Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пансіонат Казантип-Лазурний, Новоотрадне

  1. Відпочиваємо і виправляємо здоров'я у вересні на Азові!
  2. Відпочинок на мисі Казантип

Азовське море не випадково називають самим дрібним морем в світі. Його глибина і правда в середньому становить від 6 до 8 м, а максимальна ледве доходить до 14. Азовське море - це мілководді, невисокі берегові схили, дрібнопіщані пляжі. Завдяки невеликій глибині біля берега море швидко прогрівається і довго зберігає стабільну температуру. Тому наближення вересня - це не привід відмовлятися від подорожей по морським курортам Азова. Оксамитовий сезон - це чудовий час для того, щоб провести відпочинок з дітьми на Азовському морі в Криму або ж оздоровитися.

В оксамитовий сезон на Азові сонце вже не так пече, але вода в морі все ще тепла і комфортна навіть для купання дітей. Тому вересень і жовтень - це відмінна пора для тих, хто не встиг відпочити влітку. Тим більше що ціни на відпочинок, проживання та розваги на Азові в більш низький сезон значно падають, практично в два рази.

Відпочиваємо і виправляємо здоров'я у вересні на Азові!

санаторії та пансіонати Азова в оксамитовий сезон - це відмінна можливість для того, щоб поправити своє здоров'я. На прибережній території розташовано безліч здравниць, які проводять лікування грязями і мінеральними водами. Повітря насичене корисними мікроелементами, степове повітря приносить аромат корисних трав, а про користь сонячних ванни годі й казати. Тільки восени спека не така виснажлива, а здравниці продовжують працювати до кінця жовтня.

І, звичайно ж, потрібно сказати про розваги. З приходом оксамитового сезону розважальні заклади на Азові не зачиняються. Аквапарки в Бердянську і Кирилівці відкриті ще до середини вересня, і при цьому знижують ціни після літа на 15-20%. Дельфінарій працює до кінця вересня. Також працює зоопарк в Бердянську, де можна побачити білих тигрів, а ще вовків, левів, ведмедів і шимпанзе. Відпочинок в Новоотрадного НЕ буде нудний, і ви зможете активно провести час, коли на курортах не так багато туристів, але все так само приємно відпочивати.

Відпочинок на мисі Казантип

Мис Казантип розташовується на узбережжі Азовського моря, на північній стороні Керченського півострова Мис Казантип розташовується на узбережжі Азовського моря, на північній стороні Керченського півострова. Це настільки унікальне і мальовниче місце, що територія знаходиться під охороною і є заповідною. Просторі пляжі, велика кількість сонячного тепла і світла, ласкаве море зробили цей куточок Криму улюбленим багатьма туристами. Відпочинок на мисі Казантип дуже своєрідний і напевно припаде Вам до душі, в який би час року Ви не приїхали.
Літо в Криму не закінчується разом з серпнем, тому ще у вересні Ви можете абсолютно комфортно купатися в Азовському морі, яке завдяки своїй невеликій глибині дуже швидко прогрівається і ще довго зберігає потрібну температуру. Крім того, осінь - пора екскурсій і культурного туризму на півострові. вибравши відпочинок на мисі Казантип восени, Ви зможете не тільки помилуватися на його неймовірні краси, але ще й побувати в найцікавіших і відомих місцях усього Керченського півострова. В тому числі, відвідати найбільш популярні пам'ятки регіону.

Новости