Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Нові назви вулиць Кирилівки після перейменування

  1. Таблиця перейменування вулиць і їх нові назви
  2. Приватний сектор Кирилівки після перейменування вулиць
  3. Коментарі селищної ради Кирилівки

У лютому 2016- го року відповідно до Закону України про засудження тоталітарних режимів селищний голова, Іван Малєєв, підписав розпорядження про перейменування вулиць Кирилівки, які носили прізвища героїв комуністичного режиму або його атрибутики.

Наприклад, вулицю Петровського перейменували в Центральну, вулиця Кірова стала Квітковій, а колишні вулиці Леніна, Калініна і Радянську взагалі поділили на частини і сформували за новою схемою:

  • вулиця Калініна буде розділена на проспект Азовський і Приморський Бульвар;
  • колишня вулиця Радянська частково стане проспектом Азовським, а частково - вулицею Вишневій;
  • а вулиця Леніна також зіллється з двома іншими в проспект Азовський.

Таблиця перейменування вулиць і їх нові назви

Стара назва вулиці Нова назва вул. Леніна, вул. Радянська (будинки з №1 по №61, з №2 по №50), вул. Калініна (будинки з №1 по №17, з №2 по №30) Проспект Азовський вул. Калініна (будинки з №19 по №97, з №32 по №280) вул. Приморський бульвар вул. Радянська (будинки з №63 по №129, з №52 по №108) вул. Вишнева вул. Петровського вул. Центральна вул. Свердлова вул. Пшенична вул. Кірова вул. Квіткова вул. Маршала Жукова вул. Затишна вул. Чапаєва вул. сонячна

Приватний сектор Кирилівки після перейменування вулиць

Як відомо, багато гостьові будинки в приватному секторі в центрі Кирилівки часто використовували в якості брендової назви вулицю і номер будинку. Через це після перейменування вулиць, наприклад, гостьовий будинок «Кірова-45» став «Квіткова-45» і т.д.

На жаль, в ряді випадків даний факт може призвести до серйозної плутанини - в першу чергу, через автоматичного поновлення Яндекс-карт, Google-карт і програмного забезпечення GPS-навігаторів.

Тому поки що наша редакція прийняла рішення зберегти старі назви таких гостьових будинків в розділах «Центр» і «Приватний сектор». Ну а в разі спірних питань завжди можна скористатися посиланням «На карті» на сторінці конкретної бази відпочинку, гостьового будинку або готелю для отримання точних GPS-координат і положення на карті вулиць Кирилівки .

У процесі оновлення ресурсу ми будемо публікувати два варіанти адреси - старий і новий, тобто після перейменування вулиць.

Коментарі селищної ради Кирилівки

У лютому 2016- го року відповідно до Закону України про засудження тоталітарних режимів селищний голова, Іван Малєєв, підписав розпорядження про перейменування вулиць Кирилівки, які носили прізвища героїв комуністичного режиму або його атрибутики

Текст розпорядження про перейменування вулиць

За словами мера Кирилівки, Івана Малєєва, перейменування вулиць - захід непопулярний, але цього вимагає керівництво країни. Якщо цього не зробили б самі жителі, то замість них перейменуванням вулиць зайнялися б представники обласної влади.

Селищний голова вдячний небайдужим землякам, співробітникам шкіл і їх учням, які взяли активну участь в процесі перейменувань і запропонували свої варіанти назв вулиць Кирилівки.

Всі варіанти перейменування вулиць наведені в додатку до розпорядження селищного голови. Остаточні нові назви депутати селищної ради затвердять на черговій сесії. Після перейменувань міняти реєстрацію в паспортах немає потреби. Згодом, при необхідності, цю процедуру співробітники міграційної служби проведуть автоматично.

Новости