Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Азовське море (Росія, Єйськ) - відгуки туристів. Негативні, нейтральні і позитивні відгуки

  1. негативні відгуки
  2. нейтральні відгуки
  3. Позитивні Відгуки

негативні відгуки

пан Стєклов

https://www.leto-v-eiske.ru/отзывы/

Відпочивав в Єйську на Воднику в серпні 2015 року. Нікому не рекомендую туди їхати. При прийнятних цінах на житло все інше по свинськи. Води практично немає протягом доби, доходило до того, що ходили з відрами по воду на море, щоб користуватися туалетом. Машину залишити ніде, стоянка платна стоянка, за 10 днів 1000 р, на менший час не ставлять! Якщо залишити машину в іншому місці, або колеса проткнути, або подряпають по колу. Це свавілля твориться з відома голови Водника, який заявляє, що порядки встановлюють вони! За цінами говорити нічого, кавун 15 р кг, і це в краю кавунів! Виноград доходить до 200 р, коли в Анапі він коштує 70!

Хамське ставлення продавців на кожному кроці! На відпочиваючих дивляться з презирством, забувають, що вони повністю залежать від туристів! Ніколи більше не поїду і нікому не рекомендую!

Іринка

php?id=82746> https://www.otzyv.ru/read.php?id=82746

Нам не сподобалося в Єйську. Ось коротко те, що нам не сподобалося саме:

1. Брудне море.

2. Відсутність хоч одного нормального песчанного пляжу (тільки кам'янка і ракушечники. Ходити по ним без взуття дуже боляче. А якщо хвилею качне і впадеш - то все коліна можна обдерти). так як море прісне на каменях наростають колючі черепашки.

3. Гидливість, гордовитість і хамство в особах обслуговуючого персоналу. До смішного доходить. Вони що в центрі всесвіту працюють ??? Це у порівнянні з будь-яким чорноморським містечком просто село.

4. Немає нормального доступу в інет. Я була з ноутбуком. Ні вай-фай, ні 3G не виявилося. Тільки місцева дорогущая медленющая мережу (по модемів).

5. Дорого. Для такого містечка дорого. Ціни як і на Чорному морі. І я не можу зрозуміти, з чого такі ціни ???? Я розумію, ми в Лазаревському відпочивали, там так добре було, природа, море прозоре, гори. А туту - степ, бруд ... Прикро, в загальному.

Чому поїхали? Повелися на рекламні відгуки в інеті .. Тільки зараз я розумію, що на всіх сайтах мають в назві слово "Єйськ yeisk і т.п. повністю рекламні відгуки написані ейчанамі.

Про те що, Азовське море відстійник світового океану, а близько Єйська купа промисловості, яка зливає відходи в море ми теж на жаль прочитали тільки після поїздки. Тепер-то зрозуміло, чому ні господиня де ми жили, ні її діти в Єйську в море не купаютс

Ірина

http://hochu-na-yuga.ru/eysk/inform/eysk_otzyvy/

красиве старовинне місто ,, але крім парку Піддубного там робити нічого, море-це не море, а Таганрокскій затоку, суміш з Ліманом.Вода по коліно, не купуватися, колір коричневий, чи не прозорий. Оселилися на Воднику, нібито поруч з морем, поруч то поруч, але зайти в воду неможливо, камені, плавають вужі. ходити треба на дитячий або центральний пляж. люди злі. готові задавити. тільки гроші на умі. в будинку, який зняли, грязюці, цвіль на кухні. туалети і душові не вимита. три дня прибиралися в результаті. коротше хорошого мало. даремно витратили відпустку і гроші

анонім

http://hochu-na-yuga.ru/eysk/inform/eysk_otzyvy/

Відпочинок був жахливим, не сподобалося зовсім! Розваги не відповідають вартості, ціни скрізь завищені. Відпочинок наа Кіпр обійшовся б нам дешевше))))

Море брудне - змії і медузи в море, тухла риба на березі. Поїхали за порадою знайомих "дикунами".

