Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Санаторій в Єйську

Омивається він водами двох заток - Таганрозьким із заходу, і   Єйськ лиманом   зі сходу Омивається він водами двох заток - Таганрозьким із заходу, і Єйськ лиманом зі сходу. Природа ніби спеціально створила тут унікальну лікувально-оздоровчу середу і зону відпочинку з м'яким південним кліматом, наповненим запахом степів.

Морські потоки повітря проникають навіть у найвіддаленіші точки міста. Єйськ споруджений з рівних кварталів, і вулиці тут беруть свій початок від морських узбереж. Санаторій «Єйськ» почав діяти з 1921 року, затишно розташувавшись в центрі міста між купецькими будинками, що потопають у мальовничій зелені.

Весь комплекс Санаторію ЄЙСЬК охоплює площу 6,3 га, при цьому він включає в себе три спальні корпуси, грязелікарню, водолікарню, лікувально-діагностичний корпус і клуб їдальню, а також незабаром почне функціонувати критий басейн. У володіння санаторію входить пляж на Єйській косі, довжина якого 80 м. Крім цього, він володіє своєю котельні, пральні та автопарком.

Одночасно з лікувальними процедурами тут можна відвідувати різноманітні культурно-розважальні заходи, які задовольнять побажання і смаки людей всіх поколінь Одночасно з лікувальними процедурами тут можна відвідувати різноманітні культурно-розважальні заходи, які задовольнять побажання і смаки людей всіх поколінь. Санаторій ЄЙСЬК в розпорядження пацієнтів надає бібліотеку з читальною кімнатою, кінозал, шаховий клас, більярдну. Влаштовуються концерти, а також танці та літературні вечори. Є екскурсійні тури по Єйську і поза містом.

При цьому розважальна програма в Ейськом санаторії влаштована так, щоб вона сприяла створенню тільки гарного настрою, гармонійному лікування, психологічного настрою на мирні відносини і ведення до якнайшвидшому одужанню, а не носила занадто активний характер.

Багато уваги приділяється лікуванню дітей і їх дозвіллю. У санаторії спеціально створений окремий дитячий корпус для груп старше 7 років, в якому постійно є вихователі. Санаторій «Єйськ» дітей приймає протягом всього року. Тут надається можливість одночасного лікування, відпочинку і навчання дітей.

Санаторій «Єйськ» працює цілий рік, він орієнтований на дитяче та сімейне оздоровлення. Тут існує система з послугою - постійний клієнт.

Новости