Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Єйську | Міні готель У Азовського моря

  1. Відеоролик про дорогу Ростов - Єйськ по трасі М4 через Кущевську

Самий популярний і відомий маршрут у автолюбителів, які прямують на відпочинок в Єйськ і проїжджаючих на своєму шляху Ростов-на-Дону - це шлях по трасі М4 «Дон» через станицю Кущевську. Саме цей маршрут пропонує більшість автомобільних навігаторів, так як він проходить по одній з найбільш якісних федеральних трас Росії - М4 «Дон». Це один з маршрутів трансферу для гостей, які прилетіли в аеропорт Ростова або які прибули на Ростовський залізничний вокзал. Коротка розповідь про цей напрямок до Єйська і ВІДЕО всього маршруту читайте і дивіться в статті.

Слід відразу сказати, що, хоча дорога з Ростова до Єйська по трасі М4 «Дон» через станицю Кущевська і найбільш популярна у автомандрівників, проте це дорога найкоротша і швидка.

Якщо їхати по даному маршруту, то шлях від Ростова до Єйська, наприклад, до дверей сімейної міні готелю «У Азовського моря», Єйськ, вул. Перемоги, 8 +7 (918) 2777150, яка знаходиться безпосередньо біля пляжу, буде близько 210 км.

Найбільш же короткий по кілометражу шлях до курортного Єйська проходить по об'їзній дорозі Ростов - Азов і дорівнює 185 км.

При замовленні трансферу до готелю з аеропорту Ростова або Ростовського залізничного вокзалу водій самостійно вибере і повезе вас одним з цих двох маршрутів - в залежності від поточної ситуації на дорогах, даних про пробки, активності ремонтних робіт на трасах і інших чинників, щоб в результаті ви дісталися до Єйська максимально швидко і з комфортом.

Детальніше про короткому альтернативному маршруті з Ростова в Єйськ по об'їзній дорозі Ростов - Азов читайте в статті «Найкоротший шлях з Ростова в Єйськ на авто» на нашому сайті. Цей альтернативний варіант гарний ще й тим, що в літній сезон тут не такий щільний автомобільний трафік, як на федеральній трасі М4 «Дон» і шансів застрягти в багатокілометрових пробці практично немає. А ось на федеральній трасі М4 «Дон», на жаль, є! Хоча це і багатосмугова дорога відмінної якості. Але саме по ній рухається весь потік машин в сторону Краснодара, Чорноморського узбережжя, Азовського узбережжя і в Крим, тому на піках руху затори час від часу трапляються. Втім, ситуація дуже залежить від часу доби, активності ремонтних робіт на трасі в даний період часу і т.д.

Якщо ви їдете на машині через Ростов в Єйськ по трасі М4 «Дон» через станицю Кущевську, то який ваш маршрут прямування?

Все дуже просто. Прямуєте по трасі М4 до станиці Кущевська, де повертаєте направо в сторону Єйська (мається величезний покажчик цього повороту). Далі проїжджаєте станицю Кущевська, станицю Шкуринська, станицю Староминская і приїжджаєте в Єйськ. На вулицях перерахованих станиць є покажчики поворотів в сторону міста Єйська, заблукати складно. :) Щоб все було зовсім зрозуміло, пропонуємо подивитися відео даного маршруту:

Відеоролик про дорогу Ростов - Єйськ по трасі М4 через Кущевську

А по приїзду в Єйськ вас чекає пляж і красиве Азовське море ... Ласкаво просимо на відпочинок!

Будь-яку інформацію про Єйську ви знайдете в Путівнику по Єйському курорту на нашому туристичному сайті yeisk-otdih.ru

Підпишіться на нові статті, фото, відео!

скачайте додаток "Єйськ для туристів" в Google Play Market!

The following two tabs change content below. Розміщуємо відпочиваючих в комфортабельних номерах прямо біля пляжу "Кам'янка"! Навпаки нашого домоволодіння - піщана частина пляжу з аквапарком! Це ідеальне місце для відпочинку з дітьми! Відповім на питання і забронюють номер по телефону +7 (918) 2777150 (WhatsApp, Viber). Рекомендую підписатися на мій відеоблог про Єйську на Youtube!

Якщо ви їдете на машині через Ростов в Єйськ по трасі М4 «Дон» через станицю Кущевську, то який ваш маршрут прямування?

Новости