Господиня (вул. Перемоги, будинок вказувати не буду, напишу лише, що на початку вулиці) обіцяла чистоту, змінне постільна білизна. В результаті бруд, всюди смердючі мокрі килими, на ліжку спати було неможливо, запах від білизни жахливий, в кімнатах, кухні, у ванній (взагалі біда), на вулиці бардак, бруд. За весь час перебування не бачила, щоб господиня забиралася. Головне для неї це гроші, а інше не важливо. Причому за моїми підрахунками за 3 місяці, вона цілком, здаючи всі кімнати і 2 будинки може заробити 800 000 рублей. Ну невже за ці гроші можна щодня наводити чистоту в місцях загального користування! ? А якось мені за іншими мешканцями і господинею не хотілося віддирати все г .... і соплі.

Милися в ванні в тапках, боялися підчепити чтнбд. Постільна білизна за 2 тижні жодного разу не поміняли, доводилося вранці прати, в перебігу дня сушити, благо швидко все сохло. Мінусом також була нестача мотузок для сушіння білизни. Люди, які не платите гроші вперед, огляньте все перед заїздом, переконайтеся, що за Ваш рахунок наживатися ніхто не буде. І звичайно не вірте своїм відгуками своїх знайомих. Кожному своє.

zzz

jsp?id=28557063> http://forum.ykt.ru/viewmsg.jsp?id=28557063

у самих квартира в Єйську, але відпочивати туди - ні ногою ... ціни високі, море моторошне, мертва риба в лимані і море! якщо їхати - то в Должанскую. місто пенсіонерів! Як то були в п. Хоста, Сочинський район або п. Небуг Туапсинский район ... дуже сподобався ... а ще полюбили Саки ... Крим!

Prectinged

http://otzyv.expert/tolko-esli-proezdomi-to-v-dolzhanku-2151646

переваги:

для різноманітності можна з'їздити.

недоліки:

ціна є-якості немає!

Всім доброго часу доби, на нашому півдні не був ні разу, і ось в Серпень 2015 вирішили з родиною їхати на авто до Криму через Єйськ, з заїздом на 2 дня. Скажу коротко, саме містечко не великий і НЕ затишний, з житлом проблем немає, чим ближче до моря тим дорожче 1200-2000, буде гідний номер може навіть з двох кімнат з усіма зручностями, з харчуванням теж проблем немає, хочеш сам готуй хочеш кафе- їдальня, на 1000 2е взрозлих і2е дітей, ситно але смачно треба пошукати! Пляжів кілька, всі брудні, роздягальні, туалети-платно, море-це НЕ МОРЕ це лиман, дуууже дрібна каламутна рідина, навіть дітям не осбо цікаво. Набережна думаю як і всюди, купа кафе і заманнух для дітей, ціни не по сервісу!

Після дня тужливого перебування, вирішили поїхати подивитися на косу в станицю Должанська, 40 км від Єйська, і залишилися там на весь день, тут з одного боку коси Азовське море з іншого лиман, пляж черепашка море глибоке, для дітей спеціальні огорожі, в море. На пляжі були територія бази Козачий берег, вхід безкоштовний, машина не подалеку, передівалкі і душ безкоштовно, навіть анімація для дітей. Об'їхали всю косу за 20хв, природа степова, мені і дітям тут сподобалося більше, дуже багато місць-прям спеціальні авто табору, з душем і туалет, житла зі зручностями теж вистачає, обідали в кафе їдальнею, ціни трохи дешевше ніж в Єйську, на смак їстівне.

Кажуть що азовське море тепле ... ми були 25-27 серпня, вода реально холодна, і сильні вітри, на сонці жарко. Якщо ще поїдемо на наш південь, то в Должанскую на пару днів заїдемо, бажано на базу Козачий берег.

Загальне враження: тільки якщо проїздом, і то в Довжанка

анонім

http: //советуем-куда-поехать-отдихать.рф/439-eysk-otzyvy-otdyhayuschih-2017-foto-video-turistov.html

подивитися в місті нема на що. хіба що на ринок з написами ФРУКТИ не чіпати ТУТ НЕ МАГНИТ і парк з не менш привітними і гостинними написами не чіпати ФОТО ПЛАТНІ ГРОШІ СЮДИ.

АВТОБУС викидати ПАСАЖИРІВ НА ХОДУ. ВУЛИЦІ, ЗА ЯКИМИ ЇДЕ, ВОДІЇ НЕ ЗНАЮТЬ. І ВЗАГАЛІ, ВІН ВАМ НЕ ТАКСІ, ЩОБ МАРШРУТ ЗНАТИ.

