Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Поїздки на море в Щасливцево з Дніпра, пасажирські перевезення

  1. Розклад
  2. Зупинки по дорозі маршруту Дніпро - Щасливцеве, які ми здійснюємо:
  3. Плюси поїздки в Щасливцево з Дніпропетровська автобусом з нашої транспортної компанії
  4. Час в дорозі по маршруту Дніпро - Щасливцеве автобусом приблизно 4-5 годин
  5. Поїздки в Щасливцево на Море - "Дніпро-Море" швидко, надійно і комфортно
  6. Відпочинок в Щасливцеве
  7. Замовляйте квитки на автобус в Щасливцево, і довгоочікуваний відпочинок буде Вам забезпечений
  8. "Дніпро-Море" - дістатися в Щасливцево недорого
  9. Замовляйте квитки на автобус, маршрутку в Щасливцево заздалегідь, в обидві сторони!
  10. Перевезення тварин в автобусах "Дніпро-Море"
  11. Запрошуємо до співробітництва
  12. Відгуки наших клієнтів
  13. комфорт
  14. відмінний шлях
  15. 27.10-28.10
  16. клас
  17. Генічеськ
  18. Азов. море
  19. Азовське море
  20. Кирилівка
  21. море
  22. В перший раз
  23. рекомендую

До омпания "Дніпро-Море" пропонує сезонні поїздки в Щасливцево з Дніпра автобусом. Ми допоможемо Вам подолати далеку дорогу, дістатися в Щасливцево на море недорого і з комфортом за мінімальну короткий час. Поїздки на море разом з нами - відпочинок навіть в дорозі.

Розклад

Час відправлення на море з Дніпра 4.30 - 6.00 місце відправлення з Дніпра Ж / Д вокзалі (колишній пам'ятник Петровського, блакитний хрест), збір по району Час прибуття в Щасливцево 11.35 Час відправлення з моря 14.00 місце відправлення з Щасливцеве Районна Рада, Ринок, Пошта час прибуття в Дніпро 18.00

Точний час і місце посадки диспетчер повідомить за добу до відправлення.

Зупинки по дорозі маршруту Дніпро - Щасливцеве, які ми здійснюємо:

Дніпропетровськ - Щасливцеве та інші за вашим бажанням ...

* Інші зупинки в таблиці нижче.

Збір по районам по шляху проходження маршруту Дніпро - Щасливцеве

На Лівому березі на Правом березі Фрунзенський (Варус, АТБ) Парус (тупик маршрутів) Лівобережний-3 (АТБ, Брусничка) Комунар (Макдональс) Караван (Донецьке Шосе) Петровского пр. Березинка ринок Авто вокзал (ринок) Образцова ринок Ж / Д вокзал Слабожанскіе ін. (по зупинках) Старомостовая площа (Островського) Радгоспна (АТБ) Центр пл. Свободи Пентагон Пам'ятник Слави Підгородне (Пост Гаї) Перемога (по зупинках) Гагаріна (Материк) Титова (по зупинках) Кірова або Робоча (підйом по одою вулиці по більшості людей в машині, по зупинках) Підстанція (Даффі) Запорізьке шосе (Епіцентр) Тополя (АТБ, Кінотеатр) На виїзді з міста (Градусник) Придніпровськ за погодженням Edit

Свободи Пентагон Пам'ятник Слави Підгородне (Пост Гаї) Перемога (по зупинках) Гагаріна (Материк) Титова (по зупинках) Кірова або Робоча (підйом по одою вулиці по більшості людей в машині, по зупинках) Підстанція (Даффі) Запорізьке шосе (Епіцентр) Тополя (АТБ, Кінотеатр) На виїзді з міста (Градусник) Придніпровськ за погодженням   Edit

Вартість поїздки в Щасливцево з Дніпра360 грн.

Поїздки в Щасливцево автобусом здійснюємо з 01.05. по 10.09 щодня, виїзди вранці.

