Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

MICE

У сучасному світі багато компаній і організації користуються послугами MICE-індустрії. Ділові поїздки - необхідний інструмент для розвитку бізнесу в будь-якій галузі. Історія ділового туризму сягає корінням в далеке минуле. Першими діловими мандрівниками були ремісники і дрібні торговці, які століттями відправлялися в подорожі, пов'язані з родом їх діяльності, перш за все, торгівлею. Розквіт Великого шовкового шляху: поява перших «систем обслуговування» ділових мандрівників у вигляді караван-сараїв, які пропонували послуги розміщення, харчування, відпочинку, транспортних сервісів - в особі погоничів і торговців верблюдами і гідів-провідників.
На початку 20-го століття діловий туризм з Європи поступово охоплює території США. Тут зароджується конференційний бізнес і відкриття перших конгресів. Організації та політичні партії масштабно організовують заходи і ділові відрядження.
На сьогоднішній день діловий туризм переходить на новий рівень обслуговування. Він є одним з найбільш перспективних напрямків туризму. З урахуванням Ваших побажань, наші фахівці організовують для Вашої групи: пригодницькі та MICE проекти, корпоративний відпочинок, ділову зустріч і тренінги, конференцію, бізнес вечерю. Діловий туризм можна успішно доповнити екскурсійними, пляжними або лікувальними програмами в будь-якому куточку нашої незрівнянної Грузії.
Висока відповідальність, увага до деталей і вміння швидко і результативно орієнтуватися в разі можливих прорахунків протягом поїздки - це ключові навички, якими володіють менеджери нашої організації
Послуги, які надає наша компанія в сфері ділового туризму:

    • чіткий підхід до підготовки та організації будь-якого ділового заходу
    • сучасні готелі, інфраструктура яких дозволяють організувати будь-яку ділову зустріч
    • обладнання необхідне для організації корпоративного заходу
    • висококваліфікований персонал для роботи на будь-якому заході
    • замовлення ресторанів з високим рівнем обслуговування, фуршети і вечері
    • транспортне обслуговування і оренда автомобілів бізнес-класу
    • авіаквитки
    • страхове обслуговування
    • тур пакети і екскурсії з професійними гідами

Грамотна організація ділового туризму - це запорука успіху. Заощаджуйте 100% Вашого часу довіривши нам організацію Вашої ділової поїздки.

Для додаткової інформації зв'яжіться з нами. Ми раді будемо відповісти на всі Ваші запитання.

[email protected]

ge

Новости