Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новини України - Прикордонники РФ могли затримати в Азовському морі катер з українськими моряками, - ГосЧС - 112 Україна

Рятувальники почали пошукову операцію двох місцевих рибалок, які більше доби тому вийшли на катері в Азовське море і не повернулися Рятувальники почали пошукову операцію двох місцевих рибалок, які більше доби тому вийшли на катері в Азовське море і не повернулися   прес-служба ДПСУ   Двоє рибалок з Бердянська (Запорізька область), зниклих в Азовському морі добу тому, ймовірно затримані прикордонниками Російської Федерації і знаходяться в м Єйськ Краснодарського краю

прес-служба ДПСУ

Двоє рибалок з Бердянська (Запорізька область), зниклих в Азовському морі добу тому, ймовірно затримані прикордонниками Російської Федерації і знаходяться в м Єйськ Краснодарського краю. Як розповіли агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі ГосЧС в Запорізькій області.

11 травня о 18:26 до чергової частини Бердянського відділу Нацполіціі зателефонувала дружина одного з двох рибалок, які 10 травня вийшли в Азовське море на катері і не повернулися.

Жінка повідомила поліції, що отримала дзвінок від прикордонної служби Російської Федерації про затримання її чоловіка і його товариша, і що зараз вони знаходяться в г Єйськ Краснодарського краю РФ.

Рятувальники ГосЧС Запорізької області припинили пошукову операцію.

Як повідомлялося, 11 травня в акваторії Бердянська (Запорізька обл.) Рятувальники ГосЧС почали пошукову операцію двох місцевих рибалок, які більше доби тому вийшли на катері в Азовське море і не повернулися.

За словами рятувальників, згідно надійшла від місцевого населення інформації, 10 травня о 5:30 ранку двоє рибалок вийшли в Азовське море на катері "Амур" з території бази відпочинку "Іскра", розташованого на Бердянській косі, проте через добу додому не повернулися.

Як повідомив " УНН "Заступник директора Департаменту консульської служби МЗС - начальник управління консульської діяльності Василь Кирилич, російські прикордонники в Єйську відмовилися повідомляти про можливе перебування там двох зниклих українських рибалок, тому консул виїхав на місце для з'ясування обставин затримання та з вимогою негайно звільнити їх.

"Прикордонна служба міста Єйськ (Росія) відмовилася надати інформацію про можливе перебування там зниклих в Азовському морі громадян України, консул виїхав на місце з метою з'ясування причин та обставин затримання та вимогою негайно звільнити їх", - повідомив Кирилич.

Нагадаємо, 10 травня стало відомо, що на території острівної африканської держави Кабо-Верде загинули двоє моряків з Херсона.

Новости