Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Utair: прямі рейси з Пермі в Сургут, Ханти-Мансійськ і Когалим від 7300 руб. туди назад

  1. приклад бронювання
  2. Де недорого жити в поїздці?
  3. Де шукати дешеві авіаквитки?

Авіакомпанія Utair розвиває регіональні перевезення і вводить у вересні нові прямі рейси з Пермі в Когалим, Сургут і Ханти-Мансійськ - від 7300 руб. туди назад.

Utair

Дати: з 1 вересня

Польоти здійснюватимуться на літаках ATR 72 згідно з наступним розкладом: в Сургут і Когалим по вівторках і суботах, в Ханти-Мансійськ - по середах і п'ятницях.

напрямки:

Багаж: в тариф Лайт входить тільки ручна поклажа

Де купувати: сайт Utair, Skyscanner або Aviasales

приклад бронювання

Перм - Ханти-Мансійськ 7300 руб.



Де недорого жити в поїздці?

Шукати готелі рекомендуємо через сервіс RoomGuru , Який дозволяє порівняти ціни по великій кількості систем бронювання готелів. Якщо немає часу довго думати, шукайте на перевіреному Booking.com .

Де шукати дешеві авіаквитки?

Скористайтеся зручною формою пошуку авіаквитків: введіть пункт відправлення та призначення і передбачувані дати поїздки, а потім натисніть «Знайти авіаквитки». Пошуковик підбере для Вас оптимальний маршрут і покаже мінімальну ціну серед авіакомпаній і агентств з продажу авіаквитків.

Ціни актуальні на момент публікації. Якщо зазначена ціна виявилася вищою, значить квитки по даному тарифу на ці дати вже викупили. Спробуйте пошукати на сусідні дати.

Щоб оперативно отримувати інформацію про акції та розпродажі, підписуйтесь на групу Vkontakte , в твітері і чи оповіщення в Telegram .

Де шукати дешеві авіаквитки?
Де недорого жити в поїздці?
Де шукати дешеві авіаквитки?

Новости