Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Заполярний Вісник - Про трансферні пасажирів і негабаритних валізах

Про трансферні пасажирів і негабаритних валізах

АКТУАЛЬНО

АКТУАЛЬНО

1 липня 2010 року, 12:42

Фото: Денис КОЖЕВНИКОВ

Пасажири авіакомпанії NordStar відзначили не тільки безпеку і комфорт, які забезпечує перевізник, а й його інформаційну відкритість. Зі сторінок "Заполярного вісника" фахівці авіакомпанії постійно відповідають на питання норільчан. Сьогодні - чергова публікація, підготовлена ​​за листами і дзвінками читачів "ЗВ".

"За яким тарифом розраховується вартість квитка для несупроводжуваного дитини?"

Без супроводу можуть перевозитися діти віком від 2 до 12 років. При оформленні квитка для дитини, що подорожує без супроводу дорослих, стягується плата в розмірі 70 відсотків базового тарифу.

"Як оплачується наднормативний багаж?"
На рейсах авіакомпанії NordStar встановлена ​​норма провозу багажу складає 20 кілограмів для пасажирів економ-класу та 30 кілограмів для пасажирів бізнес-класу. Ця цифра вказана в квитку пасажира, і перевізник не має права змінювати її в меншу сторону. Наднормативний багаж оплачується за встановленими перевізником тарифів з розрахунку ваги, що перевищує безкоштовну норму. Однак на деякі випадки норма безкоштовного провозу багажу не поширюється. Найбільш поширена ситуація, коли маса одного місця багажу перевищує 32 кілограми або його розміри перевищують допустимі (більше 203 см в сумі трьох вимірів). В цьому випадку багаж вважається негабаритним і оплачується повністю за його фактичною масою. Але це правило не поширюється на інші речі пасажира, які можуть бути перевезені в рамках безкоштовної норми провозу багажу.

"В кінці літа плануємо повертатися в Норильськ через Санкт-Петербург. Перший раз полетимо через це місто. До кого можна звернутися в аеропорту, якщо знадобиться допомога? "
В аеропорту Пулково, як і в інших аеропортах, куди виконуються рейси NordStar, працює постійний представник авіакомпанії. Пасажири можуть звертатися до нього з будь-яких питань, що виникають при реєстрації, оформленні та отриманні багажу, або з будь-яких інших питань, що стосуються правил повітряних перевезень. Знайти представника можна у стійок реєстрації або в офісі авіакомпанії NordStar на третьому поверсі аеропорту Пулково-1, офіс 3088.

"На 29 серпня куплені квитки з Санкт-Петербурга в Норильськ для всієї родини (двоє дорослих і дитина дев'яти років), переживаємо: раптом буде затримка рейсу. Раніше завжди літали через Москву, де є родичі, які можуть допомогти в таких випадках. Нам говорили, що при затримці рейсу авіакомпанія надає готель. Чи так це?"
Це дійсно так. У разі затримки рейсу через несприятливі погодні умови або з інших причин авіакомпанія NordStar надає пасажирам в пункті відправлення додаткові послуги без стягнення додаткової плати. До таких послуг відноситься розміщення пасажирів в готелі при затримці вильоту рейсу на вісім і більше годин вдень і на шість годин у нічний час, крім того, пасажирам в обов'язковому порядку надається транспорт для доставки до готелю і назад в аеропорт. До числа додаткових послуг, що надаються через затримку рейсу, також відноситься забезпечення пасажирів прохолодними напоями і гарячим харчуванням в залежності від часу очікування відправлення рейсу.

"На сайті Домодєдово авіакомпанія NordStar представлена в списку учасників угоди" Домодєдово. Трансфер. Сервіс ". Що це означає?"
Авіакомпанія NordStar дійсно є учасником багатосторонньої угоди "Домодєдово. Трансфер. Сервіс ", згідно з яким пасажири, які летять з Норильська в Москву, можуть придбати квитки на ряд авіакомпаній, що вилітають з аеропорту Домодєдово за єдиним наскрізного тарифу. В аеропорту Норильська такі пасажири оформляються як трансферні і після прибуття в Домодєдово пересідають на наступний рейс в транзитній зоні.
Авіакомпанії - учасники угоди також надають допомогу при виникненні непередбачуваних ситуацій. У разі затримки або скасування рейсу з Норильська в Москву авіакомпанії NordStar, що веде до запізнення трансферного пасажира до наступного вильоту, пасажир буде пересаджений на найближчий рейс, а також розміщений в готелі при необхідності очікування. При відсутності місць на найближчий рейс або якщо час очікування наступного рейсу становить понад 24 годин, пасажиру буде запропоновано зробити вимушений повернення квитка без справляння збору. Якщо ж затримка рейсу відбувається в зворотному напрямку і пасажир спізнюється на пересадку на рейс авіакомпанії NordStar, представник авіакомпанії переоформить квитки на найближчий рейс.
Без супроводу можуть перевозитися діти віком від 2 до 12 років

NordStar: приємного польоту

За яким тарифом розраховується вартість квитка для несупроводжуваного дитини?
Як оплачується наднормативний багаж?
До кого можна звернутися в аеропорту, якщо знадобиться допомога?
Чи так це?
Що це означає?

Новости