Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Поїздки на море

З першими травневими теплими днями виникає непереборне бажання відправитися до моря. Стомлені зимовим холодом, ми тягнемося до нескінченними морськими просторами, щоб вдихнути запах свіжості, свободи, любові, відчути політ душі. Ніщо так не зачаровує і не захоплює, як блакитна морська гладь, якій хочеться милуватися нескінченно. Так було, є і так буде ...
Одним з багатьох надбань нашої країни, є різноманіття мальовничих місць біля моря, які здатні задовольнити найвимогливіших туристів: від диких - неосвоєних, до комфортабельних, наповнених благами цивілізації.
Метою роботи нашої компанії, є втілення Вашої мрії в реальність !!!
Основні напрямки поїздок до моря:
- Чорноморське узбережжя:
- Залізний Порт
- Одеса
- Скадовськ
- Лазурне
- Азовське узбережжя:
- Кирилівка
- Бердянськ
- Приморськ,
- Генічеськ

Залізний порт - це безмежне море, чисті сонячні пляжі, гарячі піски, чудовий цілюще повітря ... і все це щастя дуже і дуже не дорого. В сьогоднішній час Залізний Порт являє собою курортну зону, з розвиненою інфраструктурою пансіонатів, барів, кафетеріїв, ресторанів, дискотек і різноманітних атракціонів. Дуже добре підходить для відпочинку з дітьми, і батьки, і діти прекрасно проведуть час. До визначних пам'яток Залізного Порту слід віднести Чорноморський біосферний заповідник, гейзер і острів Джарилгач. Чорноморський біосферний заповідник. Державний заповідник, площею близько 100 тисяч гектарів, розташований на територіях Херсонської і Миколаївської областей. На території заповідника знаходяться 446 видів хребетних тварин, більше 3000 видів безхребетних, 728 видів рослин. З них до Червоної книги України та Європейського Червоного списку занесено 14 видів ссавців, 57 видів птахів, 37 видів комах, 41 відрастеній. Був він створений в 1927 році для охорони зимуючих, що гніздяться і перелітаючих птахів та середовища їх проживання. Гейзер. У 2004 на території заповідника було відкрито цілющий гейзер (15 км від Залізного Порту). Цілорічна температура +65 С, а глибина джерела +1572 метра. Трохи пізніше був обладнаний басейн, щоб кожен бажаючий міг відчути на собі його лікувальні властивості. У ньому температура не настільки гаряча + 45-50 С. Корисний вплив води надають на щитовидну залозу, опорно-рухову систему, дихальні шляхи і нервову систему.

Корисний вплив води надають на щитовидну залозу, опорно-рухову систему, дихальні шляхи і нервову систему

Острів Джарилгач
Острів Джарилгач. Розташовується зовсім не далеко від Залізного Порту. Температура води влітку досягає 30-33 С. Тут багато оленів, муфлонів та ланей. Озера острова рясніють дикими качками.

Одеса - перлина біля моря! Перша письмова згадка про Одесу відкидає нас в 1754 рік, коли Хаджибей (тодішня назва Одеси) був відібраний у тюрків. Сам же Хаджибей вперше згадується в XIV столітті, заснував його Великий Князь Литовський. Але прапрадід Одеси вважається грецька колонія Одессос, швидше за все від неї і відбувається нинішню назву міста. Одеса прекрасне місто і з кожною хвилиною перебування в ньому все більше переконуєшся в цьому. Один тільки панорама Чорного Моря з незліченними кораблями, які немов мурахи, метушливо прагнуть в порт, варто дуже багато. В Одесу не їздять на один день, мінімум на вихідні, і як ви їх проведете, залежить тільки від вас, єдине, в чому можна бути впевненим - нудно вам не буде, в Одесі не буває нудно.

Скадовськ є унікальним кліматичним курортом, розташованим на березі Джарилгацької затоки. Зараз місто відоме як дитячого курорту. Чудові мілководні піщані пляжі, а також добре прогрівається мілководна затока роблять його прекрасним дитячим курортом. Вода тут влітку прогрівається до 28 C °. Унікальний клімат курорту обумовлений поєднанням просторого степу і теплотою Джарилгацької затоки. Повітря тут насичене озоном, бромом, йодом. На території Скадовська розташоване 84 здравниці, з них 31 призначені для відпочинку дітей. Щорічно в пансіонатах і санаторіях відпочиває більше 80 тис. Чоловік. Лікування сонцем, морською водою, піском, мінеральними водами і цілющими грязями, південними фруктами та овочами виробляє благотворний вплив на організм.
Основною визначною пам'яткою Скадовська є острів Джарилгач. Назва острова в перекладі з тюркської мови означає - «обпалені дерева». Античні автори, серед яких Геродот і Птолемей, свідчать про те, що острів колись був густо вкритий лісом. Острів залишив частинку в античній історії, пов'язаної з давньогрецькими міфами про Геракла і Ахілла.

