Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Оксамитовий сезон на Азовському морі в Кирилівці!

Багато хто з нас любить виключно чисті пляжі, тишу, спокій, відсутність великої кількості відпочиваючих Багато хто з нас любить виключно чисті пляжі, тишу, спокій, відсутність великої кількості відпочиваючих. На жаль, в самий розпал сезону на курортах Азовського моря - в Кирилівці , В Бердянську, в Генічеську, Єйську і т.д. про це можна тільки мріяти. Адже, як не крути, популярність несе з собою дві сторони медалі.

Якщо Ви ставитеся до тієї категорії людей, які із задоволенням проміняють спеку і велика кількість тусовок на прозоре до самого дна море і можливість отримати насолоду від романтикою морського відпочинку, оксамитовий сезон на Азовському морі - саме те, що Вам потрібно!

В 2010 році база відпочинку Гаваї оголошує про попередньому бронюванні номерів на вересень. З 1-го по 15-е серпня, забронювавши номер за допомогою форми на нашому сайті на термін від 5-ти днів з передоплатою хоча б за одну добу, Ви отримаєте 5% знижку на весь період проживання (щодо цін зазначених на сайті в графі "вересень").

Увага! Для участі в акції вкажіть ключову фразу "хочу 5% знижку по акції" в примітці до замовлення. Без вказівки цієї фрази в формі замовлення і для замовлень, оформлених після 15 серпня, знижка НЕ надається. Для замовлень без передоплати знижка не надається.

Знижка діє на всі типи номерів.

Питання Ви можете задати на нашому форумі .

Новости