Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пільгові квитки в Крим

  1. Найдешевші квитки з Москви до Сімферополя в цьому місяці
  2. Як купити субсидований авіаквиток
  3. Інформація про авіаперевізників

Програма субсидування авіаквитків діє вже не перший рік. У 2019 існує можливість придбання пільгових проїзних документів на півострів Крим. Програма продажів пільгових авіаквитків значно розширилася, якщо порівнювати результати попередніх років.

Бажають, які підходять за параметрами цієї програми, можуть придбати авіаквитки в 42 містах Російської Федерації. Вильоти до місця призначення будуть проводитися з 32 міст Росії. Придбати квитки до Криму можуть громадяни Російської Федерації і навіть гості нашої країни. До 2 років діти можуть здійснювати переліт безкоштовно. Але вони не повинні займати зайве пасажирське крісло.

Найдешевші квитки з Москви до Сімферополя в цьому місяці

Яка ціна квитка за пільговою програмою

Мандрівників цікавить питання про ціну квитків до Криму за програмою субсидування. У порівнянні з 2016 роком, вартість авіаквитка була збільшена на 25%. На програму виділено 600 млн. Рублів. За попередніми розрахунками в програмі повинні взяти участь 170 тис. Чоловік.

>>> Група Вконтакте про оренду авто в Криму <<<

Ціна авіаквитка в Крим за пільговою програмою буде залежати від часу і місця вильоту, а також від авіаперевізника. З Липецька або Самари туристи зможуть дістатися до Криму на літаку за 2200 руб. Це одна з найнижчих цін на пільговий проїзний документ до Криму. А жителям Челябінська, які бажають відвідати півострів на літаку, доведеться заплатити мінімум 3700 руб. Не можна забувати про те, що діють пільгові тарифи тільки влітку, а в зимовий період дістатися до Криму на літаку доведеться за звичайною ціною.

Як купити субсидований авіаквиток

Не дивно, що пільгові проїзні документи на літак до Криму користуються величезною популярністю у жителів нашої країни. Тому придбати їх непросто. Вже були випадки, коли продаж пільгових авіаквитків була завершена в перший же день.

Будь-яка авіакомпанія, яка включена в пільгову програму пасажирських перевезень, може зіткнутися з деякими труднощами:

  • Деякі люди можуть забронювати місця, але не буде йому викуп. В цьому випадку авіаперевізники влаштовують рейси з порожніми пасажирськими місцями.
  • У деяких авіаперевізників знаходяться літаки з маленькою місткістю пасажирів. А так як пільгові квитки становлять близько 30% від загального числа авіаквитків, це негативно впливає на отримання прибутку авіакомпанією.

Щорічно кількість пасажирів до півострова Крим збільшується. Але що субсидується програма по продажу пільгових квитків повністю не допрацьована. Особливо добре помітні недоліки в містах, де програма була розпочата вперше.

У 2017 році купити субсидовані проїзні документи в Крим ви зможете в період з 1 травня до 30 листопада. Але варто поквапитися з покупкою, інакше може не вистачити квитків на літак до Криму.

Якщо ви хочете скористатися унікальним і вигідною пропозицією з купівлі пільгових авіаквитків, за допомогою інтернету ви можете забронювати місця в літаках, які здійснюють переліт до Криму. Самостійно можете порівнювати ціни на майбутнє рейси, які пропонують авіаперевізники. Також цікавтеся тривалістю перельотів і ціною авіаквитків. Оплатити покупку на сайті можете банківською картою або скористатися кредитною пропозицією.

Інформація про авіаперевізників

У пільговій програмі авіакомпанії беруть участь в добровільному порядку. Кожна авіакомпанія може встановлювати власну ціну на авіаквиток до Криму. Але якщо авіаперевізник хоче взяти участь у пільговій програмі, то йому необхідно укласти договір з Росавіації.

Кожен рейс, на який буде організовано продаж пільгових авіаквитків, на 30% повинен складатися з пасажирів, які беруть участь в програмі субсидування. В даний час учасниками пільгової програми вже є великі авіаперевізники, такі як Аерофлот і Уральські авіалінії.

>>> Докладна стаття про оренду авто в Криму <<<

Пільгові квитки в Крим

Новости