Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

"Три товстуни", гостьовий будинок

Станиця Голубіцкая - райське місце, де сама природа створила всі умови для приємного відпочинку. Тепле Азовське море, ласкаве сонце і піщані пляжі зробили затишну станицю найпопулярнішим курортним містечком на Тамані. Голубіцкая - відмінне місце для цінителів лікувальних властивостей природи, адже Таманський півострів має щедрими ресурсами цілющих сірководневих і псевдовулканіческіх грязей.

Головна визначна пам'ятка Голубіцкой - грязьове озеро Голубицьке. Ця невелика лагуна довжиною 600 метрів і глибиною 1,5-2 метра, відокремлена від моря піщано-черепашникової пересипом, цінується вмістом брому і йоду. Лікувальна грязь ефективно допомагає людям, що страждають кістково-м'язові захворювання.

У станиці діє понад 40 комфортабельних баз відпочинку, приватні міні-готелі, кафе, бари, нічні дискотеки. Відпочиваючі з задоволенням відвідують новий аквапарк "Амазонки", а також невеликий гідропарк на базі відпочинку "Гідробудівельник". На центральному пляжі, працює луна-парк, можна пограти в пейнтбол. До послуг гостей станиці відкриті дегустаційні зали.

Взагалі станиця Голубіцкая сама по собі звичайний курорт на березі Азовського моря, де влітку не проштовхнутися. Але коли слово Голубіцкая вимовляє віндсерфер (або кайтер), він має на увазі шикарні піщані пляжі, що простягнулися від Темрюка на захід. Кататися можна звичайно і на морі, що безпосередньо примикає до станиці, але було б нерозумно упускати можливість проїхати ще кілька кілометрів на захід, щоб насолодитися справжніми просторами!

Пляжі станиці Голубицька

Пляж і морське дно складаються в основному з черепашника. Від цього створюється враження крупного піску, а великі, вцілілі частини черепашок іноді відчутно поколює стопи ніг, але випадків порізу черепашкою на пляжі як щось не пригадується. Ходіння босоніж по мушлі може здатися неприємним і навіть дискомфортним, але це тільки з незвички, а так це як точковий масаж, який дуже навіть корисний.

Ходіння босоніж по мушлі може здатися неприємним і навіть дискомфортним, але це тільки з незвички, а так це як точковий масаж, який дуже навіть корисний

Гостьовий будинок "Три товстуни" - це нове триповерхова будівля, розташоване у верхній частині станиці, над центральним пляжем і грязьових озером, в 10 хвилинах ходьби від Азовського моря (650 метрів) і від кращих кафе, клубів і ресторанів станиці, але в той же час в тихому місці.

Не далеко від гостьового будинку розташовано декілька продуктових магазинів і їдалень, винний магазин, зупинка маршрутного таксі.

Новости