Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Юр'ївка: дитячий табір Сонячний

  1. ЦІНИ на Путек 2020 *
  2. Фото дитячого табору "Сонячний"

>>>

Дитячий табір Сонячний

Дитячий табір Сонячний

Дитячий оздоровчий табір «Сонячний» розташований на березі Азовського моря в змішаній, хвойно-листяної зоні на власній обгородженій території, що охороняється площею близько 13 гектарів. За одну зміну, протяжністю 21 день, може прийняти 640 дітей.

Розміщення: діти проживають в п'яти двоповерхових цегляних корпусах з усіма зручностями на поверсі. Будинки побудовані за одним з кращих проектів, коли-небудь розроблених для дитячих оздоровчих таборів в нашій країні. Діти живуть в світлих 5-місних кімнатах, які обладнані ергономічними і зручними меблями.

Харчування: організовано 5-ти разове харчування.

Послуги та інфраструктура: в таборі функціонує Будинок Творчості, в якому представлені 15 гуртків, бібліотека, з книжковим фондом понад 1000 найменувань, кіноклуб, і родзинка табору - прес-центр. Для спортивних занять є комплекс складається з: - двох футбольних полів (трав'яного і з штучним покриттям), - бігової доріжки, - двох волейбольних майданчиків (одна з них на пляжі), - майданчиків для флорболу та бадмінтону, - снарядів для силової підготовки - зал для настільного тенісу.

Заняття по туризму проводять інструктори, які мають національний та міжнародний сертифікати, що дають право роботи з дітьми. У «Сонячному» вже не один рік успішно реалізується медична програма «Sanitasproaqua» (здоров'я через воду). Курс лікування підбирався індивідуально і залежить від внутрішнього і зовнішнього стану здоров'я дитини. Програма включає: Огляд та консультація лікаря педіатра, визначення дієти, режиму дня, виду призначень. Консультація психолога, психологічний супровід та підтримка психологічної служби ДЗОіО, сказко-терапія, з-терапія, музикотерапія, піско-терапія, кольорово-терапія, світло-терапія. Кліматотерапія: аеро - терапія, геліо- - терапія, таласотерапія. Фітобар або СКС (сенгелетно-киснева суміш). Прийом трав'яного чаю, фруктового коктейлю. Процедури в комплексі аква - терапії: таласотерапія, гідромасаж. Лікувальні душі і ванни, спелеотерапія.

ЦІНИ на Путек 2020 *

* Актуальна вартість путівок на 2020 рік ще не сформована і буде відома ближче до відкриття сезону. За отриманням додаткової інформації звертайтеся за нижче вказаними телефонами табору Сонячний.

Фото дитячого табору "Сонячний"

ВІДЕО

АДРЕСА І ТЕЛЕФОНИ дитячого табору "Сонячний".

Адреса: Донецька область, Юр'ївка, вул. Набережна, 68

На карті: показати точне розташування і GPS координати

Телефони: +38 (0629) 40-98-11; +38 (067) 623-33-52

Просимо повідомляти, що ви телефонуєте з сайту ЛовіЛето!

Новости