Кирилівка - екологічно чистий і затишний курорт державного значення на Азовському морі, курорт Кирилівка - найвідоміший курорт на Азовському морі, зелений і квітучий містечко, а море тут вважається одним з найчистіших. Кирилівка, це те місце де відпочиваючі можуть знайти спокійний сімейний відпочинок на будь-який смак і оздоровлення. Кожен, хто побував в цьому красивому місці, не залишається байдужим і приїжджає сюди ще і ще. Крім моря, курорт оточений ще двома лиманами з лікувальними грязями - Молочним і Утлюкським. Все це, а так само відсутність промислових підприємств і демократична атмосфера викликають все більший інтерес до цього прекрасного місця відпочинку. Сам же відпочинок різноманітний - бази відпочинку, санаторії, пансіони, готелі Кирилівки, елітні котеджі, дискотеки, ресторани, пляжі, аквапарк, дитячі табори і багато іншого від vip класу до досить демократичного і економного, тому кожен знайде собі відповідне житло і розваги. Відпочинок в кожній із частин мальовничій Кирилова сприятимуть зміцненню вашого здоров'я, відновленню нервової системи, профілактиці захворювань верхніх дихальних шляхів, зниження рівня запальних процесів опорно-рухового апарату. Завдяки високому вмісту йоду і брому в морському повітрі у відпочиваючих спостерігається поліпшення дихальної функції легень, відбувається насичення крові киснем, що також важливо для нашого здоров'я.

Завдяки високому вмісту йоду і брому в морському повітрі у відпочиваючих спостерігається поліпшення дихальної функції легень, відбувається насичення крові киснем, що також важливо для нашого здоров'я

Бердянськ почав свою історію від маленького міста, що утворився близько пристані-порту. Зараз, це чудове місто-курорт на березі теплого Азовського моря. Бердянськ пропонує найширший спектр послуг відпочиваючим, але крім відпочинку ще й дбає про здоров'я своїх підопічних, тутешні мінеральні води і цілющі грязі відомі всьому світу. У загальному і цілому Бердянськ справляє враження тихого і дуже комфортного міста. Тут дуже затишно і мило. Якщо хочеш відпочити від суєти, крику, шуму та гаму, або якщо у тебе спокійна компанія, або якщо ти хочеш провести час з сім'єю або коханою дівчиною, кращого місця годі й шукати. Ніхто не буде заважати вашому самоти, ніщо не буде відволікати вас від насолоди один одним. Бердянськ - місто спокійного, навіть інтимного, відпочинку. Цілюща вода Бердянська додасть вам сил до наступного літа.

Генічеськ знаходиться в північно-західній частині Азовського моря, там, де Арабатська стрілка перетинається протокою Тонкий, що з'єднує Азовське море з озером Сиваш. Азовське море в районі Генічеська неглибоке, тому швидко прогрівається і сприятливо для відпочинку вже з кінця травня - тепле Азовське море, піщані пляжі і ласкаве південне сонце забезпечать повноцінний відпочинок. Генічеськ розташований в екологічно чистій місцевості, в районі міста є запаси лікувальних сульфідних грязей, недалеко є гарячі мінеральні джерела. Поєднання сприятливих природних і кліматичних факторів робить Генічеськ відмінним місцем для літнього відпочинку на Азовському морі, а довколишні озера і лимани, багаті рибою, та й саме Азовське море, порадують любителів рибної ловлі. Цілюща Азовське море, його вода, сонце, повітря, пляжі, екологічно чиста місцевість і велика кількість овочів і фруктів, вирощених руками жителів міста - все це щороку приваблює в Генічеськ і на Арабатську стрілку тисячі людей з України та багатьох країн колишнього Союзу. Залежно від пропонованих умов проживання і зручностей, ціни курортних послуг можу змінюватися в значних межах, зате кожен, незалежно від його статків, може знайти собі відпочинок до душі і достатку.

Залежно від пропонованих умов проживання і зручностей, ціни курортних послуг можу змінюватися в значних межах, зате кожен, незалежно від його статків, може знайти собі відпочинок до душі і достатку

Лазурне - невеликий курорт Чорноморсько узбережжя Херсонської області. Селище розташоване в 38 км на захід від районного центру міста Скадовськ і в 110 кілометрах від обласного центру міста Херсон. Має понад 30 баз відпочинку, пансіонатів та дитячих оздоровчих таборів, готових приймати відвідувачів цілий рік.

Новости