Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Armona Medical Alpinresort: ортопедичний центр в Австрії

  1. Шлях до здоров'я пролягає через санаторії Австрії
  2. Санаторно-курортне лікування в Австрії у провідних фахівців
  3. Лікувальні курорти Австрії націлені на профілактику
  4. ДИВІТЬСЯ ЩЕ КЛІНІКИ
  5. КОМЕНТАРІ І ВІДГУКИ

Австрія - держава, що знаходиться в центрі Європи і в центрі уваги таких авторитетних видань, як Forbes, завдяки медичним установам і санаторіям вищого світового рівня Австрія - держава, що знаходиться в центрі Європи і в центрі уваги таких авторитетних видань, як Forbes, завдяки медичним установам і санаторіям вищого світового рівня. Вікові культурні традиції і захоплюючі дух природні пейзажі давно приваблювали туристів з Росії та інших країн СНД, але в останні роки люди їдуть в Австрію насамперед через кращих діагностичних і лікувальних стандартів, за вартістю не перевищують московські.

Проте, неможливо не помітити багатство і різноманітність культурних заходів, серед яких величезний інтерес викликають фестивалі оперет, театральні інсценізації, тірольські дні Бетховена і безліч інших розваг на австрійській землі.

Шлях до здоров'я пролягає через санаторії Австрії

З вікон Armona Medical Alpinresort відкривається фантастичний вид на озеро Тірзе, а гірськолижний підйомник знаходиться всього в трьох кілометрах З вікон Armona Medical Alpinresort відкривається фантастичний вид на озеро Тірзе, а гірськолижний підйомник знаходиться всього в трьох кілометрах. Басейни (відкритий і критий) входять до складу сучасного оздоровчого центру, який має доріжки для теренкури (лікування точно дозованою ходьбою).

Ресторан з корисними для здоров'я стравами, просторі, елегантно обставлені номери, безкоштовні паркування та інтернет, російськомовний персонал, гірська панорама і абсолютно чисте повітря - чинники, службовці прекрасним фоном для успішного лікування.

Незалежні відгуки про Армонія Медікал Альпінрезорт в Австрії на перше місце ставлять ідеальну чистоту. Високі оцінки отримує робота персоналу, зручність і комфорт, співвідношення ціни і якості. Клініка міста ТІРЗЕ спеціалізується на ортопедичної реабілітації.

Інноваційне обладнання та кваліфіковані доктора Armona Medical Alpinresort уможливлюють:

  • успішне відновлення після важких операцій на хребті,
  • усунення важко піддаються лікуванню ревматичних захворювань,
  • зняття сильного больового синдрому при хворобах спини,
  • підвищену якість реабілітації після ендопротезування суглобів.

Російських пацієнтів дивує той факт, що в Австрії будь-якої проблеми приділяється максимум часу, поки не буде отримано позитивний результат. Вони більше звикли до талонною системі поліклінік (15-20 хвилин на людину) і обмеженим за часом лікарським обходу в стаціонарі. Вибирайте серйозний підхід до здоров'я!

Санаторно-курортне лікування в Австрії у провідних фахівців

Австрія - це країна, в якій прекрасні озера, чудові курорти і чудові лікарі Австрія - це країна, в якій прекрасні озера, чудові курорти і чудові лікарі.

Очолює клініку Армонія видатний лікар - Макс Каймовіч. Інтервенційна противоболевая терапія, яка входить в спеціалізацію Макса Каймовіча, довела свою ефективність при дуже великій кількості недуг і стала еталонною.

Також він організував і втілює в життя заходи в наступних сферах ортопедичної реабілітації:

  • ендопротезування гомілковостопного, колінного, стегнового і плечового суглобів,
  • операції на міжхребцевих дисках,
  • декомпресія хребта,
  • удари і травми хребта,
  • операції на хребті,
  • фіксація хребетних структур.

У питаннях мультимодальной протибольовий терапії, спортивній і соціальної медицини, а також мануальної терапії, немає рівних Карлу-Юргену Йереміс, якого вважають одним із найкомпетентніших ортопедів країни.

Високоточна діагностика надає вичерпні дані про стан м'язів, сухожиль, суглобів, внутрішніх органів, кісткової тканини, серцево-судинної, дихальної, травної, ендокринної, сечостатевої, нервової системи. Клієнт отримує повну картину свого здоров'я і функціонального стану.

Лікувальні курорти Австрії націлені на профілактику

Всім відоме гасло про те, що майбутнє належить медицині профілактичній, реально втілений на австрійській землі Всім відоме гасло про те, що майбутнє належить медицині профілактичній, реально втілений на австрійській землі. Цьому аспекту лікарської діяльності в таких клініках, як Армонія, приділяється підвищена увага.

Терапевтичний центр клініки Armona Medical Alpinresort розпорядженні сучасними умовами і можливостями для фізіопроцедур, механотерапії та спортивно-оздоровчих тренувань.

Пацієнти отримують індивідуальну програму поліпшення опорно-рухового апарату, що включає:

  • фізкультурно-спортивні заняття,
  • раціональне харчування, нормалізує масу тіла,
  • розвиток навичок подолання стресів.

Кожен пацієнт має особистого лікаря, який допомагає освоїти прийоми релаксації і кінезіотерапії, враховуючи при цьому морфо-функціональні особливості людини і його звички.

В рамках програми профілактики і реабілітації відвідувачі лікувальних курортів Австрії значно підвищують свою працездатність, стають рухливими і життєрадісними, розвивають такі якості, як гнучкість, витривалість, сила. А головне - попереджають виникнення або посилення серйозних хвороб опорно-рухового апарату. Санаторно-курортне лікування в Австрії набирає популярність у росіян.

Шановні клієнти, компанія «Медекспрес» якісно, конфіденційно і швидко допоможе для кожного з Вас організувати діагностику, лікування та реабілітацію в Австрії в клініці Armona Medical Alpinresort.

Лікування в Австрії доступно з компанією «Медекспрес»:

ДИВІТЬСЯ ЩЕ КЛІНІКИ

всі клініки

Чи вважаєте матеріал корисним? Поділіться статтею про лікування за кордоном з друзями:

КОМЕНТАРІ І ВІДГУКИ

Якщо у Вас є що додати по темі, або Ви можете поділитися своїм досвідом, розкажіть про це в коментарі або відкликання .

Є протипоказання, ПОТРІБНО КОНСУЛЬТАЦІЯ ФАХІВЦЯ

Новости