КОРОЧЕ, ТИПОВИЙ РОСІЙСКИЙ Краснодарський СЕРВІС, ЖЕНИ БАБЦІ І провалюється. НЕ ВИ, ТАК ІНШІ ПРИЕДУТ, ВСІМ НА ТУРИСТІВ плювати. А АДЖЕ МИ НЕСЕМО ВАМ ГРОШІ.

ПІСЛЯ ЦЬОГО І ІНШИХ МІСТ Краснодарського краю БІЛЬШЕ ТУДИ НІ НОГОЮ. Є МІСЦЯ І ПОДЕШЕВШЕ І ПОУЛИБЧІВЕЙ.

аннамолодцова

https://otzovik.com/review_3481008.html

переваги:

недороге харчування

недоліки:

бруд, жебрацтво

Хто говорить, що Єйськ місто курорт, та ще й для дітей, напевно крім глибокої села ніде не був. Так, дітей багато, і не мало з шкірними захворюваннями включаючи вітрянку. Море -зелено-коричнева каламуть. Клімат спека без бризу, кругом пил і бруд. Місто -куча мазанок і з десяток, не більше нових гостьових будинків і готелів. Про нормальних тротуарах там взагалі не чули. Приїжджайте батьки з колясками, все одно будете їздити на машині. Ми зупинилися в готелі "Югра".

Готелем вони себе погарячкували назвати. Прибирання номерів, в "люксі" немає партьер, вентиляція "створи протяг", білизна (наволочки і рушник) змінили один раз за 10 днів, ковдри немає, замість нього махрова ганчірка, з якої ти повинен спати весь відпочинок, вода дорога, тому натиск "пісяючий хлопчик", та ще закид окропу в холодну воду почекай 5 хвилин перш ніж сунути руки в воду ...

Одне добре в цій дире- Єйську, так недороге харчування в їдальні біля готелю "Олена". Поїхали б з цього "чудесного краю" на другий день, але малятко розболілася, і поправилася лише за 3 дні до від'їзду.

Загальне враження: Нікому не пораджу.

Наталія Вазазі

https://www.baby.ru/blogs/post/486047593-88978060/

Не буду описувати що і де і як я читала - повірте, відгуки були хороші. Різнилася лише те, що в Єйську близько 6 пляжів та просто комусь подобається відпочинок на одному пляжі, комусь на другому і т.д. Але такий ПРАВДИ про Єйську, яку ми дізналися, проживши там 25 днів - я не читала ніде.

Квартиру ми забронювали в групі в ВК, фото квартири були не дуже - але там йшов ремонт і ми повинні були бути першими, хто вселиться в квартиру після ремонту (яка радість!). Квартиру вибрали близько Лиману - романтичну назву, відгуки в інтернеті обіцяли тихий спокійний відпочинок ... Приїхали, а в квартирі про ремонт і не чули - але бігти з 5ю дітьми нам було нікуди і ми залишилися. Далі ще цікавіше - Єйський ліманместние жителі називають 4 словами «Лиман», «Калюжа», «Жижа» і ... «Фекалка» Останні три назви пов'язані з тим, що на березі лиману варто Водоканал зі своїми очисними спорудами, запах це підтверджує. На карті я намалювала два червоних кружечка - це як раз водоканаловскіе об'єкти. Дівчата й хлопчики! Бездомних тварин на лимані! Хіба що тільки ближче до коси.

До нас періодично запашок від туди доносився ... ФУ.

Що ще кинулося в очі, а точніше в очі і вуха: місцеві жителі, які не задіяні в туризмі настільки злі! Вони накрічат на вас, посваряться між собою - я таких ругачек давно не бачила! При цьому рідкісний день, коли не чули ми криків на свою адресу або на адресу когось із рядом йдуть / сидять. Як я прочитала, на сайті Єйська - злидні в місті процвітає і мабуть, злість в людях зашкалює Один раз нас відверто послала жінка, зі словами, що понаїхали тут, котилися б назад до себе - бачте продукти вже не знає вона де купити, щоб з туристами не зустрітися. Одним словом, не приємно - осад на душі після таких сутичок залишається.

