Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

пляжі Бердянська

Природа створила на планеті багато дивовижних місць, одним з яких є і курорт Бердянськ Природа створила на планеті багато дивовижних місць, одним з яких є і курорт Бердянськ. Слава про бердянських пляжах йде з далеких часів, коли місто тільки почав свою курортну діяльність. В м Бердянськ є різні пляжі, де кожен знайде щось особливе. Купальний сезон в Бердянську починається ще в травні, коли температура води в Азовському морі піднімається вище 23 градусів. Азовське море дрібне, тому протягом усього літа температура води завжди тримається вище за позначку в 25-26 градусів тепла.

Міські пляжі в Бердянську розташувалися по всій приморській частині міста і діляться на різні райони. Центральна набережна проходить по вулиці Горького, де в 90-х роках були забудовані численні кафе. Пляж на Лісках пропонує зануритися в старе і добре минуле, адже саме тут збереглися пережитки минулого століття, що нагадують про рибальському історії міста. Ну і звичайно Морська слобідка, звідки можна помилуватися панорамою морського порту в обіймах тіні від старих акацій і тополь.

Крім міського пляжу відпочинок в Бердянську пропонує поринути в забуття золотого піску на Бердянській косі. Бердянська коса - це дивовижна двадцятикілометрового смуга дрібного золотистого піску, тінисті зарості маслин, різнотрав'я і до самого горизонту - синява моря. Тут розташовані пляжі більше 30 баз відпочинку Бердянська , Пансіонатів та дитячих оздоровчих таборів. Західне узбережжя коси мало придатне для традиційного відпочинку - берег порізаний мілководними затоками із заростями очерету, але тут любителі натуризма можуть відшукати усамітнену заливчик і повністю відкрити свої тіла ласкавому сонцю.

Hатурізм на Азовському узбережжі не сприймався як руйнування суспільних стереотипів або підрив моральних підвалин Hатурізм на Азовському узбережжі не сприймався як руйнування суспільних стереотипів або підрив моральних підвалин. Він був усього лише методом лікування і проявом здорового способу життя. Таким же природним здається оголення на бердянських пляжах і зараз.

Попри всю різноманітність і окультурення залишаються місця, де цивілізація людства не встигла накласти відбиток на дікінку природу. У місті Бердянськ залишилися місця, в яких відчуваєш себе вільно і невимушено, віддавшись спогадам про своє дитинство. Невпорядкований пляж в Бердянську - це вузька смуга піску в достатку посипана каменем і рибальськими човнами. Тут можна спокійно скупатися або порибалити простою вудкою на бичка і пеленгаса.

Спробуйте свій відпочинок на Азовському морі в різних його проявах, і тільки тоді ви зможете знайти саме те, що вам до вподоби, головне - не зупинятися на досягнутому, адже є місця ще краще і приємніше, і тоді відпочинок в Бердянську вам запам'ятається своєю різноманітністю.

Новости