Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Подорож на автомобілі по берегу Чорного моря - частина 15 (станиця Голубіцкая на Азовському морі)

  1. Станиця Голубіцкая на Азовському морі

Скажу, відразу, що станиця Голубіцкая, в яку ми запланували приїхати на зворотному шляху, знаходиться на Азовському морі, а не на Чорному. На самому початку нашої подорожі один з попутників, розповів про це місце, і ми вирішили на власні очі побачити тиху і приємну станицю, про яку почули багато хорошого.

Перед тим як поїхати в зворотний шлях, не могли залишити без уваги дольмени на Червоній галявині, адже починаючи з дольменів Геленджика , Зрозуміли, що поки не відвідаємо їх, вони нас не відпустять. Тому, тепер знаємо, де стоять цікаві дольмени Червоної галявини, про які Женя написав в попередній частині 14 нашої подорожі по Чорноморському узбережжю.

Станиця Голубіцкая на Азовському морі

Приїхали в станицю рано вранці і відразу стали шукати нічліг, щоб відпочити з дороги і якщо сподобатися залишитися трішки довше. Приїхали в станицю рано вранці і відразу стали шукати нічліг, щоб відпочити з дороги і якщо сподобатися залишитися трішки довше Поїздили по ній, питаючи вартість житла на короткий термін, отримували відповідь, що або вже все зайнято, або ж нам просили високу ціну за пару днів, приблизно від 1500 руб. і вище.

Наша подорож відбувалося в самий пік сезону (кінець липня - початок серпня), тому дивуватися високими цінами не стали, а від'їхали трохи далі від центру станиці, ближче до її лівій стороні (якщо дивитися на море) Наша подорож відбувалося в самий пік сезону (кінець липня - початок серпня), тому дивуватися високими цінами не стали, а від'їхали трохи далі від центру станиці, ближче до її лівій стороні (якщо дивитися на море). Там як виявилося, і ціни не ломлять, і дикий пляж є, зняли будиночок (номер на двох) з вигодами 1000 руб. Ще й господиня при цьому виявилася приємною сибірячка переїхала сюди в 90-х роках.

Заїхали на центральний пляж, де відпочиває переважна більшість туристів і побачили, що і тут досить багатолюдно, нас це не злякало, тому що  поруч з нашим житлом осторонь нас чекав такий довгоочікуваний дикий пляж Заїхали на центральний пляж, де відпочиває переважна більшість туристів і побачили, що і тут досить багатолюдно, нас це не злякало, тому що поруч з нашим житлом осторонь нас чекав такий довгоочікуваний дикий пляж.

Станиця Голубіцкая місце непогане, в ній є все, що необхідно не тільки для відпочинку, але і для життя: школа, лікарня, церква, магазини, аптека Станиця Голубіцкая місце непогане, в ній є все, що необхідно не тільки для відпочинку, але і для життя: школа, лікарня, церква, магазини, аптека. Для туристів є навіть невеликий аквапарк з дельфінарієм, зоопарк і колесо огляду. Практично весь селище в літній період приймає відпочиваючих, є бази відпочинку та готелі на березі моря, їсти можна в кафе і столових.

Дикий пляж нас дуже порадував, тут практично не було людей, до нього, правда, треба пройти через поле і трохи спуститься з пагорба, але це коштувало того, нам відкрився вид порожнього пляжу, і ми як малі діти валялися потім на пісочку Дикий пляж нас дуже порадував, тут практично не було людей, до нього, правда, треба пройти через поле і трохи спуститься з пагорба, але це коштувало того, нам відкрився вид порожнього пляжу, і ми як малі діти валялися потім на пісочку. Зауважу, що там дрібний черепашник, майже перетертий, тому заходити в море дуже навіть приємно. Море на фотографіях каламутне і хвилююча, тому що перед нашим приїздом штормило, але вода була дуже тепла.

Якраз тут я змогла зробити фотографії вправ для схуднення, кому буде цікаво, можна прочитати тут:

Чоловік теж часу не втрачав і насолоджувався відсутністю будь-кого навколо. Тим більше, що і музику свою можна було послухати із задоволенням, ось так висіла колонка і радувала слух.

У станиці прямо на березі моря є озеро з лікувальною гряззю, де обов'язково треба побувати і намазати всі свої хворі місця У станиці прямо на березі моря є озеро з лікувальною гряззю, де обов'язково треба побувати і намазати всі свої хворі місця. Бруд містить велику кількість йоду і брому і багато інших корисних мікроелементів. Місцеві жителі радять, чорну бруд, яку мажуть зазвичай на хворі суглоби, добувати в середині озера на невеликій глибині. А сірий бруд, яку можна взяти з поверхні, лікує різні шкірні захворювання і просто робить шкіру гладкою і красивою.

Про мети нашої подорожі, раджу прочитати в самій першій статті циклу: « поїздка на відпочинок на Чорне море на автомобілі (частина 1) »- крім пояснень, в ній є прекрасний покажчик по вже відвіданих місцях, серед яких велика частина курортів Краснодарського краю. Якщо ж вам просто хочеться відпочити в цьому районі, пропоную прекрасну готельну карту з цінами на проживання:

[Tp_hotelmap_widget coordinates = »45.320553, 37.275121" width = 600 height = 300 zoom = 12 subid = »»]

Темрюк

Новости