Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Крим Азовське море - ціни 2019 на готелі та приватний сектор

  1. Азовське узбережжя Криму
  2. Кращі місця для відпочинку
  3. Юркино
  4. курортне
  5. Новоотрадне
  6. Щолкіно
  7. Мисове
  8. Ціни на житло
  9. «Зоря», Нижньозаморське
  10. «Райська гавань», Семенівка
  11. «Білий Хутір», Кам'янське
  12. «Кримське Приазов'я», Мисове
  13. «Азовський», Щолкіне
  14. «Берег Казантипу», Семенівка
  15. «Російська Бухта», Мисове
  16. «Ластівка», Кам'янське
  17. «Казантипська Колиба», Новоотрадне
  18. «Рожевий фламінго», Мисове
  19. Скільки потрібно грошей на відпочинок?
  20. проживання
  21. харчування
  22. Тури і путівки
  23. екскурсії
  24. Корисне відео

Зміст

  • Азовське узбережжя Криму
  • Кращі місця для відпочинку
  • Ціни на житло
    • «Зоря», Нижньозаморське
    • «Райська гавань», Семенівка
    • «Білий Хутір», Кам'янське
    • «Кримське Приазов'я», Мисове
    • «Азовський», Щолкіне
    • «Берег Казантипу», Семенівка
    • «Російська Бухта», Мисове
    • «Ластівка», Кам'янське
    • «Казантипська Колиба», Новоотрадне
    • «Рожевий фламінго», Мисове
  • Скільки потрібно грошей на відпочинок?
  • Тури і путівки
  • екскурсії
  • Корисне відео

Азовське узбережжя Криму

Туристи, які вибирають відпочинок в Криму на Азовському морі, забезпечують собі якісний відпустку з мінімальними витратами. М'який клімат, мальовничі пейзажі і спокійне море дозволяють отримати максимум комфорту і емоцій.

Північно-східний берег Криму - ідеальне місце для сімей з дітьми . Тут немає гірських вершин, рясної рослинності, набридливих комах. Природа балує приїжджих в сезон з кінця квітня до середини жовтня. Рівнинна місцевість, піщані пляжі і пологий вхід в море виключають ймовірність бур. Вода влітку стабільно тримається в межах + 22 + 25 ° С.

Азовський берег розтягнувся зі сходу на північ від мисів Хроні і Ліхтар до озера Сиваш. Практично кожну ділянку пляжу - піщаний , Що відмінно підходить дітям або людям похилого віку. Завдяки унікальному поєднанню природних чинників, крім курортного відпочинку можна організувати похід по степах, риболовлю чи екскурсійний тур.

Цікаво! Регіон багатий античними пам'ятками, заснованими давньогрецької цивілізацією.

Північно-східна частина Криму не є центром курортного туризму, тому низька відвідуваність прибережних селищ дозволила їм зберегти природну природність, усамітнення і чистоту.

Кращі місця для відпочинку

Десятки приазовських селищ щорічно приваблюють тисячі туристів. Кожен здатний запропонувати гідні умови, сервіс, розваги. Існують місця, які особливо подобаються приїжджим.

Юркино

Невеликий тихий селище розташований у бухти Булганак між Чорним і Азовським морями. У декількох хвилинах їзди знаходиться Керченську протоку. Доглянуті пляжі складаються з піску, подрібненої гальки і черепашок, вхід у воду плавний.

Уздовж лінії берега зручно розташувалися комфортабельні пансіонати, санаторії, туристичні бази, що пропонують бюджетний відпочинок в Криму на Азовському морі. Незважаючи на відсутність гучних нічних клубів, інфраструктура Юркино дозволяє забезпечити себе якісним дозвіллям.

курортне

курортне знаходиться на сході півострова, у самій бухти Рифів. Сюди часто приїжджають любителі дикого відпочинку з наметами . Незаймана природа, м'який клімат і черепашково-піщане узбережжя залучають сімейних туристів, які шукають усамітнення.

Неподалік розташоване Чокракськоє озеро, що містить цілющі грязі.

Цікаво! Поблизу розміщені знамениті Генеральські пляжі, що славляться первозданністю природи.

Наявність численних водних атракціонів дозволяє цікаво урізноманітнити своє дозвілля.

Новоотрадне

Затишний прибережний селище знаходиться на північно-східному узбережжі Азовського моря Криму. Упорядковані пляжі з золотавим піском вражають своєю чистотою і м'якістю. Повітря, наповнений киснем, надає лікувальну дію на організм.

