Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Генгорка: дитячий табір ОРЛЯТКО

  1. ЦІНИ на путівки 2019 дитячий табір "Орлятко".
  2. Фото дитячого табору "Орлятко"

>>>

Дитячий табір Орлятко

Дитячий табір Орлятко

Дитячий табір «Орлятко» запрошує хлопців провести веселі літні канікули на Азовському узбережжі. Комплекс знаходиться на косі Арабатська стрілка (5 км), в курортному селищі Генічеська Гірка, недалеко від міста Генічеськ. Відпочинок в нашому дитячому таборі в Генгоркі - це прекрасна можливість для кожної дитини насичено, цікаво і весело провести час, завести нових друзів, а також оздоровитися і зміцнити здоров'я на цілий рік. Тут хлопців чекає привітний прийом, тепле і дрібне море, ласкаве сонечко, цілюще морське повітря, безпеку, турбота, всілякі розважальні заходи. Що важливо, вартість путівки в дитячий табір доступна практично кожній родині.

Територія: дитячий табір «Орлятко» в Генгоркі - це величезна, зелена впорядкована територія закритого типу. Інфраструктура комплексу включає спальні корпуси, велику їдальню, спортивні та дитячі майданчики. Численні чагарники і дерева, висаджені тут, насичують повітря цілющими фітонцидами, роблячи територію табору природним інгаляторієм.

Розміщення: хлопці розміщуються в затишних кімнатах місткістю від 4-х до 7-ми чоловік. У кожній кімнаті є ліжка, тумбочки, шафа для одягу. Умивальники і туалети знаходяться на поверсі. Душові розташовані на території. Гаряча і холодна вода подається цілодобово.

Харчування: у власній їдальні табору організовано комплексне п'ятиразове харчування. Страви різноманітні, в раціоні завжди присутні соки, свіжі овочі і фрукти. Для дітей готують професійні кухарі.

Послуги та інфраструктура: дітям в таборі «Орлятко» не доведеться нудьгувати! Протягом всієї зміни хлопці стануть учасниками насиченою цікавою програми, яка включає спортивні змагання, конкурси, дискотеки, концерти, театральні інсценізації та багато іншого. Велике задоволення дітям доставить пляжний відпочинок на Азовському морі. Оздоровчий табір «Орлятко» має в своєму розпорядженні власним піщаним пляжем поруч з корпусами. Тут хлопці загоряють, грають, створюють фігури з піску, купаються в морі під наглядом керівників плавання.

За здоров'ям дітей стежать лікар-педіатр і медична сестра, які завжди готові надати своєчасну медичну допомогу. На території табору постійно працює медпункт. Прямо з території дитячого табору є вихід на власний піщаний пляж, обладнаний тіньовими навісами і вишками спостереження. Купання в морі здійснюється 2 рази на день під наглядом інструкторів з плавання.

ЦІНИ на путівки 2019 дитячий табір "Орлятко".

На даний момент вартість проживання на сезон 2019 ще не отримана.
Нижче вказані ціни на відпочинок, які були в сезону 2018.

  • 210 грн. на добу з людини (без проїзду);
  • 220 грн. на добу (з проїздом з Дніпра);

Графік змін на сезону 2018:

  • 1 Зміна 21 день: 05.06 - 25.06;
  • 2 Зміна 16 днів: 25.06 - 10.07;
  • 3 Зміна 21 день: 10.07 - 30.07;
  • 4 Зміна 16 днів: 30.07 - 14.08;
  • 5 Зміна 16 днів: 14.08 - 29.08;

У вартість дитячої путівки входить проживання, харчування, користування інфраструктурою дитячого табору. Можливі зміни в цінах. Телефонуйте за вказаними нижче телефонами.

Фото дитячого табору "Орлятко"

ВІДЕО

АДРЕСА І ТЕЛЕФОНИ дитячого табору "Орлятко".

Адреса: Херсонська область, Генічеський район, коса Арабатська стрілка, селище Генічеська Гірка, вул. Набережна, 44

На карті: показати точне розташування і GPS координати

Телефони: +38 (050) 612-57-81; +38 (096) 477-75-19

Просимо повідомляти, що ви телефонуєте з сайту ЛовіЛето!

Новости