Загалом, якби мені долею було уготовано знову їхати в бік Єйська, то я б вибрала Должанку, в Єйськ ні ногою! Тому шо моря там нема! В калюжі жіжовне фекалкіной купайтеся самі. Якщо ви все-таки їдете в Єйськ, селитеся ближче до Затоки, а ще краще забронюйте буквально 5 днів там, де зможете, а на місці виберете собі вже і місце і житло ... правда, якщо у вас не цілий табір дітей)))

нейтральні відгуки

35natasha

http://irecommend.ru/content/plyazhi-v-eiske-otdykh-ponravilsya-v-tselom

переваги:

  • смачне пиво і квас
  • є на що подивитися
  • відмінне місце для сімейного відпочинку
  • з дітьми можна
  • хороший парк
  • ціни прийнятні

недоліки:

  • дрібне море, не особливо поплавати
  • ціни на житло, як на чорному морі

Добрий день. Відпочивала з 23,07,2018 по 29,07,2018 г в Єйську, перший раз. Повернулася тільки що. Ми жили на вул. Павлова на Кам'янці.

Пляж на Кам'янці (не сподобався, камені, заходили в воду по містку, потім пісок, але глибина по коліно, купаещься як в калюжі). Далі пройшли до Аквапарку Немо, там пляж краще, пісок, але теж глибина по коліно, тільки лежати в воді. Якщо жити на Каменке- раджу дивитися будинку по вул. Шмідта від 99-159 або перетин вулиць Ростовська-Калініна.

Від аквапарку Немо до Акулячий Риф і Дельфінарій знаходиться пляж з піском, красива набережна, їдальні, кафе, атракціони, парк на набережній і близько до моря. Ми їздили купатися на автобусі №14 на центральний пляж, хвилин 15 їхати, можна на машині своєї, він знаходиться за елеваторів, за портом. На центральному пляжі і глибше, по пояc, по шию навіть, також є столові і парк з каруселями. Але немає такої набережній і атракціонів менше.

Раджу жити на Кам'янці, а їздити купатися на Центральний пляж, ввечері гуляти на Кам'янці по набережній дитині цікавіше, з купою батутів, каруселей. Також на Кам'янці є парк Піддубного (величезний парк, атракціони дешевше, ніж на набережній, дуже красиво і цікаво), сходіть в нього в першу чергу. Якщо вам не потрібні атракціони, каруселі, прогулянки по набережній, де багато кафе і весело, можна жити на Центральному пляжі, де глибина є.

Якщо з дитиною поїсте, раджу жити на Кам'янці, а купатися можна їздити на центральний, якщо вам дрібно тут. Чоловік не хотів плавати, де йому по коліно, тому їздили на Центральний. Але розважалися на набережній на Кам'янці і в парку Піддубного.

Ірина

http://hochu-na-yuga.ru/eysk/inform/eysk_otzyvy/

Приїхали в Єйськ на машині. Зупинилися на вул. Шмідта. На пляжі Кам'янка. На розі з вул. Рад. Ми сім'єю вирішили зайнятися самостійним пошуком житла. Тут же до нас почали чіплятися бариги з пропозицією житла. Вони їздять на машинах з табличками житла, ходять пішки. Ціни на житло вони завищують на відміну від господарів. Хлопці, не бачитеся на їх "допомога", шукайте житло самі. Це спокійніше, дешевше і надійніше.

Микола і Людмила

https://www.leto-v-eiske.ru/отзывы/

В цьому році нашій дочці виповнилося три роки, і ми спланували провести свою відпустку в городеЕйск,-відпочинок у моря мріяли провести в Приазов'ї. Відпочинок в Єйську, приватний сектор якого рясніє оголошеннями про оренду житла, може бути безнадійно зіпсований, якщо не забронювати житло заздалегідь. У наш час це зробити зовсім нескладно. Особливості міста Єйськ, відпочинок, ціни - вся інформація доступна. Велика кількість пропозицій на відкритих сайтах спочатку ввело нас в повну розгубленість. Кімнати економ-класу, котеджі, квартири - Єйськ рясніє різними варіантами знімання житла. Ми підшукували комфортний будинок, розташований недалеко від моря, і в той же час хотілося зняти квартиру недорого, заощадивши при цьому сімейний бюджет.

