Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ПРИВАТНИЙ СЕКТОР Кирилівка, ціни 2019, житло в приватному секторі Кирилівки

  1. Приватний сектор в центрі селища
  2. Приватний сектор на Федотової в Степке
  3. Ціни на проживання в приватному секторі Кирилівки

Досить високо популярністю у відпочиваючих влітку користується житло в приватному секторі Кирилівки. Чого ж чекає людина, намагаючись зняти будинок або кімнату саме в приватному секторі селища, а не на який-небудь затишній базі відпочинку? З 100% вірогідністю його приваблює дешевизна оренди такого житла, адже у приватників завжди ціни нижчі, ніж в готелях або базах відпочинку. До того ж, приватний сектор Кирилівки не пустує в несезон (з жовтня по квітень), адже він, по суті, і є самим селищем, в якому постійно проживає близько 3,5 тисяч осіб. Якщо ви вирішите відвідати Азовське море в листопаді або березні, то шукати місце потрібно тільки у приватників.

У Кирилівці приватний сектор яскраво виражений в двох районах:

Приватний сектор в центрі селища

До приватного сектора в центрі можна без зусиль дістатися пішки прямо з Автовокзалу. Що стосується інфраструктури, то в цьому плані саме селище краще, ніж коса: асфальтовані дороги, більше розваг і всі вони значно ближче, більше зелені і дерев. Тому приватні будинки в центрі Кирилівки в сезон заповнюються гостями швидше, ніж на косі.

Приватний сектор на Федотової в Степке

До приватників в Степке доведеться або добиратися маршруткою, або викликати таксі. Зазвичай, цей варіант житла у всіх знаходиться в розряді запасного, якщо в центрі не знайшлося чогось підходящого. Усі найближчі розваги знаходяться на початку Федотової коси, куди ще треба дійти або доїхати на музичному паровозику. Ми б рекомендували знайти на Федотової косі відповідну базу відпочинку , А не селитися тут в приватному секторі.

Ціни на проживання в приватному секторі Кирилівки

Яке житло можна знайти в приватному секторі Кирилівки:

  • звичайні кімнати в приватних будинках;
  • імпровізовані номера в бараках-мазанках на 2-6 чоловік;
  • окремі будинки або котеджі;
  • приватні пансіонати і гостьові будинки;
  • міні-готелі і хостели.

Природно, в залежності від обраного варіанту, на нього варіюється і вартість. Зазвичай, приватники готові прихистити у себе за зовсім невеликі гроші - 50-70 гривень за добу з людини. Про жодні істотних зручностях за таку вартість мріяти не доводиться, це чисто за дах над головою. Пансіонати приватного типу, міні-готелі або котеджі вже будуть обходитися від 100-150 грн / добу з людини до 200-250 грн / добу в пік сезону (липень-серпень). Найактуальніші ціни вказані в нашому каталозі на Apartila.com.

Чого ж чекає людина, намагаючись зняти будинок або кімнату саме в приватному секторі селища, а не на який-небудь затишній базі відпочинку?

Новости