Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Круїзна компанія Princess Cruises

Успіх з'являється тоді, коли з'являються нові ідеї. А успіх круїзної компанії - це здатність нестандартно мислити, створюючи те, чого ще не було, безстрашно рухаючись вперед. Саме такий підхід став відмінною рисою однієї з кращих круїзних компаній в світі - Princess Cruises.
Успіх з'являється тоді, коли з'являються нові ідеї

Офіційно роком заснування Princess Cruises вважається 1965, коли Стенлі МакДональд стартував з першим лайнером компанії - колишнім поромом Princess Patricia, що виконував круїзи уздовж узбережжя Мексики.


Через десять років компанія стає учасником серіалу "Човен Любові", дія якого відбувається на борту корабля. Більше десяти років серіал користувався великим успіхом, потрапити на борт "човни кохання" прагнуло все більшу кількість людей.


Більше десяти років серіал користувався великим успіхом, потрапити на борт човни кохання прагнуло все більшу кількість людей

У 1982 році Princess Cruises робить безпрецедентний по своїй сміливості крок - будує перший в світі лайнер, на якому всі каюти - з вікном або з балконом. Хрещеною матір'ю лайнера Royal Princess 5 * стає англійська принцеса Діана. Сміливість будівництва полягала в тому, що ніхто, крім власників круїзної компанії не вірив в успіх: до цього на кораблях віддавали перевагу каютах без вікна і з вікном, а про корабель, на якому тільки зовнішні каюти ніхто й не мріяв. Успіх, однак, перевершив навіть найсміливіші очікування. Royal Princess 5 * став одним з найпопулярніших кораблів в круїзному флоті. Символічно, що в 2013 році інша англійська принцеса - герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон стала хрещеною матір'ю вже надсучасного, чудового лайнера - нового Royal Princess 5 * lux.


Символічно, що в 2013 році інша англійська принцеса - герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон стала хрещеною матір'ю вже надсучасного, чудового лайнера - нового Royal Princess 5 * lux

Тим часом, в середині вісімдесятих народжується нова концепція відпочинку - круїз, поєднаний з наземним туром. Піонером круізтуров знову стає Princess Cruises, починаючи організовувати такі подорожі по Алясці. Комфортабельні поїзда з панорамними вікнами, затишні готелі-лоджи, екскурсії в національні парки і огляд визначних пам'яток - на сьогоднішній день, все це є невід'ємною частиною подорожі по Алясці.


Ідея круізтуров виявилася настільки вдалою, що круїзна компанія почала впроваджувати їх і в інших регіонах. На початку двохтисячних років круізтури Princess з'явилися в Австралії і Південній Америці, в Азії і, звичайно ж, в Європі. Princess Cruises заявила: "У кожному регіоні земної кулі буде або найбільший, або найновіший лайнер нашої компанії"! Так і сталося: Princess Cruises стала піонером в Південно-Східній Азії і на Таїті. А ще, в кінці дев'яностих років круїзна компанія починає будівництво лайнерів гранд-класу, перший з яких - Grand Princess 5 * водотоннажністю 109 000 тон, на момент спуску на воду став одним з найбільших пасажирських суден.


А ще, в кінці дев'яностих років круїзна компанія починає будівництво лайнерів гранд-класу, перший з яких - Grand Princess 5 * водотоннажністю 109 000 тон, на момент спуску на воду став одним з найбільших пасажирських суден

У 2003 році Princess Cruises увійшов в найбільший круїзний холдинг в світі - Carnival Corporation. У цей момент приймається ще одне кардинальне рішення: "Круїз на великому лайнері за рівнем сервісу не поступається круїзу на невеликому кораблі класу люкс". І круїзна компанія знову перемагає конкурентів, тому що рівень сервісу і підготовленості екіпажу, здатність передбачити будь-який каприз пасажирів б'є всі мислимі рейтинги, залишаючи конкурентів далеко позаду.


2013 рік ознаменувався відкриттям ще одного регіону: Princess Cruises стала першою західною компанією, яка не тільки відкрила власний офіс, а й почала виконувати регулярні круїзи навколо Японії, які за своєю популярністю майже зрівнялися з подорожами по Європі.


На сьогоднішній день у Princess Cruises 18 чудових кораблів, включаючи два нових флагмана - Royal Princess (2013) і Regal Princess (2014 року), які виконують круїзи по всьому світу, багатомільйонна аудиторія відданих туристів і незмінне захоплення колег.


Всі круїзи на лайнерах Princess Cruises

Новости