Узбережжя трохи розчарувало, але це стосувалося лише Центрального пляжу. Велике скупчення народу, шум, музика з кожного прибережного кафе - це негативні моменти, уникнути яких нам вдалося, знайшовши пляж Каменка.Там було відносно тихо і малолюдно. Перекусити і щільно попоїсти можна в їдальнях, фаст-фудах, кафе і ресторанчиках, якими усіяний місто. Вартість обіду або вечері найрізноманітніша і орієнтована на будь-який бюджет. Про студентське відпочинку нагадала торгова точка на вул. Свердлова, де продаються величезні пиріжки з будь-якими начинками. Зустрічалися і кондитерські, з великим вибором тортів і свіжої випічки.

Позитивні емоції приніс похід в аквапарк. Ціни трохи кусаються, але задоволення, отримане від катання на гірках та інших атракціонах того варте. Доньці особливо сподобався дитячий водний містечко.

З того, що трохи затьмарило відпочинок, можна відзначити, був один інцидент, пов'язаний з грубістю персоналу кафе, але випадок був одиничний і, швидше за все, його можна списати на людський фактор.

Againione

http://otzyv.expert/horosho-otdohnuli-tolko-more-mutnoe-1915304

переваги:

Чи не глибоко, для малюків якраз

недоліки:

Вітряно, каламутна вода (дна взагалі не видно)

В середині липня моя знайома приїхала з моря і початку описувати, як там добре. Літо в Пітері в цьому році не склалося і ми з сусідкою після барвистих розповідей про відпочинок теж вирішили поїхати. Взяли квитки на поїзд і вже через тиждень вирушили в Єйськ.

Нас було 3 дорослих 2-є дітей по 13 років і 2-є дітей по 3 роки. До великої нашої удачі, у нас ще знайома там відпочивала, вона-то і підшукала нам будиночок біля моря, так що з приводу житла ми були спокійні.

Жили ми біля Єйського лиману (Щось на зразок затоки). Вранці купалися на лимані, там для малюків було роздолля. Дуже дрібно, пляж кам'янистий, але камінчики дрібні, можна спокійно лежати на березі. Пройшовшись вздовж лиману, звернула увагу, що не скрізь берег такий хороший, як у нас. Траплялися місця з більш великими і гострими каменями. Саме дно лиману глиниста, зверху пісочок, але трапляються гострі мушлі.

Увечері ми їздили на центральний пляж, там вже глибше і сам берег піщаний. Багато розваг для дітей, багато крамниць і кав'ярень. Їздили на маршрутці, так як були з маленькими дітьми, а так від нашого будинку центральний пляж був в 10 хвилинах ходьби.

Побували в парку Поддубногго (парк атракціонів), красиво і недорого.

Погода на початку серпня була хороша, на вулиці вдень +35. Було кілька вітряних днів. Вранці як-то дійшли до лиману, а там аж здуває. Увечері поїхали на центральний пляж, там майже не дуло.

Сонце салітся рано, о 20.00 його вже не видно, але на вулиці все одно тепло (дрібні в одних трусах і босоніж по дворику бігали)

Загальне враження: Добре відпочили, тільки море каламутне

Pournessess

http://otzyv.expert/horoshiy-malenkiy-kurortniy-gorodok-na-azovskom-more-1579948

переваги:

Дрібне, тепле море, що підходить для дітей. Дешеве суспільне пітаніе.Хорошо організований досуг.Огромное кількість сувенірів, атракціонів, екскурсій.

недоліки:

У місті дуже вітряно. А також дуже запорошений місто. Після прогулянок ноги по коліно в пилу. А в Таганрозькій затоці, який омиває місто з одного боку, дуже брудна вода, багато каламуті, твані і крупно-кам'янистий берег. Підійти до води можна тільки у взутті.

Місто Єйськ розташованій на місі, что омівається з двох сторон морем. Від чого в городе часто дмуть Сильні вітри. Особливо вітряно буває з Другої половини серпня. Тому вважаю за маленькими дітьми в цею период туди їхати НЕ бажано. Хоча море там дуже Дрібне и теплі, что Якраз Зручне для дітей. Ще в городе много різніх кафе и столових з дуже низьких ценам. А також багато цікавого для дітей, затишний парк з маленьким зоопарком, дільфінаріум, атракціони. Вечорами проводяться безкоштовні концерти, танці.

