Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Готель "Гавань" місто Єйськ >> відпочинок в Єйську 2017, відпочинок на Азовському морі - представництво курорту: jфіціальний представник офісу бронювання і продажу путівок

  1. Готель "Гавань" місто Єйськ
  2. Готель "Гавань" Єйськ вартість / ціна за людину в рублях на добу. 2015 рік
  3. Фотографії готель "Гавань" місто Єйськ
  4. готель "Гавань" м Єйськ ВІДГУКИ:
Головна

Відпочинок в Єйську 2019 "Гавань" готель

<< На головну << Відпочинок на Азовському морі << Відпочинок в Єйську і станиці Должанська << готель "Гавань"

Готель "Гавань" місто Єйськ

Єйськ готелі. Відпочинок в Єйську. Відпочинок на Азовському морі

Путівки і бронювання готель "Гавань" Єйськ літо 2015

| опис | фотографії | Вартість / Ціна | Відгуки | Як дістатися | Купити путівку / Забронювати |

Розташування: на березі Єйського лиману, на початку Єйській коси, в безпосередній близькості від центральних пляжів міста Єйськ. Своя обгороджена територія. До піщаного пляжу 10 метрів.

Поруч на косі аквапарк, парк атракціонів, колесо огляду, сувенірні ряди, прокат гідроциклів, катамаранів, катання на банані і жабах, навчання відсерфінгу. Дискотеки, ресторани і кафе з видом на море, що пропонують страви європейської, кубанської і кавказької кухні, вечірні шоу-програми.
Інфраструктура: сучасний 3-поверховий готель, є Wi-Fi. Архітектура готелю і інтер'єри витримані в сучасному класичному стилі. Пляж, ресторан, літнє кафе з великим проекційним екраном (НТВ +, DVD), спортивний зал з тренажерами, дискотека, дитячий майданчик з атракціонами, підігріває басейн для дітей, парковка, високошвидкісний катер, настільний теніс, аерохокей. Додаткові послуги - прання (100 рублів), прасування білизни (70 рублів). Побудована російська лазня на дровах. Морські прогулянки, риболовля, водний атракціон - за тарифом. Дитяче містечко, атракціони - безкоштовно.
Номерний фонд: 19 двомісних номерів. Можливе розміщення 2-х - 4-х чоловік в номері. Одночасно може прийняти 38-40 осіб. Площа номерів від 15 до 24 кв.м.
У всіх номерах: двоспальне або два односпальні ліжка, диван (не у всіх), зручності (туалет, раковина, душова кабіна), телевізор, кондиціонер, холодильник, телефон, фен, чайник, посуд.
2-х місцевий: є номери з видом на море, з виходом на терасу, мансардні.
Апартаменти: двокімнатний номер з їдальнею. Можливо 1 дод.місце.
У номері: дві ізольовані кімнати, в одній кімнаті 2-спальне ліжко, в другій кімнаті крісло-ліжко і диван (Не розкладається, для 1-го людини), телевізор, телефон.
У їдальні є стіл, стільці, чайник, набір необхідного посуду, холодильник.
Санвузол: туалет, умивальник, душова кабіна, фен, набір рушників.
Дод.місце: в стандартних номерах - диван, в мансардних номерах надувний матрац або еврораскладушка.
Діти: до 4-х років без місця і харчування - безкоштовно. Спеціально для дітей розроблено дитяче меню, широкий асортимент молочної продукції місцевих виробників. Для маленьких дітей видаються дитячі ліжечка, стільчики. Дитяче містечко, атракціони - безкоштовно.
Харчування: у вартість входить сніданок. Власне кафе пропонує різноманітні і якісні страви. Можливо замовити комплексне харчування на місці за заявками.
Вартість обідів 250 рублів, вечеря - 180 рублів - вартість орієнтовна.
Для дітей розроблено дитяче меню (каші, широкий асортимент молочної продукції). Для маленьких дітей є стільчики для годування.
Корпоративні заходи: пропонується організація і проведення конференцій, семінарів. Забезпечення харчування, проживання та технічної підтримки.
Риболовля, полювання, морські прогулянки: у власності готелю сучасний високошвидкісний катер - організація морських прогулянок по акваторії Азовського моря, екскурсій на безлюдному острові і т.п.
Навесні і восени полювання на водоплавну дичину (качка, гусак), зайця, кабана.
Організація лову великої тарані, коропа, сазана, білого амура в лимані Азовського моря, а також в платних водоймах регіону. Весна, літо, осінь - лов щуки, окуня, тарані на закритих водоймах, озері Ханському і плавнях станиць Камишеватська і Копанської, Ясенський затоці, Азовському морі. Взимку - підлідний лов в Ейськом лимані й Азовському морі.
Особливість: У 2014 році готель пройшов сертифікацію про присвоєння категорії 2 * від 21.07.2014 року.
в 2008 році на конкурсі лідерів туристичної індустрії «Курортний олімп - 2008" готелю «Гавань» вручено грамоту в номінації «Краще мале засіб розміщення (до 50 номерів).
Готель розрахований на сімейний відпочинок з дітьми. Це прекрасне місце для відпочинку і розважальних ігор на повітрі. Є Wi-Fi. Підходить для проведення корпоративних заходів.
Допомога в придбанні курсівок в санаторій "Єйськ".
Зустріч в аеропортах і на ж / д вокзалах м Єйськ, г. Ростов-на-Дону, м Краснодар, ст. Староминская.
Адреса: Краснодарський край, м Єйськ, вул. Лиманська, 1Д.
Розрахунковий час: заїзд після 12.00, виїзд до 12.00.

