Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Щорічний гірськолижний музичний фестиваль Snowbombing, Майрхофен, Австрія, 7-12 квітня

  1. опис фестивалю «Найбільше шоу на снігу» - так називають фестиваль, ось уже 15-ий рік радує завзятих...
  2. Оригінальна назва
  3. дати проведення
  4. Ціна
  5. Де і як купити квиток
  6. Це цікаво

опис фестивалю

опис фестивалю

«Найбільше шоу на снігу» - так називають фестиваль, ось уже 15-ий рік радує завзятих любителів гірських лиж і сноубордів, чистого морозного повітря і яскравого сонця, нестримного відриву і танців ночі безперервно. Зародився Snowbombing у Франції, але досить швидко перекочував в Австрійські Альпи і там остаточно прижився-розвернувся.

У Майрхофені є все для здійснення головного слогана заходи: «Днем катайся, вночі пали!» - ідеальний клімат для довгих спусків, море снігу навіть в середині календарної весни, готелі на будь-який смак і гаманець, клуби, де невгамовний танцювальна музика зазиває гостей. Правда, тусовки в дні фестивалю на курорті не тільки на закритих майданчиках - натовпи відпочивальників запруджують вулиці, на імпровізованих сценах яких виступають відомі в усьому світі діджеї і музичні колективи.

Офіційний сайт

Місце проведення та адреса

Dursterstr. 225, A-6290 Mayrhofen

Майрхофен (нім. Mayrhofen) - популярний гірськолижний курорт в Австрії, що входить до складу округу Швац. Дістатися до нього можна на таксі (або замовити трансфер) з аеропорту. Майрхофен розташований в 60 км від аеропорту Іннсбрука, в 170 км від аеропорту Зальцбурга і в 190 км від аеропорту Мюнхена.

Також до курорту можна доїхати на поїзді: спочатку - до залізничної станції Jenbach, а потім пересядьте на поїзд Zillertalbahn або на автобус Zillertaler Verkehrsbetriebe і дотримуйтесь до кінцевої станції.

Оригінальна назва

Snowbombing Festival

дати проведення

7-12 квітня 2014 року

Ціна

Найдешевший пакет обійдеться вам в 219 фунтів стерлінгів (якщо ви встаєте дуже рано) або в 319 фунтів стерлінгів. Він включає проживання в 2 * або 3 * готелях протягом п'яти ночей, сніданок і браслет.

Де і як купити квиток

Вхід на фестиваль, або доступ до всіх заходів (за винятком Арктичного диско і вечірки беккантрі), ви можете отримати, придбавши будь-який із запропонованих на офіційному сайті пакетів. У вартість пакету входить проживання в готелі і ряд послуг (в залежності від вимогливості туристів). До пакету додається і браслет, який дає право на участь в повноцінного життя Snowbombing.

Якщо ж ви з якоїсь причини хочете придбати тільки браслет, без проживання, то можна зробити це як на офіційному сайті, так і на місці, в інформбюро курорту (поруч з пунктом продажу скі-пасів).

Ціни і бронювання

Це цікаво

В цьому році за Snowbombing-e запалюють: PBR Streetgang, Yousef, Bicep, Breakage, Scuba, Shy FX, DJ Ez, Dusky, Psychemagik, Rodriguez Jr., Roman Flugel і багато інших. Фронтменом серед діджеїв стане Корлі Кокс, з нетерпінням чекає виступу.

Серед приголомшливих уяву гірських ландшафтів не тільки відриваються під Незмовкаюча ритми, а й не забувають про крутих спусках. Щорічно, в дні фестивалю, тут влаштовуються змагання з фрістайлу, сноубордингу, маунтбордінгу.

До речі, якщо ви зібралися на «Снігову бомбардування» не на самоті, а цілою компанією, то набагато вигідніше колективно зняти апартаменти. Та й кататися разом веселіше. подробиці тут .

Відео

Новости