Загальне враження: Хороший маленьке курортне містечко на Азовському морі.

Яна

http: //советуем-куда-поехать-отдихать.рф/439-eysk-otzyvy-otdyhayuschih-2017-foto-video-turistov.html

Вирушили в Єйськ вперше з чоловіком удвох. Дітей брати не стали, тому що перший раз страшно так далеко на авто. Пробки в Лосєве і перед Ростовом показали, що правильно зробили))), авто у нас старе

Зупинилися в кемпінгу з наметом, згоріли в перший же день, тому що умов для туристів немає ніяких. Постійно на відкритому сонці.

Недовго думаючи, зняли кімнату в приватному секторі. Ось в цьому нам дуже пощастило. Познайомилися з відмінними людьми!

Що стосовно міста ... Ціни божевільні !!! Думали, фруктів, овочів наїмося .... В Москві і ціна, і якість однакове.

В кафе (їдальня) отруїли в перший вечір, що нормально є я не могла ще тиждень після від'їзду. Сервісу немає. Місцеві хами жахливі. Ринок працює до 16: 00 !!!!! І це в сезон! Вранці на ринок їхати немає сенсу, все одно нормально голова не міркує, сонце з'їдає. Але .... іншого вибору немає.

Море ... Море класне! Тепле, дрібне, що відмінно для дітей

На наступний рік, скажу чесно, поїдемо всією сім'єю, але! Зупинятися будемо у тій же господині І продукти будемо брати не в КК.

Розчаровані містом в цілому, але море кличе)! Можна скоротити бюджет втричі, що для багатьох важливо, якщо не тусити в місцях скупчення туристів, тому що все зроблено тільки заради вибивання бабла. Нічого дивного Ви не зустрінете.

Marina154123

https://otzovik.com/review_6285869.html

Преимущества:

Гарна природа

недоліки:

брудне море

В Єйськ їжджу часто відпочивати, природа дуже красива, сонечко пригріває, зараз в плані курорту з'явилися атракціони, кафе, кінотеатр.

Само по собі Азовське море найтепліше а й брудне, вода не дуже солона важко плавати, пляжі доглянуті, чисті, сміття не валяється, пляж піщаний з цього у вітряну погоду я на пляж не ходжу через те, що пісок летить в обличчя очі і це не дуже то приємно) в море потрібно прям далеко заходити що б почалася глибина це звичайно ж плюс коли їдеш на море з маленькими дітками) дозвіллєвих розважальних заходів багато як для діточок так і для дорослих. У загальних рисах відпочинок в Єйську подобається але є і свої мінуси.

Загальне враження: Природа дивує, піщані чисті пляжі

Позитивні Відгуки

Світлана

В цьому році вперше вирішили поїхати у відпустку в Єйськ. Залишилися цілком задоволені. Ми відпочивали великою компанією (троє дорослих і дев'ять дітей від 2 до 16 років). Житло бронювали заздалегідь, відпочивали неподалік від пляжу "Мелякі" і Аквапарку. Море досить чисте, дуже дрібне і тепле. З мінусів відзначу жахливі дороги в більшості своїй, ми боялися, що візок не доживе до кінця відпочинку. Якщо вийде, приїдемо сюди ще. Сподіваємося на позитивні зміни у ставленні доріг)))

Надія

http://hochu-na-yuga.ru/eysk/inform/eysk_otzyvy/

Відпочивали з родиною в кінці травня 2018 року

Чудовий, гарний, дуже зелене містечко. Дуже хороші люди. Ми з Сибіру. На нашу кишені ціни на продукти дуже низькі. Море було прохолодне. Але ми все одно купалися і загоряли. Обеедаясь місцевими ягодами. Гуляли по парках. Відвідали всі пляжі. Дуже сподобалось. Зупинилися у Юрія. Єйськ, вул Ніжнесадовая, д.258. Зняли будиночок. Дуже сподобалось. Хороший свіжий ремонт, нова техніка. Вартість порадувала. Обов'язково повернемося восени або вже в наступному році.

