Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Аквапарк Немо в Єйську на самому березі Азовського моря

  1. Але повірте нам - воно того варто !!!

Якщо ви приїхали відпочивати в курортне місто Єйськ, ми вам радимо в обов'язковому порядку відвідати всім Якщо ви приїхали відпочивати в курортне місто Єйськ, ми вам радимо в обов'язковому порядку відвідати всім   відомий аквапарк Немо, розташований на самому березі Азовського моря біля   пляжу Кам'янка   або в простолюдді званому Мелякі відомий аквапарк "Немо", розташований на самому березі Азовського моря біля пляжу "Кам'янка" або в простолюдді званому "Мелякі".
До вашої уваги відкриються дивовижні водні атракціони, гірки для різних вікових категорій дітей та дорослих, прекрасні басейни і шезлонги, а так же бар-кафе, де ви завжди, в разі якщо сильно зголодніли або захотіли випити дивовижних коктейлів, зможете отримати заряд нових сил і енергії для підкорення захоплюючих висотою і поворотами екстремальних гірок.
Аквапарк умовно поділений на кілька зон, одна з яких не залишить байдужим жодного маленького дитини, а саме-дитяча зона, в якій ваш маленький малюк зможе себе відчути максимально комфортно, адже глибина басейну і температура води в дитячій зоні, оптимально підходить під приємні і спокійні для їх відпочинку параметри, а дитяча гірка з перекидним, освіжаючим душем додасть море вереску і незабутніх емоцій.
Наступна зона відпочинку в аквапарку більше розрахована на дітей середнього, дошкільного та шкільного віку, оптимальне співвідношення глибини басейну і висоти гірок, як нікуди краще підійдуть для прекрасного проведення часу, залишивши незабутні враження про відпочинок в аквапарку Єйська.
Третя зона аквапарку ідеально поєднує в собі дух екстриму, адже тільки тут розташовані неймовірно високі і екстремально
захоплюючі дух для більшості відпочиваючих гірки.
Дані гірки, мають зрозуміло вікові обмеження на їх використання, а саме, лише для тих кому вже за 18+ вони відкриті завжди, адже далеко не кожен дорослий і відчайдушний зможе їх підкорити своєю майстерністю екстремального спуску на великих швидкостях, чого вже говорити про школярів намагаються постійно приписувати собі пару-трійку років до своїх 14 років, щоб проскочити крізь ніколи не дрімає охорону і інструкторів даного атракціону, і все заради того, що б перевірити свою майстерність і силу духу.

Ну і на кінець то зона комфортного і спокійного відпочинку, що включає в себе величезний і досить не дрібний басейн, що ідеально підходить як для дорослих, так і для дітей (зрозуміло під наглядом дорослих). Тут ви зможете насолодитися спокійним плаванням, пірнанням в ідеально прозорій воді, встати під вертикальний гідромасаж або просто погратися з численними водними іграшками. Залишивши назавжди яскраві враження і незабутні моменти проведеного відпочинку в нашому аквапарку "Немо".
Ціни на відвідування аквапарку "Немо" досить таки прийнятні на наш погляд, і подивитися їх можна перейшовши на сайт аквапарку www.aquapark-yeisk.ru (ми спеціально розмістили посилання на нашому сайті для вашої зручності) перейшовши по якій ви зможете зорієнтуватися по майбутнім видатках .

Але повірте нам - воно того варто !!!

Адреса аквапарку: г.Ейск Таганрозька набережна ул.Шмидта
телефон для довідок: +7 (918) 430-88-28

Радимо відвідати - дельфінарій і океанаріум міста Єйськ, Екскурсії в Єйську

Житло з усіма зручностями недалеко від Аквапарку

Новости