Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляжний відпочинок

  1. Вибираємо місце відпочинку
  2. Кращі країни для відпочинку на узбережжі
  3. Відпочинок в свята

Пляжні тури вважаються найбільш популярним видом туристичного відпочинку, що цілком зрозуміло, адже це чудова можливість розслабитися на кращих курортах світу, позасмагати і насолодитися прибережним повітрям. Такий відпочинок можна поєднувати з водними атракціонами, катанням на яхті і квадроциклі, екскурсіями, вивченням пам'яток та іншими розвагами, що дозволяють урізноманітнити пляжний відпочинок. А розвинена пляжна інфраструктура забезпечує купу можливостей для якісного відпочинку на узбережжі круглий рік.

Вибираємо місце відпочинку

Вибираємо місце відпочинку

Дуже часто закордонні тури виявляються не тільки більш комфортабельними, але при цьому і більш доступними, ніж відпочинок на чорноморському узбережжі. Планування пляжного відпочинку 2015 за кордоном потрібно починати з вибору моря. Найтеплішими вважається Червоне, Карибське, Середземне, Філіппінське, Південно-Китайське і Аравійське море. При цьому Чорне, Каспійське, Егейське, Адріатичне і Балтійське море набагато холодніше.

Другий етап - вибір пляжу. Звичайно, піщані пляжі вважаються найкращими, зате галькові можуть порадувати око різнобарв'ям каменів. Підбираючи європейський курорт, з'ясуйте, чи є у нього сертифікат «Блакитний прапор». Його наявність підтверджує відповідність пляжу найсучаснішим стандартам якості і безпеки для відпочинку. Такі екосертіфікати є у більш ніж 30-ти туристичних зон в Європі.

Кращі країни для відпочинку на узбережжі

Кращі країни для відпочинку на узбережжі

  1. Туреччина і Єгипет - загальновизнані лідери світового пляжного туризму. Ці країни відрізняються розвиненою туристичною інфраструктурою і дивовижно чистим морем. Тут є все для якісного відпочинку за низькою ціною. При виборі зимових турів пляжний відпочинок в цих країнах можна вважати найоптимальнішим варіантом.
  2. Греція - відмінний варіант для романтиків і цінителів старожитностей. Кращий пляжний відпочинок тут - на острові Корфу, а кіпрські пляжі вважаються найчистішими в світі.
  3. Іспанія славиться дорогими курортами і п'ятизірковими готельними комплексами, розрахованими на заможних людей. Тут можна вибрати відпочинок і на морському, і на океанському узбережжі.
  4. Італія може запропонувати якісний відпочинок на морському узбережжі, включаючи дайвінг, прогулянки на вітрильниках і риболовлю. А ще відпочинок тут можна поєднати з шопінгом.
  5. Болгарія пропонує пляжний відпочинок недорого. Вона славиться чистими пляжами і чудовим кліматом, а також комфортабельними готелями в поєднанні з доступними цінами. Ця країна підійде для сімейного відпочинку на мальовничому узбережжі.
  6. Туніс привертає високою якістю і ціновою доступністю. Це популярне місце для відпочинку у жителів Західної Європи.
  7. Домінікана - один з найкрасивіших тропічних курортів. Тут можна відпочивати на пляжі цілий рік.
  8. Таїланд може похвалитися прекрасним тропічним кліматом і піщаними пляжами, розкиданими по численних островів. Тут можна знайти місця як для тихого відпочинку, так і для активного молодіжного. Взимку пляжний відпочинок тут вельми популярний у росіян.
  9. В'єтнам вражає величчю водоспадів, лагунами і заповідниками.
  10. Індія і Гоа - це приголомшливо красиві пляжі, що приваблюють туристів з усієї планети, і екзотична фауна. Один з кращих варіантів недорогого пляжного відпочинку за кордоном.
  11. Китай пропонує відпочинок на тихоокеанському узбережжі. У туристів особливо популярний острів Хайнань завдяки особливому тропічного клімату.
  12. В Ізраїлі можна відпочити на узбережжі Середземного або Червоного моря.
  13. В Росії центрами туристичного відпочинку є Краснодарський край, Азовське море, Балтика і Крим. В останні роки набирають популярність озерні пляжі Карелії і Байкалу.

Відпочинок в свята

Відпочинок в свята

Якщо ви запланували відпочинок пляжний на Новий рік, будьте готові до того, що вартість туру буде трохи більше, ніж в інші місяці. Це пов'язано з сезонним підвищенням попиту. І все ж можливостей відпочити на пляжі в січневі свята цілком достатньо.

Схожі записи

Новости