Якщо у Вас морські або туристичні поїздки заплановані на більш ранні або пізні терміни, не збігаються з нашим розкладом - ТЕЛЕФОНУЙТЕ !!! Вирішимо будь-яке питання, завжди допоможемо, щоб Ваші поїздки в Щасливцево відбулися за планом і за графіком.

Транспортна компанія "Дніпро-Море" пропонує автобусні тури, поїздки в Щасливцеве. Ми працюємо щодня з 8-00 до 20-00, приймаємо замовлення без вихідних.

Плюси поїздки в Щасливцево з Дніпропетровська автобусом з нашої транспортної компанії

  • Щоденні поїздки в Щасливцево автобусом - 2 рейси (ранок / вечір - для колективних заявок).
  • У регулярних рейсах відправлення не залежить від набору пасажирів за графіком.
  • Бронювання квитків в обидві сторони.
  • Бронь посадкового місця (платна послуга - за бажанням) = 50 грн.
  • Підбираємо пасажирів в Щасливцеве і назад з будь-яких міст які проїжджаємо по шляху маршруту.
  • В дорозі зупинки на вимогу.
  • Ціни на квитки до Щасливцеве демократичні для такого рівня авто-компанії і професіоналізму водіїв.
  • свій автопарк .
  • Доставляємо посилки по шляху проходження (від маленьких до великогабаритних).
  • Організуємо ВАШ переїзд, транспортування великогабаритних речей, вантажів.

Скористайтеся акційними знижками нашої компанії і підберіть для себе найбільш вигідну пропозицію на сторінці Акції та знижки нашій компанії.

Наші мікроавтобуси обладнані всіма необхідними приладами для вашого комфорту під час подорожей. В автобусах є ТВ і DVD плеєр, Wi-Fi, вбудовані розетки (220В) для підключення або підзарядки ваших гаджетів (телефон, планшет, ноутбук і ін.). При необхідності - кондиціонер влітку, автономний обігрівач і додаткова пічка салону - взимку. Салони наших авто обладнані зручними відкидними-розсувними сидіннями, дитячим автокріслом, полками для ручної поклажі, розкладним диваном для спального місця, великим містким багажним відділом.

Салони наших авто обладнані зручними відкидними-розсувними сидіннями, дитячим автокріслом, полками для ручної поклажі, розкладним диваном для спального місця, великим містким багажним відділом

Час в дорозі по маршруту Дніпро - Щасливцеве автобусом приблизно 4-5 годин

Ціна на квитки в Щасливцево автобусом і назад - однакова

Маршрут Час відправлення Ціна проїзду, грн. Новомосковськ ↔ Щасливцеве по домовленості 360 Підгородне ↔ Щасливцеве по домовленості 360 Кам'янське ↔ Щасливцеве по домовленості 360 Дніпро ↔ Щасливцеве 4:30 - 7:00 360 Запоріжжя ↔ Щасливцеве по домовленості 310 Василівка ↔ Щасливцеве по домовленості 310 Мелітополь ↔ Щасливцеве по домовленості 310 Щасливцеве ↔ Дніпро 14:00 - 14:30 360 Edit

Поїздки в Щасливцево на Море - "Дніпро-Море" швидко, надійно і комфортно

Всі ми любимо відпочивати і чекаємо з нетерпінням своєї відпустки. Заздалегідь плануємо поїздки в Щасливцево, щоб відпочити самому, організувати сімейний відпочинок або відірватися з друзями, щоб заряду позитивної енергії та емоцій вистачило до наступного разу. І ось ця пора настала. Збирайте валізи, рюкзаки або просто беріть плавальні костюми і приналежності і гайда З НАМИ !!!

Кожен вважає за краще своє море і улюблене місце відпочинку біля моря. Ми Вас довеземо в усі ці місця, де ви так любите бувати. Зверніть увагу на комфортабельний транспорт нашої компанії, всі машини обладнані сезонними речами. У літній період в машинах завжди працюють кондиціонери та є система провітрювання, весь транспорт обладнаний великим багажним відділенням, спинки сидінь, що регулюються, телевізор, музика, чисті салони автомобіля, професійні водії, добрі і лояльні співрозмовники.

