Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новини авіакомпаній, знижки, акції, спецпропозиції на авіаквитки »Сторінка 219

Звертаємо вашу увагу на те, що з 1 червня 2011 року змінено правила провезення зареєстрованого багажу авіакомпанії   МАУ

Звертаємо вашу увагу на те, що з 1 червня 2011 року змінено правила провезення зареєстрованого багажу авіакомпанії МАУ . Система оплати кожного кілограма додаткової ваги змінена на більш просту і зручну поштучний систему визначення норм провозу зареєстрованого багажу та оплати наднормативного багажу (Piece Concept).

Для квитків, оформлених до 1 червня 2012 року, застосовується норма провозу багажу за вагою (Weight Concept) на всіх рейсах МАУ, включаючи чартерні.

Для квитків, оформлених з 1 червня 2012 року і далі, без винятків, застосовується норма провозу багажу за кількістю місць (Piece Concept) на всіх рейсах МАУ, включаючи чартерні.

Якщо Ваш маршрут складається з більш ніж одного сегмента і перельоти на цьому маршруті виконуються різними авіаперевізниками, то в такому випадку по всьому маршруту застосовуються норми безкоштовного провозу зареєстрованого багажу та правила оплати наднормативного багажу першого оперує перевізника.

ВИКЛЮЧЕННЯ: На рейсах МАУ, які виконуються згідно з договором про спільну експлуатацію (код-шерінг) з авіакомпаніями KLM / A ir F rance, застосовуються норми провозу багажу і правила оплати наднормативного багажу того перевізника, чий номер рейсу вказаний в авіаквитку.

ПРИМІТКА: У будь-якому випадку до уваги беруться норми безкоштовного провозу багажу, зазначені в авіаквитку.

Новости