Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Де можна відпочити на Азовському морі? - Відпочинок в Должанской

Де відпочити на Азовському морі? Відпочинок з дітьми на Азовському морі. Сімейний відпочинок на Азовському узбережжі. Куди поїхати на відпочинок цього літа?

Пропоную Вам огляд: відпочинок на Азовському морі. І так, куди можна поїхати?

Бердянськ, Крим, Тамань, Голубіцкая, Єйський район, Должанська.

Узбережжя України досить привабливе, але не завжди є можливість і бажання їхати за кордон. Нехай там і дешевше, але митниця, і інші «заморочки» можуть зіпсувати настрій. Тому розглянемо Азовське узбережжя з Російської сторони.

У всіх на слуху Голубіцкая, Тамань, Кучугури, Пересип. Ці місця давно відомі і загально визнані для відпочинку. Хороші піщані пляжі, близькість Чорноморського узбережжя. Все це несе певні плюси, в тому числі і в ціновому діапазоні.

Якщо ж Вас цікавить бюджетний, сімейний відпочинок, варто звернути увагу на Ейский район. Тут теж Азовське море, курортний сезон починається в травні місяці. При цьому вода до середини місяця прогрівається до 20 градусів, що цілком комфортно для купання! Особисто я починаю купальний сезон у другій половині травня. А зіграти тут можна на травневі свята! При цьому ціни завжди нижчі ніж на Чорноморському узбережжі. Пляжі піщані, з плавним заходом в воду без обривів, і різких перепадів. Ідеальне місце для дитячого відпочинку.

У Ейськом районі можна поїхати на Ясенський переправу, там малолюдно, але місця для купання не так багато, берег великий, якщо хочеться усамітнитися, завжди знайдете містечко. Тільки потрібно бути готовим до того, що в безлюдному місці дно буде мулисте, при хвилі досить каламутна вода. Не всім сподобається заходити в воду по щиколотку в глині. За глибиною там теж треба шукати місце. Орієнтуйтеся на місцевих жителів, вони їдуть на переправу, там невелика течія, зате глибина підходяща для купання дорослих. Інфраструктура не розвинена, відпочиваючих ніхто особливо не чекає, тісно там не буде.

Камишеватська знаходиться недалеко від коси Камишеватська, коса є природним заповідником. Вельми цікаве місце для відвідування. Безкраї пляжі, велика кількість дикої природи. На косі мешкає безліч птахів, в тому числі занесених до Червоної книги. Хороша рибалка, тарань, бичок. Станиця розташована на відстані від моря, без машини буде проблемно. Берег піщаний, дно мулисте навіть на косі. Глибина «дитяча» зате простори ... Якщо хочеться пожити на самоті, беріть намет, і на косу Камишеватська. Їдьте, поки Догора не впреться в очерети, тут Вам ніхто не завадить злитися з природою! Інфраструктура теж не розвинена, пара кафе і сільські магазини. Відпочиваючим тут запропонують зняти житло в приватному секторі, а так само на базах відпочинку.

Єйськ теж хороший курорт на Азовському узбережжі. Безліч пляжів плавне дно, дрібне море. Багато хто вибирає тут відпочинок для дітей. Для батьків безліч розважальних закладів, де життя «кипить» до ранку. На набержной маса розваг як на воді, так і на березі. Дельфінарій, аквапарк, океанаріум, парк відпочинку. Одним словом, повний набір розваг і відпочинку невеликого курортного містечка. Сервіс досить розвинений, з поправкою на наші реалії. Якщо Ви на машині, то без сумніву варто відвідати всі ці місця відпочинку в Ейськом районі. А поїздка на косу Довгу в станиці Довжанської, просто зобов'язана бути в Вашому розкладі!

Довжанка, як її всі називають, знаходиться в 50 км від г.Ейска. Це одне з кращих місць для літнього відпочинку в Ейськом районі. При чому, знаходиться вона не в Ростовській області, а в Краснодарському краї. Хоча до Ростова ближче, ніж до Красндара. Тут достатньо місця для численних відпочивальників. Пляжі піщані, з плавним зануренням, всюди дітям буде місце де поплавати, на невеликій глибині. Виняток становить край коси, в районі БАО Серфпріют. Там глибина більше, і пірнати можна прямо з берега. У цьому місці з'єднуються Азвоское море і Таганрозька затока.

У станиці великий вибір варіантів розміщення для відпочиваючих. Кемпінги уздовж берега і в лісопарку, бази відпочинку. А так же приватний сектор, в якому можна купити трохи дешевше, ніж на базах відпочинку і пансіонатах. Вибір же великий, завжди можна підібрати житло для відпочинку на будь-який смак і гаманець. Один з таких варіантів я можу запропонувати. Два будинки в приватному секторі, і два номери зі зручностями. Будинок під ключ з ділянкою.

Будинок під ключ з ділянкою

Де відпочити на Азовському морі?
Куди поїхати на відпочинок цього літа?
І так, куди можна поїхати?

Новости