Збір в Щасливцеве починається з ранку (можливі вечірні рейси для груп від 8-ми і більше осіб). Час збору може здійснюватися з 4:30 або 7:00 ранку (в залежності від маршруту і збору по місту). Так як наші машини обладнані кондиціонерами, немає необхідності виїжджати дуже рано. Ці ранні виїзди були придумані більше 15-років тому, коли влітку в автобусах було душно і спекотно. В ті часи Ми про таке ще й не замислювалися - про прохолодному салоні і в прямому сенсі їхати з вітерцем, для того щоб дістатися хоч в одну сторону до того як почнеться нестерпна спека, але як не крути велика частина виїжджає з моря саме в обід і якщо навіть ранок проскочили поки не настала спека, то в обід вже ніяк цього не минути якщо машина без кондиціонера. Нашим шановним пасажирам ця парилка ні вранці, ні в обід, ні ввечері не страшна.

Нашим шановним пасажирам ця парилка ні вранці, ні в обід, ні ввечері не страшна

Скористайтеся акційними знижками компанії "Дніпро-Море"

Підберіть для себе найбільш вигідну пропозицію на сторінці Акції та знижки нашій компанії.

Компанія "Дніпро-Море" пропонує цікаві пропозиції і хороші знижки на поїздки в Щасливцево в період сезону відпусток Весна - Літо - Осінь:

  • Дітям до 10 років знижка 20 грн. (дітки не займають посадку-місце їдуть безкоштовно на ручках у батьків).
  • Якщо ваша компанія налічує більше 10 чоловік, то знижка в 10% буде для Вас кращою економією Вашого бюджету і також поширюватися в обидві сторони.

Інформація яка може стати в нагоді, візьміть на замітку:

  • Код Генічеська +38 (05534)
  • Відділення поліції: тел. 102
  • Швидка допомога тел. 103
  • Ветеринар на будинок і терміново: +38 (098) 546-52-71 / +38 (066) 843-04-92

Аптеки в Генічеську:

  • Аптека Машенька, пр. Миру, 51, тел. 3-25-88 / 050 7016007
  • Нова аптека №2, вул. Леніна 22, тел. 3-49-26
  • Центральна районна аптека №42, пр.Миру, 64, тел. 3-23-73

Квіти в Щасливцево:

  • "ЛІАНА" свіжі квіти, Курасова вулиця, 10, +38 098 205-62-05

Замовлення таксі в Щасливцево:

  • Таксі 1551 - тел. +38 (099) 628-13-34
  • Гарне таксі - тел. +38 (096) 506-01-01 / +38 (073) 506-01-01 / +38 (066) 506-01-01
  • Експрес Таксі - тел. +38 (093) 417-88-80 / +38 (098) 115-88-80 / +38 (099) 617-88-80

Відпочинок в Щасливцеве

Селище Щасливцеве розташований на узбережжі Азовського моря - один з чотирьох населених пунктів Арабатської стрілки, що є частиною Азово-Сівашовского Національного Природного Парку. А це значить, що тут можна повністю забути про все, що в великих містах «отруює» життя людини. Максимальна близькість до незайманої природи з першого ж дня перебування наповнює кожного гостя цього місця почуттям такого затишку, який можна відчути тільки в подібних місцях, де не порушений зв'язок людини з його батьком - природою! При цьому в Щасливцево дуже розвинена інфраструктура, що дозволяє насолодитися багатьма благами сучасної цивілізації. Щасливцеве знаходиться на Арабатській Стрілці в Генічеському районі Херсонської області (Україна).

