Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія Wizz Air

  1. Літаковий парк
  2. маршрутна мережа
  3. Правила провезення ручної поклажі
  4. Правила провозу багажу
  5. Послуги, що надаються авіакомпанією
  6. Право на пріоритетну посадку
  7. харчування
  8. Квитки на рейси Wizz Air

Wizz Air - бюджетний авіаперевізник України . Компанія створена в 2003 році, перший рейс відбувся в травні 2004 року з міста Катовіце.

Міжнародний код IATA: WU. Код ICAO: WAU.


Літаковий парк

Флот авіакомпанії Wizz Air складається з літаків Airbus A320-200 із середнім терміном служби менше 3 років. У кожному літаку є 180 шкіряних крісел.

У кожному літаку є 180 шкіряних крісел

Airbus A320 // www.wizzair.com

com

Airbus A320 // www.wizzair.com

com

Airbus A320 // www.wizzair.com

com

Airbus A320 // www.wizzair.com


маршрутна мережа

Авіакомпанія Wizz Air здійснює перельоти в наступні країни:

Карта маршрутів на сайті авіакомпанії Wizz Air .

Правила провезення ручної поклажі

Норми для провезення ручної поклажі в салоні:

  • 10 кг;
  • сума всіх вимірів не повинна перевищувати 115 см (55x40x20 см).

Додатково пасажири можуть взяти в салон такі предмети: невелику дамську сумочку / чемоданчик, пальто або ковдру, парасольку або тростину, фотоапарат невеликого розміру, відеокамеру або бінокль, мобільний телефон, літературу для читання в польоті. Для дітей віком до 2-х років: їжу, складну коляску, люльку. Для людей з обмеженою руховою активністю: милиці.

Пасажири, що вилітають з Лондона або Ліверпуля, можуть проносити в салон тільки одну одиницю ручної поклажі. Під одиницею ручній поклажі маються на увазі дамські сумки, сумки для ноутбуків, парасолі, сумки для покупок і т. Д. Пасажири, що несуть більше однієї одиниці ручної поклажі, не зможуть пройти перевірку; вони повинні будуть або переупакувати ручну поклажу, або позбутися від додаткової ручної поклажі.

Правила провозу багажу

На рейсах авіакомпанії Wizz Air діє вагова норма провозу багажу.

Кожен пасажир за кожен рейс і за кожне місце багажу сплачує збір за перевезення багажу. Кількість місць багажу, який пасажир хоче зареєструвати, необхідно вказати і оплатити при бронюванні (на сайті авіакомпанії, або через call-центр).

Додатковий багаж можна зареєструвати на більш пізньому етапі на сайті компанії, або звернувшись в call-центр, при цьому розмір збору залишається таким же.

При оплаті додаткового багажу в аеропорту ціна збору за перевезення багажу збільшується. Якщо пасажир реєструє меншу кількість багажу, ніж сплатив, різниця поверненню не підлягає.

Загальна норма всього зареєстрованого багажу залишається 15 кг. Якщо вага всього зареєстрованого багажу перевищує 15 кг, за кожен додатковий 1 кг стягується збір.

При бронюванні можна сплатити додаткові кілограми зареєстрованого багажу (у режимі онлайн, або звернувшись в call-центр) або після бронювання, звернувшись в call-центр (за тією ж ціною).

Вага ручної поклажі не підсумовується з вагою багажу, що перевозиться в багажному відсіку.

На дітей до 2-х років не реєструється багаж, за винятком коляски, яка перевозиться безкоштовно. На борт літака заборонено брати дитячі автомобільні крісла.

Послуги, що надаються авіакомпанією

Більше простору для ніг

Забронювати місця з додатковим простором для ніг можна на сайті авіакомпанії при бронюванні авіаперельоту в розділі "Придбати місце з додатковим простором для ніг". Вартість цієї послуги буде автоматично включена в бронювання з розрахунку на кожного пасажира за кожен рейс. Цю послугу також можна придбати, зателефонувавши в call-центр або безпосередньо в аеропорту.

Місця з додатковим простором для ніг розташовані в ряду з аварійним виходом. З метою безпеки не мають права займати місця в ряду з аварійним виходом пасажири молодше 18 років, пасажири з надмірною вагою, пасажири, які потребують особливої ​​уваги, вагітні жінки, пасажири з дітьми віком до 2-х років.

Право на пріоритетну посадку

Право на пріоритетну посадку дозволяє пасажирам першим пройти на посадку в літак. Плата за пріоритетну посадку залежить від інфраструктури аеропорту. Придбати дану послугу можна під час бронювання на сайті авіакомпанії в розділі "Додати пріоритетну посадку". Вартість цієї послуги буде автоматично включена в бронювання з розрахунку на кожного пасажира за кожен рейс. Збір за право пріоритетної посадки не повертається.

харчування

На рейсах авіакомпанії харчування не входить у вартість перевезення. Під час перельоту WizzAir пропонує на продаж напої і легкі закуски.

Квитки на рейси Wizz Air

Квитки на рейси WizzAir продаються на сайті авіакомпанії, у власному інформаційному центрі, через турагентства або в касах аеропорту. З пасажирів, що використовують резервування через телефонний інформаційний центр, стягується додатковий збір за використання послуг інформаційного центру.

Компанія Wizz Air приймає для оплати дебетові та кредитні картки Visa, Visa Electron, American Express, MasterCard, Diners Club і Switch / Solo. Також приймаються оплати за допомогою банківського платежу.

Новости