Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Курорт Рассейка. Приватний пансіонат Валентина. Одеса

Рассейка - це курортна зона, де в радіусі 100 км немає жодного промислового підприємства, заводу, порту і інших несприятливих для курортних територій об'єктів. Вже давно Одеський регіон славиться своїми чорноморськими пляжами, проте не всі знають, що саме Татарбунарському районі знаходиться третина всіх придатних для відпочинку, але не використовуються на повну силу, пляжів Одеської області ( карта -Рассейка ). А також 13 солоних озер - безцінна криниця бальнеологічних ресурсів міжнародного значення, місце гніздування більше сотні різновидів водоплавних птахів. Морська вода зберігає чистоту протягом усього літнього сезону, тому дельфіни, краби, актинії і інші мешканці моря тут не в дивину. Що ж до чистоти повітря, то це справжній цілющий коктейль з морського солоного повітря, степового різнотрав'я і випаровувань високо йодованого лиману.

Курорт Рассейка розташований в місці, яке суша відвоювала у моря - з трьох сторін курорт оточений водою. З одного боку лежить озеро Малий Сасик, уздовж території - вузьким рукавом - озеро Джантшейское, третій водойму - лікувальний лиман Шагани. Лиман Шагани і сусідні лимани відгороджені від Чорного моря природної піщаної насипом. Тут особливо чистий пісок, за своїм складом володіє лікувальними властивостями. Лежати на такому пісочку, стверджують дослідники - частина таласотерапії, якої не може похвалитися жоден з відомих французьких, італійських курортів Європи, островів Середземного моря, Ізраїлю, Лівану. Морський пляж, один з найкращих в Одеській області знаходиться на морський косі, довжина якої близько 50-ти кілометрів і шириною 100 300 метрів.

Недалеко від пляжу розташовані кілька торгових кварталів з ринком, де Вам запропонують всілякі південні фрукти і овочі, товари першої необхідності, продовольчі магазинчики з великим асортиментом товарів, кафе. Увечері працює літній кінотеатр, дискотеки або бари з караоке.


Дістатися до курорту Рассейка можна автобусом «Одеса - Приморське» від м.Одеси (станція «Привоз») (близько 4 годин) або від м Татарбунари (близько 1 години).
Особистим автотранспортом можна доїхати за 2 години по автотрасі Одеса - Рені: г. Одесса - Маяки - Монаші ​​- Сарата - Татарбунари - Зарічне - Лиман - Приморське - Рассейка.

Також можна замовити трансфер з Одеси. Вартість 60 у.о.

Приватний пансіонат розташований далеко від залізничних платформ і жвавих трас, в 5-ти хвилинах ходьби від моря, на курорті Рассейка Татарбунарського району Одеської області.

Графік заїзду вільний, що не менше 5 днів.


Пляж - дрібний пісок: широка пляжна смуга, не перевантажена великою кількістю відпочиваючих, безкоштовний, загальний.
Харчування: триразове 120 грн. на добу (ціни 2009), багате овочами та фруктами (домашня кухня).

Парковка на території пансіонату, вартість: 10 грн на добу.
Розваги на пляжі: водні мотоцикли, водні лижі, катання на «банані». На території бази відпочинку є бар, міні-магазин.

умови розміщення
Двоповерхова кам'яна будівля: окремі 2-3-х місні номери, з усіма зручностями - туалет, мив, душ (електро. Нагрів). Холодильник. Телевізор (супутникове TV). Кондиціонер. Шафа.

місяць липень серпень
за 2-х місцевий 440 грн 440 грн за 3-х місцевий 440 грн 440 грн

Ціни дані в гривні за номер.
Харчування (3-х разове) оплачується окремо: 120 грн. на добу (ціни 2009) за 1 чол. в день.
Діти до 5 років без надання місця - безкоштовно.

Кількість місць обмежена, розміщення можливо тільки після попереднього бронювання номера Кількість місць обмежена, розміщення можливо тільки після попереднього бронювання номера!

Як забронювати номер

Новости