Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Історія становлення Шладмінга, авіаквитки в Серфаус в квітні

  1. Від Шладмінга до Серфаусе Шладмінг - містечко з неабиякою історією, він був відомий ще в епоху середньовіччя...

Від Шладмінга до Серфаусе

Шладмінг - містечко з неабиякою історією, він був відомий ще в епоху середньовіччя і вважався притулком гірників. У 1525 році відбулися хвилювання на грунті релігії, в результаті спалахнув бунт, а місто було спалене вщент.

У 19 столітті численні рудники закриваються один за іншим, все менше стає корисних копалин, місто переживає кризу.

У 1875 році відкрилися нові можливості, оскільки через найближчий центр була побудована залізниця. Шладмінг і до цього дня не вважається знаменитим туристичним центром, але все ж економічне життя курорту значно пожвавилася.

У Шладмінге в 1898 році була відкрита електростанція, в 1909 році з'явилася і знаменита пивоварня. У 1908 році був заснований і «Зимовий спортивний клуб», а трохи пізніше з'явилася і повноцінна канатна дорога на гору Планай.

У 1973 році був запущений і кабінний підйомник, який пізніше був модернізований в шестимісні гондоли. Тут практично не трапляється черг, а траси нічим не гірше, ніж на курорті Цель ам Зее або Серфаус .

У 1973 році вперше в Шладмінге пройшли змагання на Кубок світу, курорт став популярним і завдяки легендарному вихідцю з Австрії Францу Кламмера, який став 17-тикратному переможцем на трасах план.

Важливим етапом став і гірськолижний Чемпіонат світу 1982 року, на даний момент курорт вважається офіційним кандидатом на проведення чемпіонату 2013 року.

розвиток курорту

Шладмінг чи не знаходиться близько до великих міст, до Зальцбурга , Наприклад, 90 кілометрів. Дістатися сюди, правда, нескладно, можна купити дешеві авіаквитки до Відня , А вже звідти дістатися і до Штирії поїздом або автобусом.

Тут вас чекають 320 кілометрів трас, до яких мандрівників доставляють близько сотні підйомників різних типів Тут вас чекають 320 кілометрів трас, до яких мандрівників доставляють близько сотні підйомників різних типів.

Купувати скі-пас краще відразу на тиждень, тоді буде можливість покататися не тільки на трасах курорту, а й околиць, адже Штирія входить в гірськолижний альянс Ski Amade.

Найбільш відомий район льодовика Дахштайн, де можна кататися круглий рік.

Будемо раді відповісти на Ваші додаткові запитання - скористайтеся формою запиту або телефонуйте:
(495) 730-13-30.
Ми працюємо з 09:00 до 20:30 в будні дні і з 11:30 до 17:00 по суботах.
Відгуки наших клієнтів наведені тут

Додаткова інформація:

Новости