Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Внесок Першої леді Мехрібан Алієвої в розвиток азербайджанської культури високо цінується суспільством - міністр

Внесок Першої леді Мехрібан Алієвої в розвиток азербайджанської культури і реалізовані проекти має вкрай важливе значення Внесок Першої леді Мехрібан Алієвої в розвиток азербайджанської культури і реалізовані проекти має вкрай важливе значення. Про це у вівторок на спільному засіданні парламентських комітетів з культури, праці та соціальної політики, питань сім'ї, жінок і дітей, науці і освіті, охороні здоров'я в Міллі Меджлісі (парламенті) сказав міністр культури Абульфас Гараєв.

Він зазначив, що відкриття Центру мугама в Агдаме - дуже велика подія. «Ми стали свідками чудового події. Вчора в Агдаме за участю Президента Ільхама Алієва і Першої леді, президента Фонду Гейдара Алієва Мехрібан Алієвої відбулося відкриття культурного центру - Центру мугама. Це питання було вирішене саме за підтримки Фонду Гейдара Алієва. Центр мугама буде функціонувати в Агдаме, що є колискою мугама », - сказав міністр.

Гараєв додав, що діяльність Першої леді Мехрібан Алієвої, в тому числі увагу, який чиниться мугаму, високо цінується суспільством.

Відзначимо, що в понеділок Президент Азербайджану Ільхам Алієв і Перша леді Мехрібан Алієва взяли участь у відкритті Агдамського центру мугама, побудованого за ініціативою Фонду Гейдара Аліева.Trend

Новости