Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Авіакомпанія ВІМ-Авіа - авіаквитки ВІМ-Авіа

Молода і швидко розвивається авіакомпанія «ВІМ-Авіа» була заснована в 2002 році, з метою перевезення пасажирів на внутрішніх напрямках країни

Молода і швидко розвивається авіакомпанія «ВІМ-Авіа» була заснована в 2002 році, з метою перевезення пасажирів на внутрішніх напрямках країни. Крім рейсових маршрутів існує також варіант замовлення чартерних літаків.

За даними на кінець 2014 року, компанія перевезла понад півтора мільйона пасажирів на внутрішніх рейсах країни. На даний момент основним аеропортом організації «ВІМ-Авіа» є аеропорт Шереметьєво в Москві. Швидкий розвиток компанії допомогло оновити повітряний флот і придбати новітні моделі літаків:

  • Airbus 319-111 в кількості 4 одиниць.
  • Boeing 757-200 в кількості 7 апаратів.

Оскільки компанія здійснює діяльність на внутрішніх рейсах Російської Федерації, були підібрані найбільш підходящі моделі повітряних суден. Компанія дуже швидко розвивається і незабаром очікується відкриття маршрутів в міжнародних напрямках.

Ще одним свідченням швидкого розвитку організації є переїзд з аеропорту Чити в Москву.

На даний момент можна придбати авіаквитки ВІМ-Авіа за напрямками Шереметьєво (Москва) - Владивосток, Хабаровськ, Подружжя, Магадан, Якутськ і в інші великі міста Російської Федерації.

Новости