Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Єйську 2019 - Температура води в Єйську в море по місяцях

Щороку городяни з нетерпінням чекають літа, щоб вирватися із задушливого мегаполісу

Щороку городяни з нетерпінням чекають літа, щоб вирватися із задушливого мегаполісу. Як краще провести відпустку: в турпохід з друзями, в селі у родичів, купити екскурсійний тур? Більшість вибирає відпочинок біля моря, найчастіше, Азовського. Роблячи вибір, радимо звернути увагу на Єйськ. Це місто розташоване на півдні Росії між Таганрозьким затокою і Єйськ лиманом. Важливо підійти відповідально до планування літньої відпустки і вибрати відповідний місяць для комфортного відпочинку.

Літо в Єйську завжди спекотне, тому цей курорт підходить для маленьких дітей. Дрібне море швидко прогрівається. Температура води рідко опускається нижче +25 градусів.

Червень місяць зустріне відпочиваючих найбільш сприятливою погодою. У цей місяць випадає приблизно 50 мм опадів, а це чотири дощові дні. Але рідко це зливи з грозами та шквальним вітром. Море швидко заспокоюється і прогрівається. Жаркий липень радує температурою води до +28 С, повітря +35 і періодичними зливами. Така погода не створює ефекту лазні. Серпня самий сухий, немає дощів і вода прогрівається від +23 до 25

Восени порадує перша декада вересня. Вода потихеньку остигає, але температура залишається воістину річна +20. Опадів мало, вітрів немає, але купальний сезон закінчується. Починаючи з другої декади вересня температурний режим йде на спад. Середня температура в жовтні-+11 С і цей місяць не можна назвати оксамитовим. Хоча зафіксовані випадки, коли стовпчик термометра зашкалював за +18. В листопаді місяці очікуються заморозки, і вода остигає до +6 і нижче градусів. Опадів випадає менше ніж влітку. Сухий і прохолодний осінній Єйськ.

Зими цього курорту непередбачувані. Місто розташоване на рівнині і тому північні вітри проникають безперешкодно. Через це спостерігаються різкі перепади температури від холодних до теплих. Температури води -2-3 С. Температура води на пляжах Єйська різниться в залежності від глибини і течій.

1. Центральний міський пляж - найбільш упорядкований і глибокий на узбережжі. Вибравши цей пляж для відпочинку, турист отримує:

  • чистий золотий пісок;
  • водні гірки;
  • прокат шезлонгів і парасольок;
  • парк атракціонів;
  • сувенірні лавки;
  • кафе;
  • нічні клуби.

Центральний пляж обладнаний рятувальним пунктом, що, з огляду на глибину, важливо.

2. Пляж «Кам'янка» ділиться на дві частини: піщану і галькову.

На піщаній частині пляжу дно піщане, з смугою мілководдя. Вода добре прогрівається, що робить його безпечним для дитячого відпочинку. Тут розташовується аквапарк «Немо».

У галькової частини «Кам'янки» так само розвинена інфраструктура. Пляж оснащений медпунктом, рятувальною станцією. Відпочиваючі вибирають собі розваги до смаку.

3. Дикі пляжі «Віста», «Водник», «Обрив», не мають розвиненої інфраструктури, як Центральний пляж і "Кам'янка", зручності мінімальні. Це мілководні пляжі, вода біля який сильно прогрівається і цвіте більшу частину пляжного сезону.

4. Молодіжний пляж і пляж яхтклубу є невеликий піщаний пляж, з автомобільною стоянкою, кафе. Відпочиваючим потрібно знати, що запливати далеко небезпечно у зв'язку з сильною течією. Медпункт і рятувальна станція відсутні. Це місце облюбували любителі риболовлі.

ДОДАТКОВА ІНФОРМАЦІЯ!

Для бажаючих відпочити від пляжної суєти рекомендуємо відвідати океанаріум, ігрову зону «Азов-сіті», дельфінарієм.

Відпочинок на узбережжі Азовського моря в Єйську - це альтернатива відпочинку на Чорному морі, у якій ряд переваг:

  • Пляжі з різною глибиною берегової лінії.
  • Вхід на пляж безкоштовний.
  • Прийнятні ціни на житло.
  • Розвинута інфраструктура.
  • Екологічність.

Дивіться відео пляж в Єйську:

Як краще провести відпустку: в турпохід з друзями, в селі у родичів, купити екскурсійний тур?

Новости