Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ВЕБ-КАМЕРА на Федотовій косі - пляжна зона бази відпочинку АРІС

Веб-камера розташована приблизно в кілометрі від з'єднання старої і нової доріг на Федотової косі, а також в трьох кілометрах від мікрорайону Степок .

Зображення дозволяє помилуватися піщаним пляжем бази відпочинку «Аріс», розташованої на Федотової коси - найвідомішому районі Кирилівки . Даний пляж на Азовському морі практично притягує численних туристів зі всієї України.

Даний пляж на   Азовському морі   практично притягує численних туристів зі всієї України

Пляж біля бази відпочинку «Аріс». © «Кірілловка.Укр»

Крім знаменитого узбережжя, в об'єктив потрапляє територія бази відпочинку «Аріс» зі стаціонарними тіньовими парасолями і шезлонгами.

Ще за допомогою веб-камери можна:

  • Дізнатися поточну погоду на курорті і дізнатися чи співпадає вона з прогнозом синоптиків;
  • Подивитися завантаженість пляжу;
  • Побачити, як виглядає узбережжі ввечері в яскравих вогнях кольоровий ілюмінації.

На протилежному боці дороги від бази розташований Утлюкський лиман, а також знаходяться школи віндсерфінгу «Нептун», «Тортуга» і «Віндфорс».

Утлюкський лиман - ідеальне місце для занять віндсерфінгом і кайтсерфінгом, історія якого починається з 1998 року, коли з'явилася перша школа віндсерфінгу. Кожен гість, який зупинився на базі відпочинку «Аріс», має можливість освоїти цей вид парусного спорту, підвищити рівень майстерності або покататися в компанії друзів.

Навчання для дітей і дорослих проводять професійні інструктори, які розробляють індивідуальний курс занять для кожного відпочиваючого. Також станції віндсерфінгу займаються прокатом устаткування.

Новости