Щасливцеве по праву можна назвати "Золотою серединою" Арабатської стрілки. Приблизно з цього місця Азовське море проявляється у всій красі. Підходить для відпочинку всіх вікових категорій. Від Генічеська селище знаходиться в 18 км. На території селища Щасливцеве розташовані тільки чотири великих пансіонату. Зате приватний сектор пропонує дуже широкий вибір умов проживання. У літній період на території селища працюють три невеликих ринку, є продовольчі магазинчики, торгові кіоски, аптеки, банкомати, кінотеатр, Луна-парк, кафе, бари та літні майданчики. На березі працюють нічні дискотеки. З водних розваг широко представлені водні гірки, катамаран, водний мотоцикл, парашут, "банан".

З водних розваг широко представлені водні гірки, катамаран, водний мотоцикл, парашут, банан

Ще одне дивовижне місце в Щасливцеве - це контактний зоопарк "Сафарі-парк", який знаходиться неподалік від термального джерела. Тут живуть рідкісні тварини, багатьох тварин можна не тільки побачити, а й ще помацати або погодувати з рук. Море в цій частині Арабатської стрілки глибше, ніж на початку коси. У першому перекаті до 0.5 м., А глибина 1.5 м. На відстані 10-15 м. Від берега. Вода чиста, медуз немає, водоростей і каменів дуже мало.

Проводячи відпочинок в Щасливцево, можна не тільки оздоровлюватися, але і насолоджуватися пізнавальним проведенням часу. Відправившись на екскурсії до найближчих визначних пам'яток Щасливцеве, таким як Арабатська фортеця, можна провести час дуже цікаво і захоплююче. Відпочиваючи тут, кожен турист стає дійсно щасливим!

Замовляйте квитки на автобус в Щасливцево, і довгоочікуваний відпочинок буде Вам забезпечений

Відпочинок в Щасливцево з дітьми також постане перед вами нудним. Тут відпочинок з дітьми має низку переваг:

  • немає різкої зміни клімату, що особливо важливо для малюків від 1 року до 3 років;
  • піщаний берег, що знижує ризик отримання травм від гострих частинок гальки або черепашнику;
  • найтепліше море;
  • пологий і плавний вхід в воду.

немає різкої зміни клімату, що особливо важливо для малюків від 1 року до 3 років;   піщаний берег, що знижує ризик отримання травм від гострих частинок гальки або черепашнику;   найтепліше море;   пологий і плавний вхід в воду

"Дніпро-Море" - дістатися в Щасливцево недорого

"Дніпро - Море" - довеземо до морського узбережжя за лічені години.

З нами Ваша поїздка буде простіше простого, немає черг за квитками, бронь квитків в обидві сторони зі знижкою або відкритою датою, збір з Вашого району і доставка до місця відпочинку, не потрібно ламати голову як дістатися до автовокзалу і назад з величезним багажем або малими дітьми , ми все продумали для більш максимально зручного перевезення Вас і Ваших рідних і готові працювати і радувати своїм професіоналізмом і комфортним обслуговуванням !!!

Щодня мікроавтобуси з Дніпра в Щасливцево перевозять сотні відпочиваючих, які бажають скоріше дістатися до морського узбережжя. Відправившись в дорогу з "Дніпро - Море" Ви гарантовано доїдете до місця призначення в комфортних умовах за відносно короткий проміжок часу. Також важливий момент в рейсі Дніпро - Щасливцеве - розклад автобусів-мікроавтобусів, які відправляються щоденно (час відправлення уточнюйте за вказаними телефонами). Наші диспетчери детально поінформують Вас про розклад відправлення, і ви з легкістю зможете підібрати найбільш відповідний варіант. Разом МИ сплануємо ваш маршрут, підкажемо який час оптимальне для тривалого переїзду з дітьми, а також обговоримо всі ваші нюанси даної поїздки в Щасливцеве.

Ми постійно дбаємо про безпеку наших пасажирів, тому перед початком будь-якого рейсу Дніпро - Щасливцеве наші мікроавтобуси проходять ретельний технічний огляд і своєчасно усуваються всі неполадки. З нами Ви можете бути впевнені в безпечної поїздки, завдяки багаторічному досвіду нашої компанії "Дніпро-Море" в цій сфері послуг. Важливий факт - на всіх наших напрямках працюють водії міжнародного класу.

