знайшли все-таки базу відпочинку Бригантина, яка розташована прямо на березі. Просто пощастило, людям, які там жили, треба було терміново виїхати. А ввечері бачив кілька людей, які ночували на пляжі - їм пощастило менше. Звідси порада - про житло, особливо комфортному, домовляйтеся заздалегідь. Сподобалося те, що можна поставити машину прямо біля будиночка, з території виїзд тільки через ворота. Виходиш з будиночка - і ти вже на пляжі! Це просто чудово, якщо враховувати невеликі ціни на житло. На косі одна вулиця, і це суцільні магазини і кафе. Хоча, на цій туристичній базі є кухня, на якій можна готувати.

Якщо про самому пляжі, то все там відмінно. Носять все, чого душа забажає. Ось тільки швидкопсувні продукти типу креветок і шашличків з мідій купувати там не раджу. Пісок досить чистий, ось якби відучити відпочиваючих закопувати в нього недопалки, було б чудово. Відпочинок сподобався, засмагли, накупалися в теплому і прозорому морі.

Фото бази відпочинку Бригантина:

20.01.2017

Митрофанов Віктор Відгук про базу відпочинку 'Бригантина' Федотова коса

У цій формі введіть відгук або коментарі, коротко і грамотно сформулюйте основні плюси і мінуси, можливо рада, для тих, хто захоче сюди приїхати. Назва бази відпочинку і розташування. Якщо хочете прикріпити фото, натисніть на значок-скрепочку і додайте файли (не більш 4 фото).

Новости