Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Квитки Уральські авіалінії (Ural Airlines). Низькі ціни на квитки Уральських авіаліній

  1. Все про компанії Уральські авіалінії
  2. Особливості авіакомпанії Ural Airlines
  3. Як купити дешеві авіаквитки Ural Airlines з розпродажу
  4. Бронювання місць в «Уральські авіалінії» в онлайн режимі
Повернутися в каталог

Країна: Росія Рік освіти: тисяча дев'ятсот дев'яносто три Сайт авіакомпанії: Телефон: +78002000262 Флот: Airbus A319, Airbus A320, Airbus A321-100 / 200

Все про компанії Уральські авіалінії

«Уральські авіалінії» (Ural Airlines) - велика російська компанія, що виконує внутрішні і міжнародні регулярні та чартерні авіарейси. Розклад компанії на даний момент містить 183 напрямки в 24 країни. Найбільш популярні рейси в такі міста, як Москва, Анапа, Анталья, Дубаї, Варна, Карлові Вари, Прага, Пекін, Рим, Сочі, Кельн і ін. Штаб-квартира розташовується в Єкатеринбурзі.

Особливості авіакомпанії Ural Airlines

  1. Має у своєму розпорядженні матеріально-технічною базою, однією з найсучасніших в Росії, в т. Ч .:
    • 35 літаками Аеробус різних модифікацій (А319, А320, А321);
    • тренажерним комплексом А320.
    У планах компанії придбання:
    • широкофюзеляжних лайнерів А330;
    • тренажерного комплексу А330.
  2. Розробила програму лояльності «Крила», завдяки якій часто користуються послугами компанії люди мають істотні знижки на квитки .

Як купити дешеві авіаквитки Ural Airlines з розпродажу

І це наша головна перевага. Завдяки тому, що на нашому сайті зібрана найповніша інформація про наявні авіарейсах , Ви можете вибрати найоптимальніший для себе пропозицію. Зокрема, якщо ви хочете скористатися послугами авіакомпанії "Уральські авіалінії", ціни на квиток ви легко знайдете у нас, а також всі наявні акції, спецпропозиції і знижки на рейси. Після цього ви можете замовити найбільш влаштовує варіант. І завжди наша інформація буде свіжою і точною.

І завжди наша інформація буде свіжою і точною

Бронювання місць в «Уральські авіалінії» в онлайн режимі

Купівля та бронювання місць «Уральські авіалінії» відбувається наступним чином:

  1. На головній сторінці Megatrip.ru в формі пошуку вводиться пункт відльоту і прильоту (якщо місто має кілька аеропортів , Наша система покаже їх все - для вибору).
  2. Далі вводяться інші, важливі для користувача характеристики, - кількість квитків і їх ціна (в тому числі і дитячих), дата відльоту / прильоту, комфортність (економ, бізнес або перший клас). Можна також обмежити кількість потенційних варіантів, поставивши заборона на пошук авіарейсів з пересадкою.

Після цього необхідно клікнути по «Знайти» і через кілька секунд наша система, зробивши запит на сайти всіх компаній, які пропонують квитки по заданому маршруту, представить варіанти, що задовольняють всім заданим критеріям в порядку зростання ціни квитків. Також буде показана:

  • тривалість перельоту
  • точний час відльоту та прильоту.

Вибравши підходящий варіант з усіх доступних, необхідно за посиланням перейти на сайт компанії, яка продає ці квитки. продаж авіаквитків «Уральські авіалінії» проводиться на сайтах компаній, яких їх пропонують, Megatrip.ru надає лише інформаційну послугу, але вартість квитків, зазначена у нас, буде збігатися з реальною. Можна прямо зараз спробувати, щоб переконатися в ефективності системи Megatrip.ru і легкості роботи з нею.

Новости