Ви запланували поїздку на відпочинок з нашою транспортною компанією "Дніпро-Море" - потрібно обов'язково внести передоплату (на банківську карту або готівкою) в розмірі 50% або повну оплату за 1-3 дні до бажаної Вами дати відправлення.

Передоплату, оплату або перенесення дати раніше обумовленого виїзду завжди можна перенести вперед або назад, але робити це потрібно своєчасно не менш ніж за 2-3-е суток.

Замовляйте квитки на автобус, маршрутку в Щасливцево заздалегідь, в обидві сторони!

При бронюванні квитка на автобус в Щасливцево в обидві сторони знижка на зворотну дорогу при наявність передоплати або посадкового талона (посадковий талон можна виписати у водія в машині, на будь-які дати, але якщо ви не знаєте конкретну дату, можна талон виписати з відкритою датою). При наявності такого талона Вам потрібно буде подзвонити по телефону, вказаному в цьому талоні і вказати диспетчеру конкретну дату, коли ви хочете заїхати або виїхати. Зробити це потрібно не пізніше 2-3-х днів до планованої поїздки.

Введена платна послуга "Бронь Місця" на поїздки в Щасливцево за бажанням - на яких місцях і рядах Ви б конкретно хотіли сидіти. У цьому випадку 100% бронь буде за Вами.

У всіх інших випадках, посадка проводиться по заповнюваності мікроавтобуса (тому що збір проходить по всіх районах міста). Пріоритети - сім'ям з немовлятами та маленькими дітьми, вагітним, люди після операцій, інваліди та просто люди похилого віку.

Збір по місту і районам при виїзді, підвезення до всіх пунктів Вашої висадки до місця відпочинку, потрібно заздалегідь обговорювати з нашим диспетчером при оформленні поїздки в Щасливцево, тому що не в усі вулички та провулочки наш транспорт зможе проїхати без пошкоджень. В іншому випадку наш водій сам зорієнтується по місцевості - куди він максимально Вас зможе підвезти. Дякую за розуміння.

Можливий збір та підвезення з віддалених точок за окрему плату не входить у вартість квитка (обговорюється заздалегідь з диспетчером).

Підбираємо і розвозимо наших пасажирів за схемою затвердженого маршруту

Підбираємо і розвозимо наших пасажирів за схемою затвердженого маршруту

Наша транспортна компанія "Дніпро-Море" має великий позитивний досвід у своїй сфері послуг, що надаються, пасажирські перевезення, автобусні тури на море недорого. Ми також можемо порадити і надати на Ваш вибір житло на будь-який смак і різної цінової категорії. На нашому сайті у відповідному розділі " Каталог житла "ВИ зможете прочитати достовірну актуальну інформацію та зробити для себе потрібний вибір - за кількістю людей, цінової категорії або по пропонованих зручностей і сервісу обслуговування.

Перевезення тварин в автобусах "Дніпро-Море"

Плануючи поїздки в Щасливцево автобусом не забувайте про своїх домашніх улюблених вихованців. Ви зможете їх взяти з собою, при цьому дотримуючись певних правил громадського порядку. Детальніше

Скориставшись послугами нашої компанії, ви приймете правильне рішення!

Ми зробимо все, щоб виправдати вашу довіру!

З кожним днем наша компанія розширює список маршрутів пасажирських перевезень. На сьогоднішній день компанія "Дніпро-Море" пропонує перевезення пасажирів за схемою маршруту з таких міст: Новомосковськ, Підгородне, Кам'янське (Дніпродзержинськ), Дніпро, Запоріжжя, Василівка, Мелітополь; в такі міста: Кирилівка, Бердянськ, с. Новопетрівка, Приморськ, сел. Набережне, Генічеськ, Генгорка, Щасливцеве, Стрілкове, Скадовськ, Лазурне, Залізний Порт, Коблево, Одеса, Затока, ЮБК.

Наша компанія приймає колективні заявки від організацій, фірм, навчальних закладів, шкіл, садків, таборів і просто великих колективів на поїздки в Щасливцеве.

