Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Скільки летіти до Таїланду з Москви

  1. Переліт прямим рейсом
  2. Табло аеропорту Паттайя - У-Тапао
  3. Вартість перельоту з Москви

Дорога до Таїланду становить переліт в тисячі кілометрів. Тому перед поїздкою багатьох відпочиваючих цікавить питання, скільки часу летіти.

На шляху до Тайланду, туристів чекає перетин двох півкуль і трьох часових поясів. Звучить це страшніше, ніж є насправді. Москва знаходиться в часовому поясі UTC + 4, а столиця Таїланду Бангкок розташована на UТС + 7. Великої різниці в часі немає, незважаючи на те, що доведеться подолати величезну відстань.

До Таїланду з Москви щодня відправляються десятки авіарейсів. Вони відрізняються один від одного тривалістю перельоту, з'єднанням і умовами комфорту в літаку.

Час перельоту, з'єднанням Таїланд - Москва в середньому становить 9 годин, з різницею в плюс-мінус півгодини.

Відстань між аеропортами Таїланду і Москви становить 6910 кілометрів. А якщо летіти до Бангкока з Москви, то 7053 кілометрів. Виходячи з місця посадки, час перельоту становитиме 8 годині 50 хвилин або 9 годин 20 хвилин. Літак з Москви здійснить посадку в Бангкоку або Пхукеті , Тож уточнити час перельоту можна у туроператора.

Сучасні авіакомпанії пропонують безліч варіантів перельотів до Таїланду з Москви. Це може бути прямий рейс або дорога з пересадками в інших країнах. Перевага транзитного рейсу в його короткочасність, адже дорога з пересадками займе від 11 годин.

В такому випадку, посадка здійснюється в Європі, а переліт до Таїланду може затягнутися через відсутність рейсів через погодні умов та інших непередбачених обставин. Гідність перельоту з пересадками в його економності, але недолік - довга дорога.

Що стосується прямого рейсу, то далі, ніж аеропорт Бангкока або Пхукета полетіти не вдасться і, якщо заброньоване місце відпочинку знаходиться в провінції Таїланду, добиратися доведеться громадським транспортом або орендованим автомобілем.

Пункт прибуття Мін. час перельоту Макс. час в дорозі Аеропорт Пхукет 8.50 9. 30 Аеропорт Бангкока 8.40 9. 20

Переліт прямим рейсом

Незважаючи на те, що транзитний рейс - економічно вигідну пропозицію, час у дорозі зі столиці Росії до Таїланду може затягнутися до діб ,. Тому не кожен зважиться провести стільки часу в дорозі. Для тих, кого цікавить,

Середній час перельоту з Москви до Таїланду не перевищує 9 годин, якщо летіти з інших міст, то тривалість перельоту зміниться. Це залежить від конкретної компанії авіаперевезень.

Скоротити час в дорозі можна, скориставшись послугами перевірених компаній. Повітряний переліт - справа непередбачувана, адже існують умови, які складно передбачити. Вони особливо впливають на час польоту. Факторами, що впливають на тривалість перельоту, є:

  • Погода.
  • Турбулентний потік.
  • Модель літака.
  • Лінії повітряного сполучення авіакомпанії.

Табло аеропорту Паттайя - У-Тапао

Табло аеропорту Суварнабхуміг - Бангкок

Міжнародні аеропорти Таїланду

Час перельоту також залежить від розташування аеропорту. Таїланд отримує великий відсоток прибутку від туристичного бізнесу, тому для комфортного перельоту тут побудували достатню кількість аеропортів.

міжнародні аеропорти Таїланду оснащені всіма сучасними комунікаціями, Duty free, комфортабельними кафе, спеку Wi-fi і іншими благами цивілізації.

Для прибуття в Таїланд туристи часто вибирають такі аеропорти:

  • Суварнабхумі в Бангкоку.
  • Утапао в Паттаї.
  • Bangkok Airways на Самуї.

Прямі рейси за маршрутом Таїланд пропонують авіакомпанії:

  • «Аеросвіт».
  • «Tаі Ералайнс».
  • «Сіпгапур Ералайнс».
  • «Фіннар».

Послуги транзитних рейсів сполученням Москва-Таїланд пропонують:

  • Etihad Airways (через Абу-Дабі).
  • Emirates (через Дубай).
  • Quatar airways (через Доху).

Економний переліт пропонують:

  • «ЕІР Астана».
  • «Шріланка Ералайнс».
  • «Туркменіст Ералайнс».

Також, заощадити дозволить бронювання авіаквиток заздалегідь і бронь квитків в обидві сторони.

З'єднання Тривалість перельоту Москва - Бангкок 8 годин 50 хвилин Москва - Паттайя 9 годині 40 хвилин Москва - Пхукет 9 годині 30 хвилин

Вартість перельоту з Москви

Ціна на авіаквиток залежить від сезону приїзду в Таїланд . Високим сезоном є період з грудня по травень, а нізкім- з липня по листопад . Квиток в міжсезоння варто від 320 $ в одну сторону або за 550 $ в обидві.

Заощадити на квитку можна, купуючи транзитний рейс, або в разі, якщо авіаквитки виявилися в надлишку до початку рейсу. Економічно вигідною пропозицією є покупка авіаквитків в гарячі тури. Економія може скласти 80% від звичайної вартості.

Новости