Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Кращі масла Австрії - гарбузове штирійських масло Pelzmann і Hamlitsch

Австрія може похвалитися найвідомішими в світі кулінарними традиціями. Різний, але в той же час чудово гармонійний асортимент страв відображає харчування представників різних національностей і культур і надихає відвідувачів з усіх куточків земної кулі. У цій альпійській країні ви можете покуштувати пряний гуляш або віденський шніцель з картопляним салатом і золотистим пивом, а також цілий ряд смачних десертів, таких як повітряний яблучний штрудель або знаменитий шоколадний торт Захер. Гурмани люблять традиційний твердий австрійський сир Бергкезе і місцеве біле вино. І, звичайно ж, не варто забувати про найвідоміше і незвичайне гарбузова олія Австрія, купити в Москві яке найчастіше є нетривіальним завданням.

Як ви вже мабуть зрозуміли, Австрія славиться не тільки численні гірськолижні курорти Східних Альп, найстарішим в світі зоопарком, прекрасної бароковою архітектурою і знаменитими композиторами, хоча саме це є її відмітними характерними рисами. Тому для всіх, хто не має можливості відвідати цю чудову країну, ми пропонуємо придбати дорогоцінний австрійське масло і різні інші товари. Асортимент нашої продукції включає унікальне кунжутну олію , корисне лляна олія , Різні сорти горіхового масла. Весь товар виготовлений найкращими виробниками, які давно заслужили довіру своїх покупців і зарекомендували себе як на внутрішньому, так і на світовому ринку. Трохи нижче ми розповімо про історію походження і методах виробництва цих брендів.

Також ми пропонуємо рідкісне гарбузова олія з Австрії купити, по більшій своїй частині вироблене в Штирії - південно-східній федеральній землі на кордоні зі Словенією, і без якого неможливо собі уявити приготування багатьох чудових шедеврів європейської кухні. В Австрії є популярний жарт - штирійцями потрібен всього один літр гарбузової олії , Щоб пройти шлях довжиною в 100 кілометрів. Цей жарт звертає увагу на дві місцеві особливості: у провінції пристрасть до гарбузам (і маслу з їх насіння) і її традиційної автомобільної промисловості. Гарбузи були вперше завезені в Європу Христофором Колумбом після відкриття Америки. Імпортований товар, який був прийнятий штирійцями з великим хвилюванням, дав глибоке коріння на пагорбах навколо Лейбніца, Бад-Радкерсбург та інших районах на заході провінції.

Місцеві сорти змагалися в різних дисциплінах, а для приготування цілого ряду продуктів використовувалися як м'якоть, так і насіння. В результаті Європейська комісія була настільки вражена, що удостоїла особливим охоронюваним географічним статусом місце зростання сорти гарбуза, виробленої фермерами в 1998 році, і з насіння якої виробляє масла Австрія. Охоронюваним географічним статусом Європейський союз гарантує, що масло з штирийский гарбуза - це масло, виключно вироблене з насіння гарбузів, вирощених в точно визначеному районі. Це особливий різновид гарбуза, спеціально створена для цієї мети. Вона виростає до своєї оптимальної краси в сонячному регіоні Південної Штирії. Унікальна особливість цього сорту полягає у відсутності шкірки на насінні.

Отримане з насіння гігантського жовтого овоча масло має яскравий виражений смак і темний, зеленуватий відтінок, за що його часто називають «зелене золото» Штирії. Широко використовується для приготування салатів і заправок, супів і соусів, іноді поєднується з макаронними виробами. Цей продукт містить в своєму складі різні вітаміни і мінерали, але особливо багатий ненасиченими жирними амінокислотами, які дуже корисні для здоров'я.

Якісне гарбузова олія Австрія виробляє вже багато десятиліть, завдяки своїм виробникам вона отримала широке визнання в усьому світі. У 1935 році в селі Вагні (Південна Штирія) власник млина Франц Пельзман придбав масляний прес для обробки олійного насіння, зібраних фермерами з навколишніх сіл. Під час війни млин була переобладнана для виробництва шляхом обробки всіх насіння, придатних для видобутку олії - в тому числі ріпаку та горіхів. Починається як сімейний бізнес, сьогодні компанія перетворилася в передовий завод. Вражає унікальний баланс між традицією і технологічним розвитком - такий підхід підтверджується постійним зростанням попиту, в тому числі на міжнародному рівні, в минулому році експорт склав майже 50%. Pelzmann виробляє масла преміум класу стабільної якості, здатні надати пікантності і неповторний смак будь-якої страви.

Існує нав'язлива думка, що місцеві жителі із Західної Штирії люблять гарбузове насіння так, як італійські фермери оливки. Не дивно, що друга за величиною австрійська компанія, яка виробляє штирійських масло, теж знаходиться в цьому регіоні. Фірма Hamlitsch має знання і досвід з видобутку і переробці місцевої продукції, зібрані протягом багатьох поколінь, і перш за все більш ніж 80-річний досвід в обробці легендарного масла. Якість придбаного сировини, ретельність обробки і чудовий смак продукції, що випускається є запорукою успіху цієї компанії.

Новости