Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Продаж турпутівок туроператора Наталі Турс (Natalie tours) в уповноваженому офісі продажів на П'ятницькій, 76 (м.Добринінская, м.Новокузнецкая) в турагентстві ТОВ "Ваші найкращі подорожі і відпочинок"

Продаж турпутівок туроператора Наталі Турс (Natalie tours) в уповноваженому офісі продажів на П'ятницькій, 76 (м.Добринінская, м.Новокузнецкая) в турагентстві ТОВ "Ваші найкращі подорожі і відпочинок"

Хочете купити турпутевку ту роператор а Наталі Турс (Natalie tours) - звертайтеся до уповноваженої агентство на П'ятницькій, 76 в турагентство ТОВ "Туристичний Будинок - Ваші кращі подорожі і відпочинок".

Ви можете попередньо проконсультуватися у наших менеджерів по цікавлять Вас готелям, курортам, а можете відразу приїжджати до нас в офіс і тут на місці вибрати і забронювати вподобаний Вам тур. Можливо, Ви вже самостійно підібрали собі готель, приїжджайте, і ми з задоволенням оформимо вашу путівку.

Своїми успіхами та досягненнями туроператор зобов'язаний перш за все своїм партнерам, колегам, туристам і просто друзям.
Наталі Турс (Natalie tours), будучи одним з визнаних лідерів російського ринку подорожей і туризму, пропонує відпочинок в найкрасивіших місцях Туреччини , Єгипту , Греції , Таїланду , Індонезії , Андорри , Домінікани , Кіпру , Італії і Іспанії .

Постійно зростаюча кількість відпочиваючих через Наталі Турс (Natalie tours) є підтвердженням високоякісного обслуговування та професіоналізму співробітників туроператора. Співробітники Наталі Турс (Natalie tours) підібрали популярні у російських туристів готелі всіх цінових категорій, забезпечили надійні та якісні авіаперевезення відомими російськими авіакомпаніями, конкурентно здатні ціни.


Наші менеджери неодноразово відвідували рекламні тури туроператора Наталі Турс (Natalie tours) і відмінно розбираються в особливостях курортів різних країн, знають базові та ексклюзивні готелі. Крім цього, наші співробітники регулярно відвідують семінари туроператора Наталі Турс (Natalie tours) дляповишенія кваліфікації.

Дістатися до нас офіс дуже зручно і швидко - від метро Добринінський (3 мін.пешком), метро Серпуховская (4-5 мін.пешком), метро Павелецька (9 мін.пешком), метро Жовтнева (10 мін.пешком), метро Полянка (10 мін.пешком), метро Третьяковська (12 мін.пешком) і метро Новокузнецька (14 мін.пешком).

"Наталі Турс" була заснована в квітні 1992 року.
У 2009 році компанія обслужила 405 тис. Чоловік, а її оборот склав 485 млн. Дол. "Наталі Турс" знаходиться в постійному розвитку і регулярно додає в свій асортимент нові напрямки. Так, новинками 2009 року стали Куба та Єгипет, а в 2010 році компанія почала продаж турів до Австрії і Бразилію.
"Наталі Турс" - багатопрофільна туроператорська компанія, що спеціалізується на масовому відпочинку, але при цьому враховує індивідуальні потреби кожного відпочиваючого. Напрямки діяльності - Іспанія, Греція, Кіпр, Італія, Австрія, Туреччина, Таїланд, Андорра, ОАЕ, Єгипет, Куба, Домінікана, Бразилія і морські круїзи. "Наталі Турс" неодноразово визнавалася лідером по відправці російських туристів в Європу. Крім того, в компанії працює спеціальний відділ по обслуговуванню корпоративних клієнтів - департамент ділового туризму (MICE), клієнтами якого за цей час стали багато великих компаній (Sharp, Gedeon Richter, Henkel і ін.)
Місія компанії "Наталі Турс" - сприяти розвитку цивілізованого ринку туристичних послуг в Росії, забезпечуючи за доступними цінами відпочинок, відповідний кращим міжнародним стандартам. "Наталі Турс" користується гарною репутацією на ринку і завжди будує бізнес відповідно до поняттями професійної честі.
Зміцнення позиції лідера ринку виїзного туризму за рахунок надання гарантовано високої якості обслуговування на всіх етапах туру і побудови довгострокових відносин з цільовими клієнтами - туристами масових напрямків, які віддають перевагу сервісу і комфорту.

Купити тур путівку туроператора Наталі Турс (Natalie tours) в уповноваженому офісі продажів на П'ятницькій, 76 (м.Добринінская, м.Новокузнецкая) в турагентстві ТОВ "Ваші найкращі подорожі і відпочинок"