Готель "Гавань" Єйськ вартість / ціна за людину в рублях на добу. 2015 рік

Відпочинок в Єйську літо 2015

Акція "Раннє бронювання" - знижка 3% на путівки в Єйськ на травень-червень-липень-серпень літо 2015 р при повній оплаті туру протягом 3-х днів після бронювання !!!!!

Акція Раннє бронювання - знижка 3% на путівки в Єйськ на травень-червень-липень-серпень літо 2015 р при повній оплаті туру протягом 3-х днів після бронювання

ип номерав номері01.05-10.0611.06-30.0601.07-31.0701.08-20.0821.08-15.09

2-х місцевий
стандартний
1-2 поверх двоспальне або два полуторні ліжка, диван, Т, У, душова кабіна, ТВ, Хл, фен, кондиціонер, чайник, телефон, посуд 900 950 1 400 1 250 950 2-х місцевий
вид на море/
вихід на терасу двоспальне або два окремих ліжка, Т, У, душова кабіна, ТВ, Хл, кондиціонер 1 000 1 050 1 500 1 400 1 050 2-х місцевий
мансардний
3-й поверх двоспальне або два полуторні ліжка, Т, У, душова кабіна, ТВ, Хл, фен, кондиціонер, чайник, телефон, посуд 850 850 1 150 1 050 850 Апартаменти
(За 4 особи) дві кімнати, 2-спальне ліжко, крісло-ліжко і диван (для 1-го людини), Т, У, душова кабіна, ТВ, Хл, фен, кондиціонер, чайник, телефон, посуд 4 000
за номер 4 000
за номер 5 000
за номер 5 000
за номер 4 000
за номер Дод.місце стандартний номер - диван
мансардний номер - матрац надувний або еврораскладушка 750 В вартість входить: проживання та легкий сніданок (каша / омлет і чай / кава).
Доп.пітаніе: додатковий сніданок, комплексні обіди та вечері оплачуються за бажанням.
Обід - 250 руб., Вечеря - 180 руб. - вартість орієнтовна.
Діти до 4-х років без місця і харчування - безкоштовно.
Розрахунковий час: 12.00.

| купити путівку |

Фотографії готель "Гавань" місто Єйськ

| Залишити відгук | забронювати |

готель "Гавань" м Єйськ ВІДГУКИ:

готель "Гавань" місто Єйськ відгуки від 06.07.2012 10:48

Ваше ім'я: Галина
Період відпочинку: наприкінці червня 2012 року
Де Ви жили: готель "Гавань"
Ваш відгук: Прекрасний готель! Тут все продумано до дрібниць. Комфортно і приємно знаходитися не тільки в номері, а й у дворі, де багато квітів, красиві світильники, гамаки-качалки, батут-гойдалки для дітей. В готелі є затишне літнє кафе, оснащене аудіо-відео апаратурою і великими екранами. Вважаю, що таку душевну атмосферу створює обслуговуючий персонал, який дуже відповідально і з любов'ю ставиться до своєї роботи. Дуже подобалося те, що готель знаходиться на березі моря, а чоловікові подобалися сніданки, які входять в оплату за проживання. Після цього ми вирушили в Анапу, а там кожен день згадували відпочинок в Єйську. І весь час хотілося повернутися. Працівникам готелю спасибі! І успіхів !!! Галина, Анатолій. Воронеж.

готель "Гавань" місто Єйськ відгуки від 12.09.2011 18:16

Ваше ім'я: Світлана
Період відпочинку: 27 серпня - 11 вересня 2011 року
Де Ви жили: готель "Гавань"
Ваш відгук: Вперше вирішили поїхати відпочити на Азовське море. Зупинилися в невеликій затишній готелі Гавань на березі лиману. Відпочинок залишив дуже приємне враження не в останню чергу і тому, що в готелі створена дуже приємна домашня атмосфера. Було повне відчуття, що знаходишся на власній дачі на березі моря. Якщо ви хочете підлікувати свою нервову систему, відключиться від нескінченної гонки великого міста - вам пряма дорога в тиху "Гавань"! Нікому не вірте - поїдьте самі, складіть своє власне враження. Єйськ - дуже спокійний і в той же час з розвиненою інфраструктурою курортне місто, де можна знайти все, що потрібно для гарного відпочинку - це і дуже цікаве море з двох сторін коси зовсім різне, і гідна їжа - всюди, де б ми не обідали в Єйську, було дуже смачно, особливо свіжа риба. Що стосується розваг, то молодим, звичайно, краще їхати в літній період - дві шикарні дискотеки на березі моря працюють тільки до кінця серпня. Якщо ж ви втомилися від натовпу, то краще їхати в кінці серпня, початку вересня - і погода ще хороша, і море не охололо і народу мало.

Єйськ, Азовське море, відпочинок в Єйську, Єйськ відпочинок, Єйськ 2016, Єйськ ціни, відпочинок на Азовському морі, відпочинок в Єйську з дітьми, відпочинок на Азовському морі з дітьми, Єйськ Азовське море, Єйськ готелі, Гавань Єйськ, готель Гавань, готель гавань Єйськ, готель гавань Єйськ сайт, готель гавань Єйськ фотографії, готель гавань Єйськ ціна, готель гавань Єйськ відгуки, готель гавань Єйськ бронювання, готель гавань Єйськ забронювати, купити путівку, підбір туру, забронювати номер, забронювати тур

Новости