Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Проживання 2019 на Азовському морі з харчуванням з дітьми недорого - Гостьовий будинок Альбатрос

  1. Житло в Новоотрадного з харчуванням в «Альбатрос»
  2. Переваги відпустки на Азовському морі з харчуванням

Багато туристів їдуть відпочивати до Криму всією сім'єю. Для такого напряму туризму дуже важливо ретельно підходити до вибору житла. Для того, щоб провести якісний відпочинок всією сім'єю відмінно підійдуть гостьові будинки Криму з харчуванням.

Такий відпочинок дає можливість: Такий відпочинок дає можливість:

  • по максимуму насолодитися безтурботним відпусткою;
  • не переживати з приводу покупки і зберігання продуктів харчування;
  • не проводити час біля плити, готуючи собі і своїм близьким їжу;
  • позбутися від необхідності готувати на загальній кухні, яку надають своїм постояльцям гостьові будинки Криму з харчуванням, займаючи заздалегідь чергу;
  • використовувати по максимуму час на проведення пляжного відпочинку або відвідування визначних пам'яток.

Проживання в Криму в гостьових будинках з харчуванням може варто трохи дорожче, ніж звичайне розміщення. Однак, Ви зможете заощадити дорогоцінний час і навіть гроші. Адже харчування може бути вже включено у вартість проживання. В іншому випадку оплата за харчування обійдеться Вам значно нижче, ніж харчування в кафе і столових.

Житло в Новоотрадного з харчуванням в «Альбатрос»

Гостьовий будинок «Альбатрос» запрошує насолодитися комфортним літнім відпочинком у самого моря. Відпустка в Криму 2019 гостьовому будинку з харчуванням буде дійсно безтурботним! Адже ми подбали не тільки про затишок в кімнатах, а й про те, щоб Вам не довелося витрачати час на покупку продуктів і приготування їжі під час відпустки.

На території гостьового будинку можлива оганізація комплексного харчування. Просторий обідній зал тут створить саму сприятливу атмосферу. Всередині достатньо місця, щоб кожен з проживають відчував себе комфортно. Для бажаючих ми накриємо обідні столи на свіжому повітрі: на літньому майданчику розставлені столи і стільці.


Всім проживають надається комплексне харчування по меню, яке не повторюється протягом 10 днів.

Ціни на харчування в гостьовому будинку «Альбатрос»:

одноразове 300 руб. / добу (тільки сніданок) дворазове 650 руб. / добу (сніданок, вечеря) триразове 1000 руб. / добу

Важливо! Постояльці, які живуть в одному номері, обслуговуються по одній системі на вибір.

Тим, хто резервує житло в Новоотрадного з харчуванням в нашому гостьовому будинку, буде приємно дізнатися, що дітям до 10 років надається знижка в розмірі 10% на комплексне харчування.

Харчування в нашому гостьовому будинку подається за розкладом:

сніданок з 9 до 10 обід з 13 до 14 вечеря з 18 до 19 годин

сніданок з 9 до 10 обід з 13 до 14 вечеря з 18 до 19 годин

Переваги відпустки на Азовському морі з харчуванням

При виборі житла під час відпустки у моря потрібно враховувати будь-яку дрібницю. Особливо якщо Ви їдете всією родиною. Пансіонати на Азовському морі і гостьові будинки в Криму пропонують найкращі умови для проживання з сім'єю.

Незважаючи на те, що туристи більшу частину часу проводять на пляжі, на екскурсіях, прогулянках, дуже важливо правильно вибрати житло. Адже якщо Ви зніміть житло з мінімальним комфортом, то навряд чи Ви будете повноцінно задоволені своєю відпусткою. Гостьові будинки в Криму на Азовському морі з харчуванням 2019 - це відмінний вибір для кожного туриста, який хоче провести незабутнє літо. Вони мають ряд переваг перед іншими варіантами розміщення.

Вони мають ряд переваг перед іншими варіантами розміщення

  • Тут можна орендувати недорогі кімнати, обставлені зі смаком необхідними меблями і технікою.
  • У гостьовому будинку харчування можна замовити, як напівпансіон, так і повноцінне триразове харчування. Ця послуга дуже виручає, так як в такому випадку не потрібно самостійно готувати собі їжу або шукати місце, де можна поїсти.
  • Крім харчування Вам можуть запропонувати великий набір додаткових послуг, які не дадуть нудьгувати нікому. наприклад, відпочити біля відкритого басейну з прозорою водою, посидіти в барі і випити прохолодні напої.
  • Також на території гостьового будинку можна скористатися автостоянкою, посидіти в зоні відпочинку.
  • Діти зможуть пограти на дитячому майданчику, а дорослі - на спортивному майданчику для ігор в теніс, волейбол, футбол.
  • На відпочинку в Криму в гостьовому будинку з харчуванням подбають про комфортні умови проживання, а також допоможуть урізноманітнити розмірений пляжний відпочинок. Тут можна замовити морську прогулянку, екскурсію по визначних пам'ятках Криму і багато іншого.

Новости