Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гірськолижні курорти Австрії, Опис гірськолижних курортів Австрії, Фотографії гірськолижних курортів Австрії, Схеми трас гірськолижних курортів Австрії, Відпочинок в Австрії Альпи ціни, http://www.cip-travel.ru

  1. Гостинні австрійські Альпи для всіх!
  2. Пошук туру на гірськолижні курорти Австрії

Гостинні австрійські Альпи для всіх

Гостинні австрійські Альпи для всіх!

Австрія стала справжнім місцем паломництва для всіх любителів гірських лиж і сноубордів. Тому що тут просто величезна кількість курортів на будь-який смак.

Ви - професіонал, знавець складних трас, обожнюєте різноманітність схилів? Відмінно! Інсбрук, Зельден, Лех і інші курорти нададуть у ваше розпорядження всі свої послуги. Тут не буває одноманітного катання. Тільки драйв і насолода.

А може бути, ви - новачок? І в цілому сумніваєтеся, а чи варто взагалі все це затівати? Обов'язково варто! Австрія гірськолижна знаменита відмінними інструкторами (в тому числі російськомовними) і м'якими трасами для початківців.

Пошук туру на гірськолижні курорти Австрії

Разом з вами виїжджає вся сім'я, включаючи маленьких дітей? Не хвилюйтесь. В Австрії давно придумали гірськолижні дитячі сади, всілякі розваги, дитячі дискотеки і багато іншого. Найкраще місце для цього - Серфаус. Але підійдуть і Зельден, Майрхофен.

Ви - молоді і повні енергії. Після цілого дня на лижах і сноуборді ви готові продовжувати веселощі в барах і клубах? Це передбачено. Такі курорти, як Зельден, Санк-Антон, Ішгль пропонують веселою і галасливою молоді повний асортимент бажаних розваг.

Дуже хочеться покататися, але ціни ... Подумайте ще раз. Відпочинок в Австрії (Альпи) - ціни найрізноманітніші. Від вельми і вельми демократичних до дійсно дорогих, що пропонують розкішний, фешенебельний відпочинок.

Є де розвернутися і сноубордистам. Гірськолижні курорти Австрії пропонують найширші можливості для цього виду спорту, включаючи відмінні фан-парки. Багато хто вважає кращим курортом для сноуборда Серфаус. Але це звання успішно оскаржують Ішгль, Зельден і Санкт-Антон. У будь-якому випадку захоплюючий активний відпочинок в Австрії вам забезпечений при будь-яких смаки, запитах і фінансах!

У будь-якому випадку захоплюючий активний відпочинок в Австрії вам забезпечений при будь-яких смаки, запитах і фінансах



Ви - професіонал, знавець складних трас, обожнюєте різноманітність схилів?
А може бути, ви - новачок?
І в цілому сумніваєтеся, а чи варто взагалі все це затівати?
Після цілого дня на лижах і сноуборді ви готові продовжувати веселощі в барах і клубах?

Новости