Запрошуємо до співробітництва

Запрошуємо всіх зацікавлених осіб до взаємовигідної співпраці на постійній основі:

  • Власників житла на курортах і морях по наших напрямках
  • Власників туристичних, рекламних компаній, сайтів і.т.д.
  • Власників пасажирського і спец автотранспорту

Детальніше про умови співпрацю читайте на сторінках нашого сайту Читати далі…

Їдучи з Щасливцеве Ви відвезете з собою море приємних спогадів. Приємного відпочинку!

За усіма додатковими питаннями або отримати консультацію по поїздці, замовити квиток по телефону або забронювати на сайті онлайн Ви можете прямо зараз!

Контакти по всіх морських напрямках:

+38 (099) 230-41-11 / +38 ( 096) 670-11-13 / +38 (093) 997-60-07

+38 (063) 230-31-11 / +38 ( 095) 724-02-05 Viber

(056) 788-89-15 / 096 680-11-14 / 095 728-41-11

Приємного відпочинку і гарної засмаги!
Спекотного літа і прохолодною поїздки!

Відгуки наших клієнтів

Кирилівка

Їздили сім'єю, дуже сподобалося, все як обіцяли і ціни на проїзд не кусаються.

комфорт

Були сім'єю в захваті від якісної і комфортабельного перевезення. Дуже прийнятні ціни. Досвідчені водії. Чуйний, уважний персонал! Величезне спасибі Тетяні! Однозначно будемо користуватися послугами «ДНІПРО-МОРЕ» ... Читати далі "Комфорт"

відмінний шлях

Перший раз скористалася послугами компанії, хочу висловити подяку водію Леоніду. Таке терпляче і уважне ставлення до пасажирів складно знайти. Важливий, культурний, уважний. Все на вищому ... Читати далі "Відмінний шлях"

27.10-28.10

Хочу подякувати Водія Леоніда - компанія "Дніпро-Море", за прекрасною і комфортну поїздку в ГЕНІЧЕСЬК. За чистоту в салоні. За допомогу в навантаження і вивантаження багажу. ... Читати далі "27.10-28.10"

Коваленко Юлія

30.10.2018

клас

З чоловіком користувалися багатьма компаніями для поїздки на море, їздимо щороку, а в минулому році побачили оголошення Дніпро-Море - поїхали з ними, все на вищому ... Читати далі "Клас"

Генічеськ

У липні минулого року поїхали з дружиною і дітьми в Генічеськ, діти в захваті, дружина задоволена, доїхали швидко і зручно, в цьому році теж плануємо ... Читати далі "Генічеськ"

Станіслав

15.01.2017

Азов. море

Вже 3-й рік їздимо на Азовське море з Дніпро-Море, все подобається, доїжджаємо і туди і назад швидко, автобуси місткі і зручні (багато уваги різним дрібницям, ... Читати далі "Азов. море "

Азовське море

Подруга порадила компанію Дніпро-море, залишилися з чоловіком задоволені, дуже чуйний персонал, водій акуратний - машина доглянута і зручна. Спасибо большое Дніпро-море! Радимо.

Кирилівка

Спасибі, поїздка на хорошому рівні, все як обіцяли, без збоїв.

море

У 17-му році їздила з цією компанією в Крим до дідуся, дорога була складною з-за кордону і тривалості переїзду. В цьому році вирішила знову звернутися ... Читати далі "Море"

В перший раз

Поїхала з онуками, вони на море були в перший раз. Від самої поїздки просто в захваті - водій їм включив мультики по телевізору, дивилися всю ... Читати далі "В перший раз"

Світлана Юріївна

21.07.2017

рекомендую

Вперше скористалася послугами Дніпро-море. Була приємно здивована рівнем обслуговування починаючи від дівчаток (диспетчерів), закінчуючи водієм. Автобус зручний, комфортабельний з кондиціонером (що не менш важливо в ... Читати далі "Рекомендую"

Новости