Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Генгорка: пансіонат Сонячний Вітер

  1. ЦІНИ на відпочинок 2019 пансіонаті "Сонячний Вітер".
  2. Фото міні-пансіонату "Сонячний Вітер" на Арабатській стрілці.

>>>

Міні-пансіонат Сонячний Вітер

Міні-пансіонат Сонячний Вітер

Приватний міні-пансіонат «Сонячний вітер» пропонує відпочинок на Арабатській стрілці в селі Генгорка. До моря від пансіонату - 5 хвилин ходьби, зовсім поруч - продуктовий магазин, недалеко - ринок і пошта. Двір пансіонату чистий і впорядкований, викладений тротуарною плиткою, є альтанка для відпочинку, ігровий майданчик для дітей, цегляна піч - мангал.

Розміщення: пропонуємо нашим клієнтам відпочинок в кращих традиціях української гостинності. У нас Ви можете вибрати 2-3-4-х місцевий номер з усіма зручностями, де є все необхідне для комфортного відпочинку: кондиціонери, холодильники, супутникове телебачення, душові кабінки.

Послуги та інфраструктура: доступ до мережі Інтернет WI-FI є на всій території пансіонату. Додатково надаються послуги прання. У пансіонаті є міні-бар, сауна. Тренажерний зал і настільний теніс входить у вартість проживання. Надається місце для парковки автомобіля. Парковка під охороною (з відеоспостереженням). За попередньою домовленістю зустрічаємо в Новоолексіївці на залізничному вокзалі.

Пансіонат розташований в приватному секторі, що вбереже Вас від галасливих компаній і гучної музики з кафе і дискотек. На закритій території пансіонату знаходиться чудова дитяча площадка. Всього в п'яти хвилинах ходьби розташований пляж, де кожен знайде розвагу до душі: атракціони, водні гірки, розважальні комплекси. На пляжі працюють кафе, дискотеки, більярдні. Поруч працюють речовий і продовольчі ринки, магазини. Тут Ви можете замовити захоплюючі екскурсії в заповідник «Асканія Нова», на острів Бірючий, гарячі джерела «Гейзер» і т.д.

ЦІНИ на відпочинок 2019 пансіонаті "Сонячний Вітер".

Зверніть увагу!
Пансіонат "Сонячний Вітер" надає послугу прямого онлайн бронювання номерів.

← →

Останнє оновлення ціни: 16 апреля 2019 р Категорія номера 01.05 - 14.06 15.05 - 20.08 21.08 - 30.09 2-х місцевий номер 520 720 520 3-х місцевий номер 650 850 650 4-х місцевий номер 720 920 720 2-х кімнатний номер 820 1100 820

Фото міні-пансіонату "Сонячний Вітер" на Арабатській стрілці.

ВІДЕО

АДРЕСА І ТЕЛЕФОНИ міні-пансіонату "Сонячний Вітер".

Адреса: Херсонська область, Генічеський район, коса Арабатська стрілка, селище Генічеська Гірка, вул. Виноградна, 14-Б

На карті: показати точне розташування і GPS координати

Телефон: +38 (099) 093-13-59

Просимо повідомляти, що ви телефонуєте з сайту ЛовіЛето!

Новости