Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Азовське море 2016: відпочинок в Кирилівці!

  1. Читайте також:
  2. Більше сонця, більше моря, більше літа ...!
  3. Бажаємо відмінно відпочити!

Ні для кого не секрет, що у кожної людини є власні переваги щодо часу проведення літньої відпустки Ні для кого не секрет, що у кожної людини є власні переваги щодо часу проведення літньої відпустки. Одні з нас вибирають відпочинок на морському узбережжі в найспекотніші дні і приїжджають в Кирилівку в період з 25-го червня по 25-е серпня. Інші - люблять відпочинок в малолюдному місці і вибирають часом для відпустки самий початок літа або "оксамитовий сезон", який в Кирилівці триває з кінця серпня по кінець вересня.

Читайте також:

Спекотного літа або в "оксамитовий сезон"?

У кожному з цих варіантів є свої плюси і мінуси. Приїжджаючи в розпал сезону, Ви отримуєте багатолюдні пляжі, море з температурою "парного молока", велика кількість фруктів і овочів, а так само безліч літніх розваг.

Шанувальники відпочинку на початку або в кінці літнього сезону отримують можливість не тільки заощадити істотну суму грошей на проведення відпустки. Подумайте самі, приїхавши на відпочинок в кінці травня - початку червня, Ви отримуєте чисті незаповнені пляжі, дешевші номери, в той час як ще чисте море вже добре прогрілося і підходить для купання, а сонце ще не смажить на повну. А зекономлені на відпочинку кошти можна витратити під час оксамитового сезону, приїхавши на море вдруге за рік.

Більше сонця, більше моря, більше літа ...!

Більше сонця, більше моря, більше літа - все це Ви можете отримати, відпочивши на базі відпочинку "Гаваї" в 2016 році. Не настільки важливо, який час Ви виберете для відпустки, і скільки разів за рік Ви приїдете відпочити на Азовському морі . Разом з базою відпочинку "Гаваї" і розробленої нами гнучкою ціновою політикою, Ви можете не тільки заощадити на відпочинку, але продовжити Ваше перебування в Кирилівці настільки, наскільки Ви самі цього захочете!

Ознайомтеся з номерами і цінами 2016 на відпочинок в Кирилівці, подивившись на карту бази відпочинку "Гаваї". Виберіть оптимальний для себе варіант і дізнайтеся дати , На які Ви зможете замовити номер для відпочинку на Азовському морі. І, нарешті, зробіть замовлення номера, за допомогою нашої форми онлайн бронювання .

Бажаємо відмінно відпочити!

Всього кілька простих кроків - і Ви вже ніжитеся під сонечком Кирилівки і купаєтеся в ласкавих хвилях Азовського моря!

Є питання? Задайте їх в групі "Кирилівка 2016" в мережі VK !

Приїжджайте, Вас чекають на "Гаваях"!

Є питання?

Новости