Новоотрадне розміщено далеко від автомобільних трас, що створює ідеально чисту атмосферу. Безліч берегових пансіонатів, готелів, турбаз пропонують широкий асортимент курортних послуг, розваг, оздоровчих заходів. Розвинена дитяча інфраструктура дозволяє відпочиваючим сімейним парам не турбуватися про дозвілля дитини.

Щолкіно

Місто Щолкіно , Розташований поблизу Російської бухти, має сучасну інфраструктуру, пляжні ресторани, бари, клуби. Любителі усамітненого відпочинку можуть відправитися до прилеглого мису Казантип, який пропонує відмінні умови для кемпінгу.

У Щолкіно їдуть шанувальники віндсерфінгу, дайвінгу, підводного полювання або фотозйомки. Поруч з мисом Казантип розбилася Татарська бухта з кораловими рифами.

Важливо! Городок є місцем молодіжних тусовок і музичних заходів.

Мисове

барвистий селище розмістився серед мисів бухт. Він лежить в безпосередній близькості від півострова Казантип, який є природною заповідною зоною. Зручне розташування, скелясті береги, високі хвилі сприяють напливу віндсёрфінгістов, кайтінгістов і дайверів.

Малонаселений пункт створює ідеальне середовище для дикого наметового відпочинку в Криму на Азовському морі.

Ціни на житло

Ми рекомендуємо орендувати житло на безпечних сайтах:

  • Booking.com - світовий лідер оренди готелів
  • Hotellook.ru - порівнюємо ціни на готелі в 70 агентствах бронювання

Вибираючи відповідні санаторії чи бази відпочинку Азовського моря Криму, слід звертати увагу на деякі деталі:

  • віддаленість від берега;
  • житлові умови номерів;
  • якість харчування, різноманітність меню;
  • доступ до розваг;
  • дитяча інфраструктура.

Більшість готельних комплексів відповідають найбільш затребуваним критеріям. Представлені оглядовий список готельних баз дозволяє визначитися з вибором місця відпочинку в Криму на Азовському морі.

«Зоря», Нижньозаморське

Санаторій «Зоря» розташований на східному узбережжі Азовського моря Криму. Гостям пропонуються кімнати підвищеного комфорту з усіма зручностями. Відстань до берега - 60 м, власний пляж оснащений надувними атракціонами, водним транспортом, банними приладдям.
До послуг мешканців надається безкоштовний інтернет, автостоянка, трансфер, кінотеатр. Лікувальна база «Зорі» включає:

  • масажний кабінет;
  • басейн;
  • сауну;
  • цілодобового лікаря.

«Райська гавань», Семенівка

Санаторій «Райська гавань» можна знайти за адресою - вул. Степова, 9. Тут регулярно проводяться пляжні ігри, заходи, квести. На території санаторію обладнана спортивна площадка, стіл для тенісу.

Харчування здійснюється за системою напівпансіон у власному ресторані з російською, українською, європейською кухнею. Для дітей передбачена анімаційна програма. Є екскурсійне бюро.

Профілактичні процедури проводяться в басейні, фінській сауні, турецькій лазні, масажному кабінеті.

«Білий Хутір», Кам'янське

Пансіонат «Білий Хутір» знаходиться за адресою: пров. Поштовий, 31. Пансіонат знаходиться на відстані 200 м від облаштованого піщаного пляжу з водними розвагами. На всій території працює безкоштовний інтернет.

Постояльцям надаються комфортні житлові кімнати, місця на парковці, дитяча ігрова кімната, аніматори, підозрюваний басейн, мангали. Присутній кафе-бар, в якому надається комплексне харчування.

«Кримське Приазов'я», Мисове

На вул. Анджиєвського, 39 побудований комфортабельний пансіонат «Кримське Приазов'я», а в 50 м розбитий доглянутий піщаний пляж. Територія обладнана спортивного та дитячого майданчиками, кафе, власній їдальні. Відпочиваючим пропонується триразове харчування по системі шведський стіл .

Також пансіонат пропонує пройти унікальну процедуру відновлення здоров'я продуктами пчеловодческой промисловості.

«Азовський», Щолкіне

Сучасний пансіонат Криму «Азовський» у самого узбережжя моря володіє вдосконаленою інфраструктурою, розрахованої на дітей і дорослих. Туристам доступні два підігріваються басейну, надувні гірки, дитячі аніматори, няні, пляжне спорядження. Регулярно проводяться спортивні змагання, ігри, конкурси.

Харчування надається тричі на день по типу шведський стіл, можливий індивідуальний замовлення.

Порада! На території знаходиться аквапарк «Острів скарбів», який повинні відвідати всі відпочиваючі пансіонату.