сім'я Благова

https://www.leto-v-eiske.ru/отзывы/

хали на відпочинок з двома дітьми на поїзді, за порадою друзів. Нас зустріли з вокзалу ст. Староминская, і на комфортабельному авто з кондиціонером, доставили до місця проживання. Трансфер замовляли заздалегідь туди і назад при бронюванні житла. Зупинилися в гостьовому будинку. Були приємно здивовані привітної зустрічі господарки Прийом був на стільки теплим, що здавалося, ніби ми приїхали до близьких родичів! У нас був гарний двох кімнатний номер, на другому поверсі, з балконом і видом на море ...

На території гостьового будинку є дитячий майданчик, басейн, мангал, місце для відпочинку. До моря, зупинили свій вибір на дитячому пляжі., Йти 10-15 хв пішки, пляж невеликий, пісочний, тепле і ласкаве море .На набережній повно атракціонів, аквапарк, дельфінарій, крокодилове ранчо, навіть колесо огляду. На самому пляжі: гірки, батути, сувеніри, можна покататися на банані. Діти були в захваті! Так само їздили на всякі екскурсії, каталися на конях .. Побували на всіх трьох пляжах, більше сподобалося на Кам'янці, на центральному теж добре, а ось Лиман на любителя.

Вечорами ми з задоволенням гуляли в парку ім. Піддубний, ходили в музей, каталися на каруселях, відвідали кілька кафе, особливо сподобалося в кафе "Тисяча і одна ніч", побували в місцевому кінотеатрі, який знаходиться в центрі міста.

Місто доглянутий, чистий, доброзичливий народ, на клумбах велика кількість різних, ароматних квітів. Центральний ринок повний фруктів і овочів з місцевою продукцією, ціни пріемлімие.Очень красиво у вечірній час, коли включають ліхтарі, особливо на набержой.В місті Єйську є онлайн веб камери, що дуже зручно.

З недоліків можу відзначити тільки одне: два тижні - це мало для відпочинку в цьому райському куточку. Обов'язково приїдемо на наступний рік до цього чудового міста!

АЯМ

jsp?id=28557063> http://forum.ykt.ru/viewmsg.jsp?id=28557063

ми в Єйськ щоліта їздимо)))

Нам подобається. Місто знаємо, як рідний вже:) до обіду вожу дочку на розвиваючі заняття (Логопед, Монтессорі, танці або ще які-небудь). Потім тиха година. Якраз море нагрівається, та й під активним сонцем не перебуваємо. Після сну на море до вечора. Якщо дощ, або приїжджає цирк або цікавий спектакль, то йдемо туди. Загалом, нудьгувати ніколи. Завжди зупинялися поруч з набережної, що б і повітря було морської))

До речі, житло краще шукати відразу по приїзду! Не питаючи у таксиста та інше. Приїхали з Ростова або Краснодара в Єйськ, зупиніться в готелі (рекомендую на Шмідта) на пару трійку днів. За ці дні спокійно знайдете відповідне житло.

klepa-minsk

php?t=20171361#p96474692> https://forum.onliner.by/viewtopic.php?t=20171361#p96474692

в кінці червня їздили в Єйськ 2ма сім'ями, 4 дорослих, 4 дитини. Ідеальне місце для дітей до років 10 точно. Вода в морі каламутна через піску, але досить чиста, море дрібне (в самому місті, якщо від'їхати на Должанку, можна потрапити на даний Азовське) Клімат відмінний. Жили в приватному будинку на 3 кімнати

Braniorsue

http://otzyv.expert/otdih-na-azovskom-more-klass-900852

Преимущества:

тепле і чисте море, невелике і тихе містечко

недоліки:

Дороги пора б асфальтувати в усьому місті! А в Парку Піддубного старі каруселі пора б списувати!

