Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Турагентство «Квитки в літо" м Хмельницький, Старокостянтинівське шосе 16 / 9А

Турагентство «Квитки в літо» - м Хмельницький   Адреса: м Хмельницький, Старокостянтинівське шосе 26 / 9А (за поворотом ост

Турагентство «Квитки в літо» - м Хмельницький
Адреса: м Хмельницький, Старокостянтинівське шосе 26 / 9А (за поворотом ост.Городская лікарня)

тел.098-777-18-69,063-45-72-225 Леся

Якщо взимку хочеться в літо, якщо замість роботи хочеться на пляж ... Ласкаво просимо - Вам сюди! Мережа туристичних агентств "Море Турів" в м Хмельницький! Ми поруч, щоб організувати Ваш відпочинок, вгадати Ваші бажання, виконати Ваші мрії ... Ми - це мережа туристичних агентств Море Туров. Ми - це команда професіоналів в туризмі. Ми - це саме те, що Вам потрібно для комфортного відпочинку. Ми зручні, лояльні, доступні, вміємо слухати і у нас нескінченне ангельське терпіння і божевільна працездатність.

Єгипет, Туреччина, ОАЕ, Кіпр, Греція, Болгарія, Італія, Іспанія, Франція, Угорщина, Польща, Чехія, країни Прибалтики - в будь-який з цих країн і ще безлічі інших, навіть самих далеких і екзотичних, ми допоможемо Вам чудово провести час - з комфортом і без клопоту Єгипет, Туреччина, ОАЕ, Кіпр, Греція, Болгарія, Італія, Іспанія, Франція, Угорщина, Польща, Чехія, країни Прибалтики - в будь-який з цих країн і ще безлічі інших, навіть самих далеких і екзотичних, ми допоможемо Вам чудово провести час - з комфортом і без клопоту.

Ви мрієте про золотом, сліпучому очі сонце, бірюзовому морі, пальмах з величезними кокосами Ви мрієте про золотом, сліпучому очі сонце, бірюзовому морі, пальмах з величезними кокосами? Таїланд, Шрі Ланка, ГОА, Туреччина, Єгипет - це все просто і доступно в м Хмельницький по Старокостянтинівському шосе 26 / 9A в ТА "Море турів". Хочете відвідати розкішні, ультрасучасні і унікальні ОАЕ - Вам до нас в Море Туров. А в автобусі по Європі? Чехія, Польща, Іспанія, Греція, Німеччина, Франція, Італія, Болгарія, Словенія, Чорногорія, Хорватія ... Море турів забронює і таке! Ну і звичайно екзотика - ми теж її любимо! Як не любити білий пісок Куби і Домінікани, загадковість островів Балі, розкіш і самота Мальдів і Сейшел?

А скільки прекрасних місць, заради яких не потрібно долати тисячі кілометрів А скільки прекрасних місць, заради яких не потрібно долати тисячі кілометрів. Море турів спокутує Вас в Чорному або Азовському морі, відвезе в Карпати, підкорить разом з Вами Говерлу, відвідає Лицарський турнір в Меджибожі. А ще у нас є Кам'янець-Подільський, Хотин, Київ, Львів! І не хвилюйтеся, ми встигнемо за один день! А кому потрібніше відпочинок від суєти і умиротворення з тими поїдемо до Почаєва або Зарваниці. Море турів - це море варіантів відпочинку на будь-який смак і дохід! Дітям ми надамо можливість відпочити в дитячих таборах, батькам запропонуємо найкращі пансіонати.

Ви мрієте про морське круїзі на борту розкішного лайнера Ви мрієте про морське круїзі на борту розкішного лайнера? Звертайтеся до нас в турагентство Море Турів, і ми забезпечимо Вам виконання Вашої мрії на найвищому рівні! До Ваших послуг самі комфортабельні лайнери з басейнами, масажними і спа-салонами, дискотеками і барами, шикарними каютами і відмінною кухнею! Ми підберемо спеціально для Вас ідеальний круїз, найбільш відповідає Вашим запитам.

Хочете не тільки відпочити, а й підтримати себе у формі, додавши свого тіла краси і грації Хочете не тільки відпочити, а й підтримати себе у формі, додавши свого тіла краси і грації? Найкраща можливість досягти цього - відправитися у фітнес-тур в межах України або за кордон! Тренуйтеся кожен день, і стаєте красивіше і здоровіше. Наші фітнес-тури включають в себе авіапереліт, медичну страховку, трансферт до місця проживання - комфортабельному 4 * або 5 * готелю і двох-трьох разове харчування. Наші менеджери турагентства "Море турів" в м Хмельницький, підберуть Вам і інші види відпочинку на Ваш смак.

Багато хто стикався з тим, що поїздка за кордон з метою шопінгу «дикуном» може бути дуже клопіткою і стомлюючої Багато хто стикався з тим, що поїздка за кордон з метою шопінгу «дикуном» може бути дуже клопіткою і стомлюючої. Наші шоп-тури дадуть Вам можливість насолоджуватися довгоочікуваними покупками без жодних проблем. Хочете запаморочливий шопінг по бутіках Парижа або Мілана? Запросто! Прикупити чудову шубку в Греції? Торгуватися до хрипоти на мальовничих ринках Туреччини або Еміратів? Ми подбаємо про те, щоб Ваші покупки супроводжували тільки позитивні емоції!

Ми чекаємо вас щодня
з понеділка по п'ятницю:
з 10.00 до 19.00
субота: за домовленістю
за адресою: м Хмельницький,
Старокостянтинівське шосе 26 / 9А
(відразу за поворотом від зупинки Міська лікарня)
телефони:
098-777-18-69,063-45-72-225 Леся

Ви мрієте про золотом, сліпучому очі сонце, бірюзовому морі, пальмах з величезними кокосами?
Як не любити білий пісок Куби і Домінікани, загадковість островів Балі, розкіш і самота Мальдів і Сейшел?
Ви мрієте про морське круїзі на борту розкішного лайнера?
Хочете не тільки відпочити, а й підтримати себе у формі, додавши свого тіла краси і грації?
Хочете запаморочливий шопінг по бутіках Парижа або Мілана?
Прикупити чудову шубку в Греції?
Торгуватися до хрипоти на мальовничих ринках Туреччини або Еміратів?

Новости