Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найбільша італійська авіакомпанія запустить регулярні рейси в Рим з Києва

Фото: facebook.com/airportkiev

найбільша італійська авіакомпанія Alitalia с 2 травня 2017 року запустить регулярний прямий рейс до Риму з аеропорту "Київ" (Жуляни). Про це на своїй сторінці в Facebook інформує прес-служба столичного аеропорту.

"Рейси виконуватимуться щодня на літаках типу А320 і А319, приліт до Києва о 02.50, виліт з Києва о 05.00 за місцевим часом. Ранкове прибуття в аеропорт" Фьюмічіно "(Рим) дозволить пасажирам з Києва швидко і зручно дістатися до більшості міст Італії, Європи і Північної Америки ", - йдеться в повідомленні.

Авіакомпанія "Alitalia - Società Aerea Italiana" - найбільший авіаперевізник Італії і п'ятий за величиною в Європі. ЇЇ штаб-квартира знаходиться в Римі, а аеропорт базування - Фьюмічіно.

Парк літаків Alitalia - один з наймолодших в світі, середній вік авіалайнерів - близько 8 років. Всього в компанії налічується більше 120 літаків.

Нагадаємо, нещодавно угорський лоукост Wizz Air оголосив про відкриття ряду нових напрямків з аеропорту Варшави, серед яких і рейс до Києва. З 1 липня Wizz Air літатиме з Варшави до столиці України по вівторках, четвергах і суботах.

Новости