"Наталі Турс" відома на ринку своїми концептуальними турами, що привертають увагу великої кількості клієнтів. Найбільш популярний тур "Дорослі і діти", що вперше з'явилися в 2007 році, а з 2008 року пропонуються в Іспанії, Греції та на Кіпрі. В якості основи ігрової програми для дітей від 6-ти до 12-ти років була обрана піратська тематика. А для дітей від 2-х до 5-ти років - дитячий клуб "Зебра".
Клубний відпочинок "Порт Комфорт":
У 2011 році компанія «Наталі Турс» представила нову унікальну програму клубного відпочинку - "Порт Комфорт", розраховану на сім'ї з дітьми і індивідуальних туристів, компанії друзів, романтичні пари, молодят. Тут кожен знайде те, що йому до душі: шанувальники активного способу життя - велнес-програми, фітнес і стрейчинг, йогу, степ і аквааеробіку, любителі інтелектуального дозвілля - інтерактивні ігри: "Асоціації", "Лото", "Бінго", " мафія "і ФотоКвест. Малюки від 2 до 6 років відпочивають в компанії з веселою зеброю (програма "Смугасті канікули"), старші хлопці (6-12) проводять захоплюючі канікули в компанії Піратів-аніматорів, а підлітки проявляють свої креативні здібності, беручи участь в постановці шоу і творчих програм .
"Порт Комфорт" - це клуби від «Наталі Турс» для тих, хто любить активний відпочинок в компанії. Вони працюють в готелях Іспанії, Греції, Кіпру.
У центральному офісі працює близько 400 співробітників. Компанія має ще роздрібні офіси в Москві, а також представництва в Єкатеринбурзі, Санкт-Петербурзі, Самарі і Мінську. У грудні 2010 року розпочала роботу компанія "Наталі Турс Україна".
У 2009 році "Наталі Турс" запустила власний роздрібний проект на основі франчайзингу. На даний момент під брендом компанії працюють 40 туристичних агентств, з них 11 в Москві і 29 в регіонах. Проект планується активно розвивати і далі.
Також компанія співпрацює з агентствами безпосередньо і через уповноважені агентства, які є практично у всіх великих містах Росії. Всього в Росії і країнах СНД налічується близько 2000 офісів продажів, де можна придбати продукт "Наталі Турс".
Наш Генеральний директор - Воробйова Наталія Олегівна.
З 2003 року Наталія Воробйова входить до списку 1000 провідних топ-менеджерів Росії (експерти, що становлять цей рейтинг, оцінюють не тільки професіоналізм, але й особистий внесок керівника в успіх своєї компанії).
У 2006 році генеральний директор "Наталі Турс" отримала Офіцерський Хрест Ордена "За цивільні Заслуги" від короля Іспанії за великий особистий внесок у зміцнення туристичних зв'язків між Росією та Іспанією.
У 2009 році Наталія Воробйова увійшла до переліку 50 найвпливовіших ділових жінок Росії за версією журналу "Фінанс". Перший в нашій країні рейтинговий проект для бізнес-леді враховував ділові якості і реальний внесок в розвиток бізнесу.
У 2010 році Наталія Воробйова отримала найвищу нагороду від уряду Іспанії за видатні заслуги в галузі туризму. Вручав нагороди міністр промисловості, туризму та торгівлі Іспанії Мігель Себастьян. Генеральний директор "Наталі Турс" стала першою росіянкою, яка представляє сферу туризму, зазначеної такою медаллю від іспанського уряду.
За роки роботи компанія "Наталі Турс" удостоювалася безлічі нагород, перерахуємо деякі з них:
У 2006 році "Наталі Турс" отримала Золоту нагороду в категорії "Послуги та сервіс" Національного конкурсу "БРЕНД РОКУ / EFFIE 2006". Це єдиний в країні конкурс, який має міжнародне визнання і ліцензію Американської Маркетингової Асоціацією (АМА), а також входить в міжнародну систему EFFIE - саму авторитетну світову нагороду в сфері ефективних маркетингових комунікацій, що проводиться в 30-ти країнах світу.
У 2006 році Наталія Воробйова отримала Офіцерський Хрест Ордена "За цивільні Заслуги" від короля Іспанії, присуджений за великий особистий внесок у зміцнення туристичних зв'язків між Росією та Іспанією.
У 2007 році "Наталі Турс" отримала нагороду клубу SKAL як кращий іноземний туроператор по Андоррі в зимовому сезоні 2006-2007 рр.
У 2008 році представництво "Еніт" нагородило "Наталі Турс" дипломом за активний внесок в розвиток і просування італійських туристичних напрямків.
У 2008 році круїзна компанія Costa Cruises визнала "Наталі Турс" кращим агентством з продажу Східної Європи і вручила відповідний диплом.
У 2010 році "Наталі Турс" в черговий раз отримала щорічну туристичну премію "Зірка Travel.Ru" як кращий туроператор по Європі (крім Скандинавії і Прибалтики).
У 2010 році "Наталі Турс" стала володарем премії "Друг Таїланду 2010" (Friend of Thailand Award 2010), заснованої туристичним управлінням Таїланду (ТАТ). Ця премія вручається компаніям, організаціям і окремим особам, які зробили найбільший внесок у розвиток туризму Таїланду.
Крім того, третій рік поспіль компанія "Наталі Турс" входить до рейтингу 200 найбільших непублічних приватних компаній Росії, який складається журналом Forbes, займаючи в ньому з кожним роком все більш високу позицію. Основою для рейтингу є дані про обсяги та характер бізнесу компаній-учасників.
Номер в єдиному федеральному реєстрі туроператорів - МТ1 000867.
Забронювати і купити турпутівку Наталі Турс (Natalie tours) в уповноваженому офісі продажів "Туристичний Будинок - Ваші кращі подорожі і відпочинок" можуть не тільки жителі Москви і Підмосков'я, але і всі громадяни Росії і СНД.

Продаж турпутівок туроператора Наталі Турс (Natalie tours) в уповноваженому офісі продажів на П'ятницькій, 76 (м.Добринінская, м.Новокузнецкая) в турагентстві ТОВ "Ваші найкращі подорожі і відпочинок"

Новости