«Берег Казантипу», Семенівка

У селищі Семенівка по вул. Набережній, 14 розташована затишна база відпочинку «Берег Казантипу», пропонує комфортний бюджетний відпочинок приїжджим. Територія являє собою озеленених парк з дитячим ігровим майданчиком, альтанками, мангалами, барбекю.

Довколишній піщано-черепашковий пляж оснащений лежаками, парасольками, банними приладдям.
До послуг гостей зручна сауна, масажист. Також є можливість організації екскурсії або риболовлі.

«Російська Бухта», Мисове

На вул. Анджиєвського, 19, на піщаному березі, побудована туристична база «Російська Бухта». Облагороджена паркова зона обладнана місткими альтанками з мангалами, ігровим майданчиком, власним кафе. Туристам надаються місця на парковці, безкоштовний Wi-Fi, комфортабельні номери з меблями, апаратурою.

Пляж, розміщений в 15 м, оснащений водними атракціонами. З розваг присутні екскурсії, кінні прогулянки, надувний морський транспорт.

«Ластівка», Кам'янське

Сучасна упорядкована база відпочинку «Ластівка» знаходиться на Арабатській стрілці, популярної серед любителів наметових містечок. База пропонує як комфортні кімнати з усіма зручностями, так і територію під намети або кемпінг .

На березі працює прокат плавального, рибальського, похідного спорядження. Для молоді передбачені нічна дискотека, бар, шоу-програма.

Важливо! дозволено розміщення з тваринами при наданні відповідних довідок.

«Казантипська Колиба», Новоотрадне

Комфортабельний міні-готель «Казантипська Колиба» розташований на вул. Центральної, 89 а. Персонал готелю забезпечує трансфер гостей від автовокзалу. Постояльці затишних номерів можуть необмежено користуватися інтернетом.

З розваг доступні більярд, настільні ігри, вечірня анімація. Готель володіє екскурсійним бюро.
Харчування туристів здійснюється тричі на день по комплексному меню їдальні.

«Рожевий фламінго», Мисове

Сучасно обладнаний готель «Рожевий фламінго» має незвичайний зовнішній вигляд, залучаючи приїжджих дизайном. Поєднання бюджетної вартості проживання, високого рівня сервісу і безпосередній близькості до берегової лінії створює ідеальне місце відпочинку в Криму на Азовському морі за доступною ціною.

Кожен номер надає мальовничий вид з вікна на мис Казантип, а ще кімнати обладнані індивідуальними кухнями. Персонал готелю може допомогти з організацією риболовлі, підводного плавання з маскою, віндсерфінгу. Приїжджим доступні автостоянка, бібліотека, інтернет.

Скільки потрібно грошей на відпочинок?

Скільки потрібно грошей на відпочинок

Приазовський берег Криму вважається бюджетним курортом . Незважаючи на економну вартість послуг, житла, розваг, відпочинок в північно-східних селищах півострова залишається на високому рівні. Поїздку до берегів Азовського Криму може дозволити середньостатистичний турист.

проживання

Ціна стандартного двомісного номера зі всіма зручностями варіюється в межах 800-1500 рублів за добу. Люкс-номер обійдеться на 500-1000 рублів дорожче.

харчування

Включене харчування по системі шведський стіл коштує від 500 рублів за людину. Самостійне приготування їжі може істотно заощадити бюджет. На щоденну закупівлю продуктів харчування необхідно витрачати від 500 рублів.

Тури і путівки

Ціни можна подивитися на Левел.Тревел і купити путівку онлайн. У вартість туру включено: авіапереліт, трансфер з аеропорту до готелю і назад, проживання та харчування в готелі і медична страховка.

екскурсії

Захоплюючі екскурсії для відпочиваючих і мандрівників в 350 містах світу: Tripster.ru - сервіс незвичайних екскурсій від місцевих жителів і гідів, які можуть цікаво і захоплююче розповісти про найцікавіше в своїх містах.


Середня ціна двогодинної екскурсії становить 500-1700 рублів, але при самостійній організації огляду визначних пам'яток деякі об'єкти можна відвідати абсолютно безкоштовно.

Порада! Керченський Пантікапей, давньогрецьке місто-руїни, можливо відвідати без гіда, що значно скорочує витрати.

Поїздка на Азовське море має на увазі невеликі витрати, якісний відпочинок і яскраві враження. Низькі ціни - це не ознака поганого сервісу, тому північно-східний берег півострова приваблює економних туристів, охочих провести незабутній відпустку серед унікальної природи.

Корисне відео

Ознайомтеся візуально з особливостями відпочинку на Азовському морі:

Відпочинок в Криму на Азовському морі в 2019 році - найтепліше море!

Рейтинг 5 ✔ 20

Збережи собі, щоб не забути!

Скільки потрібно грошей на відпочинок?

Новости