Звичайно Москвичам не сподобатися-хоча ми знімали житло по сусідству з ними і начебто люди 6 років поспіль відпочивають в Єйську і все їх влаштовує! Ну а якщо детальніше про наш відпочинок, то нам оч сподобалося! Є звичайно і мінуси, але плюсів більше! Дуже вразило чисте море і пляжі, т. К Чорне все забруднено. Для відпочинку з маленькими дітьми-ідеальний варіант! Головне підібрати правильно житло. Ми заздалегідь за передоплатою домовилися, але по приїзду відразу відмовилися від цього житла, бруд жахлива. Добре передоплату повернули! Трохи поколесивши по місту ми знайшли оч хороше житло поруч з пляжем Кам'янка і з цього моменту спогади тільки позитивні! Господиня Наташа просто чистюля-розумничка! Так що не вірте інтернет ресурсів а їдьте тільки на перевірений варіант житла! Дуже багато бабусь і дідусів з онуками відпочивають в Єйську! Особливо хочеться відзначити РЖД-поїзда нові чисті, провідники привітні-відпочинок вдався!

Загальне враження: Відпочинок на Азовському морі-клас!

Тетяна

http: //советуем-куда-поехать-отдихать.рф/439-eysk-otzyvy-otdyhayuschih-2017-foto-video-turistov.html

Були в Єйську на початку липня з чоловіком і донькою. Азовське море добре для дітей. Вода тепла, дрібно. Батькам можна спостерігати за ними з берега. Але відволікатися не варто, діти просто голову втрачають від радості і їх частенько зносить хвилями від того місця де заходили в воду. Потім рятувальники їх шукають і в мегафон кричать. При нас двох знайдено. Берег піщаний, краще взяти лежак. Коштує він 40 рублів годину. Є кабінки для перевдягання, але майже завжди черга. Коли піднімається сильний вітер, на пляж краще не йти, пісок летить, це неприємно. Вразив місцевий "хот дог" - це булка з вареної сосискою горою майонезу і чому то сирої натертої морквою.

Сервіс, звичайно, не дуже, але є дуже пристойні місця, наприклад бар "Білуга" на набережній, пляж Кам'янка. Смачно, ввічливо, швидко. Цінник нижче ніж в Москві, але не дешево. На набережній і в парках безліч атракціонів. В середньому 150р. Діти в захваті, тому грошей не шкодуєш. Можна покатати дітей на поні, всіляких машинках самокатах і гіроскутерах від 50 р. за 10 хв. У кафе і ресторанах обслуговували непогано. Але їжа, не завжди хороша. Сподобався суші бар на вул. Перемоги, і там же кав'ярня. У парку Горького кафе підкачало, пивна тарілка була дуже красива, але стільки масла, що їсти не можна. Більше нічого замовити не ризикнули. У парку Піддубного замовили шашлик, майже сирий. Пиво краще замовляти пляшкове, в розливне частенько вода відчувається.

Якщо житло з кухнею, готувати самим значно дешевше, продукти дешевше ніж в Москві, але за такої спеки не хочеться. Окрема історія з банкоматами. З Ощадбанком ще нічого, тільки черги постійно. На спеці стояти важко. Якщо карта іншого банку можуть бути проблеми. У нас була Альфа банку, партнерський банк в Єйську - Россельхоз. Це морок, пів дня витратили поки знайшли банкомат в якому були гроші, їх всього 4 в місті і 3 з них не працювали.

Житло можна знайти без проблем, на будь-яку кишеню. Ми жили в гостьовому будинку, але, якщо ще поїдемо, то вирішили знімати окремий будинок. Ненабагато дорожче і сам собі господар. Сам Єйськ маленьке містечко з козачим колоритом, що там особливо підкреслюють. Багато пропонують екскурсій від 600 до 2000 з людини. У місті чисто відремонтовано багато будівель, хоча робота ще є. Спокійно, ні разу не бачили жодного бомжа, ні бійок ні скандалів. Центр маленький, але милий затишний, як ніби іграшковий. Добре ходить транспорт, недорого і таксі взяти.

Це, дійсно дитячий курорт, це - великий дитячий сад)). Але і ми батьки відпочили не погано, тому що дочка була завжди зайнята, купу друзів завела, і у нас був час на себе. Варто поїхати з дітьми, тижні 2 можна провести приємно, якщо не очікувати нічого особливого і гарненько прочитати відгуки)))

Php?
Вони що в центрі всесвіту працюють ?
І я не можу зрозуміти, з чого такі ціни ?
Чому поїхали?
Jsp?
Jsp?
Php?

Новости