Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кирилівка | Готель Родем - коса Пересип | відпочинок на АЗОВСЬКЕ МОРЕ kurort-azova.com.ua

  1. Готель "Родем" Запорізька область, сел. Кирилівка, вул. Коса Пересип, 68
  2. Рейтинг: 2.2 / 5 (11 голосів)

Готель "Родем" Запорізька область, сел. Кирилівка, вул. Коса Пересип, 68

Загальна оцінка

  • Підсумки рейтингу 2.18 / 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Рейтинг: 2.2 / 5 (11 голосів)

Готель «Родем» вдало розташувалася на першій береговій лінії коси Пересип в Кирилівці, і має прямий вихід до моря, що є незаперечною перевагою.

Розміщення:

Котедж: комфортабельний дворівневий номер розрахований на 6 осіб. На першому поверсі: велика кімната-студія з каміном, кухня з усім необхідним обладнанням чайник, кухонний набір, праска, прасувальна дошка, сушка та санвузол. На другому: дві затишні спальні і другий санвузол.

Номер Люкс: один з найбільш комфортабельних номерів з видом на море розрахований на 4 людини. Два окремі кімнати - одна велика двоспальне ліжко в одній кімнаті, два зручних розкладних дивани і крісло в інший. Кімната обладнана новітньою меблями, одне велике двоспальне ліжко або два дивана. У повному Вашому розпорядженні численні тумбочки, ящики, місткі модульні шафи, журнальний стіл, в коридорі - велика шафа-купе.

Номер Напівлюкс: розрахований на 4 і 2 людини. Затишна гостьова кімната з двома комфортабельними диванами, спальня, кухня з усім необхідним обладнанням чайник, посуд, прасувальна дошка, праска, сушка та санвузол.

Номер Стандарт: однокімнатний номер площею 16м2 і санвузол. Номер розрахований на 2 або 3 людини. У номері: шафа, ліжко.

Номер Стандарт з кухнею: однокімнатний номер площею 16м2, кухня з електроплитою і чайником і санвузол. У номері: шафа, ліжко. Номер розрахований на 2 людини.

Номер Суміжний: однокімнатний номер, відмінна пропозиція для відпочинку з усіма зручностями. Номери розраховані на 3 та 2 особи. Загальна площа 22м2. (Крім того є номер типу «суміжний», площею 16м2). Просторий і світлий, він складається з однієї кімнати. Санвузол ж і коридор загальні на 2 номери.

Харчування: комплексного харчування в готелі "Родем". Так само є кафе на набережній, де Ви можете насолодитися європейської та домашньою кухнею.

Послуги та інфраструктура: відкритий басейн, кафе, ресторан, сауна, більярд. На пляжі можливий прокат шезлонгів і парасольок.

Новости